"Черешката на тортата" - 2 сезон - 8

• 39 461
  • 625
  •   1
Отговори
# 450
  • На земята, която е всъщност звезда.
Аз по-скоро се учудвам как са набутали в предаването Джийсън Брат Люис. За него бих казала - хем плюнка, хем с високо самочувствие.

Sick Sick Sick

Пропускаш следващото й изречение. Laughing Такива хора, които хем не гледат, хем имат категорично мнение, винаги ме удивляват.

Джийсън като възпитание и интелигентност е класи над Васил Иванов. Не очаквах вторият да е толкова прост, но истината лъсна в предаването.

# 451
  • В тъмната гора.
Всеки има право на собствено мнение и право да си го напише или изкаже. А не да праща лични съобщения в небесата с мнението си за някой. Все пак аз не съм обидила никой пишещ тук. Нито съм скочила срещу някой, който е -цитат:"отвратен"- от Васил и е прибавил епитети към това. Аз знам, че всеки има право на мнение, защото тези петимата са се включили в това предаване с ясното съзнание, че ще бъдат коментирани по най-различни начини. Не може да скачаш, щом мнението на друг не ти харесва, защото най-малко имаш право на това, ако зачиташ чуждото право. Аз не направих забележка и не започнах да се обяснявам..кой казал онова или това и защо го е казал.

Аз уважавам Васил, затова че е истински и неподправен. И..не му се налага да се прави на това, което не е, за да поразбуди заспал интерес към него.
Жена му го описа много точно: С него трудно се живее, но пък е интересно. И това е неин осъзнат избор. Аз мразя преставленията и преструвките, всеки може да се прави на актьор за известно време.
Това е лично мое мнение и понеже незнаех на коя планета да пратя личното си съобщение го постнах пак тук.

# 452
~Мишел~, и уважаваш мнението на Васил Иванов за жените и респективно за ползата от съпругите само защото е истински и неподправен!? Айде бе!

# 453
  • В тъмната гора.
~Мишел~, и уважаваш мнението на Васил Иванов за жените и респективно за ползата от съпругите само защото е истински и неподправен!? Айде бе!

Уважавам Васил Иванов...а мнението му ме разсмива...но това не ми пречи пак да го уважавам.

Не мога да разбера,...явно за вас е от особено значение да наложите мнението си над този, който не мисли като вас. На който не му харесва да го подмине..какво толкова...а е и доста по-толерантно и демократично предложеното поведение.

# 454
Мнения разни ,но поне да сме обективни!Людмил го харесвах в ХФактор най -вече заради това ,че е реалист,знаеши си гласовите възможнжсти и разчиташе на артистичност и оригиналност,дори точно прецени кога ще приключи участието си във формата.Има си професия ,така че едва ли ще напъва за изяви в музикалния бизнес. Възпитано момче , приятно ексцентричен , желая му успех най- вече в сферата на графичният дизайн.

# 455
  • В тъмната гора.
желая му успех най- вече в сферата на графичният дизайн.

Peace това го подкрепям..

# 456
Всяка неподправеност си има граници, все пак живеем в Общество и малко или много сме длъжни да съблюдаваме някакви норми на поведение. Да си груб, безпардонен, неуважителен и сексист за мен не е неподправеност, а проява на ниска култура. Това пък е моето мнение.

Също така, много неприятно впечатление ми направи флиртуването на Васил с Петя, която вече започна леко да се чувства неудобно от неговите прояви към нея, особено в собствения му дом, там където беше и съпругата му. И, дявол го взел, та те все още са младоженци, има няма от девет месеца са семейство, доколкото аз разбрах, де. Какви са тез целувки, прегръдки и намеци проявени към гостенката. Много, много неприятно и несъобразително. Мерси от такава неподправеност. Stop Ама, Деси и тя налива масло в огъня, като вика, ами тя Петя е свободна, може да бъде ухажвана...всякаш Петя е малка, та не може сама да се оправи както, с когото и където си иска, че трябва и по телевизията да я предлагаме като стока...абе, не знам...всеки има различни критерии за нещата, но някои неща просто са си неприятни откъдето и да ги погледнеш...

Людмил на мен ми е много симпатичен, приятен и изобщо с удоволствие го наблюдавам.
Да, и не ми допада отношението на Ники към Людмил, някак така от високо го гледа...

# 457
Изявите на Людмил не ги знам. За първи път го виждам в Черешката.
Това, което виждам аз е по-скоро позитивно.

+1. Момчето може да е от Тръстеник, но не му липсва добро  възпитание. При условие, че бях предварително предубедена към него съм приятно изненадана.

Не искам да се заяждам, но да си попитам - защо по подразбиране мислите, че човек като е от Тръстеник или Каспичан /примерно/ не може да е умен, любезен, креативен и възпитан newsm78?

# 458
На Ники Кънчев възлагах повече. Не напълно, но съм разочарована и то защото никога не съм била тотално очарована от него, иначе илюзията ми щеше да е рухнала. Мисля, че той няма да покаже дома си  Thinking

# 459
  • На земята, която е всъщност звезда.

Всяка неподправеност си има граници, все пак живеем в Общество и малко или много сме длъжни да съблюдаваме някакви норми на поведение. Да си груб, безпардонен, неуважителен и сексист за мен не е неподправеност, а проява на ниска култура. Това пък е моето мнение.

...

Точно!  Peace

А Ники Кънчев не е ли от Червен бряг?  newsm78 Сигурно в неговите очи Тръстеник е по- лоу левъл.    

# 460
  • у дома
Съгласна съм и аз с Тумба-лубма, за флиртуването на Васил. Че и женен от 9 месеца  ooooh!
Колкото и да обичам и уважавам човека до мен, не мога да си предстаявя такова отношение, поне да съобрази с факта, че ги дават "по телевизора"...

# 461
Браво на Людмил, че се опъна на Ники Кънчев и му направи забележка, че не се казва "на Тръстеник", а "в Тръстеник"! Момчето не е вчерашно, има знания и възпитание и не му пука, че пред него стои човек, който е постоянно на екран и се смята за непогрешим. Според мен и Ники Кънчев, и Васил Иванов са доста по- публични личности от останалите и би трябвало да имат едно на ум, че това не е последното им появяване "по телевизора", че да им е все едно за мнението  на нас, простосмъртните зрители.

# 462

Да, и не ми допада отношението на Ники към Людмил, някак така от високо го гледа...
Да не би Червен бряг да се намира на по-голяма надморска височина от Тръстеник  Thinking Laughing Предполагам това е причината за 'високото' му самочувствие  newsm78 (дано не среща шерпи  Laughing, чИ сигур' ш' сА дИприсира  Mr. Green Joy )

# 463
dafinov list, това за Тръстеник го вметнах  защото той няколко пъти го споменава.
Не съм била предубедена заради родното му място, а защото не съм го гледала във Фактора и очаквах лигаво въздухарче Laughing.

# 464
Аз искам да попитам за вечерята на Петя, зеленчуците на грил на някакъв портативен грил ли ги направи или на нещо като преса за тостери?
На електрическа скара, която е оребрена от двете страни. Може да се разтвори до хоризонтално положение и тогава си е скара, а може и да се затврят двете половинки и тогава става нещо като преса за тостери. Ох, не знам дали го обясних добре, но по принцип това са едни от най-скъпите и мощни електрически скари, поне на марката, за която аз работя Simple Smile
Нещо подобно ли? Печеше зеленчуците в затворено положение на скарата, предполагам така не стават сухи, а и много удобно и бързо сигурно става.

Общи условия

Активация на акаунт