® Ebay - тема 79

• 38 894
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Христос Воскресе!
Креа много хубави рокленца Peace пожелавам ти много поводи да ги носиш Simple Smile Simple Smile ето и моя пресен улов http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3006931 … 970#ht_500wt_1202 и ето тази http://www.ebay.co.uk/itm/270952737332?ssPageName=STRK:MEWNX:IT& … 649#ht_500wt_1202 сега само трябва да си ги чакам Peace

# 226
  • София
Здравейте! Боса съм в пазарувантео в Е Вау. Помня, че преди бях чела някакви трикове при пазаруването от търгове, но не ги открих на 1ва страница. Как стои въпросът с търговете? Едва ли стоите и дебнете постоянно какво става . Някой би ли ми обяснил? Praynig Rolling Eyes

# 227
Здравейте! Боса съм в пазарувантео в Е Вау. Помня, че преди бях чела някакви трикове при пазаруването от търгове, но не ги открих на 1ва страница. Как стои въпросът с търговете? Едва ли стоите и дебнете постоянно какво става . Някой би ли ми обяснил? Praynig Rolling Eyes

може да си избереш снайпер , който да надава от твое име дори да не си на компютъра

# 228
  • София
 Embarassed А от къде?

# 229
  • ...край Дунава

www.biddingscheduler.com

Ползвам този, не ме е предал. Регистрираш се с username-а от Ибей и парола и почваш. Успех Peace

Слагаш си набелязаните неща в Watch list-а, и така ще ти се появят и при снайпера.

# 230
  • София
 Hug Благодаря много!

# 231
Благодаря за обясненията на всички и на Kokovo4, която ме "светва" на лични.
Уж играчки влязох да поръчам, пък вие с тези рокли ми подпалихте чергата Crossing Arms
Къде са дрехите за дебелани и евентуално таблица с мерките отговарящи на БГ стандарта?

# 232
Благодаря за обясненията на всички и на Kokovo4, която ме "светва" на лични.
Уж играчки влязох да поръчам, пък вие с тези рокли ми подпалихте чергата Crossing Arms
Къде са дрехите за дебелани и евентуално таблица с мерките отговарящи на БГ стандарта?

Добро и усмихнато утро!
В тази може да погледнеш.
http://help.next.co.uk/Section.aspx?ItemId=10479
Аз съм в повечето случаи 8/36 или 44 по българската(така мисля, не съм купувала отдавна нещо с наша номерация) , но нека и другите момичета кажат.

# 233
  • Варна
Погледнах отгоре темата, но не открих отговор на въпроса, който ме тормози напоследък: Когато доставката е до UK адрес как може да се плати с paypal? Ясно ми  е ,че след като картата ми е регистрирана на БГ адрес, не може delivery адресът да е друг.
Преди години питах продавачите доставят ли до БГ, но напоследък дори и след положителен отговор от тяхна страна, ако не си поправят листинга, не ми позовлява на наддавам.

# 234
  • Sofia
Погледнах отгоре темата, но не открих отговор на въпроса, който ме тормози напоследък: Когато доставката е до UK адрес как може да се плати с paypal? Ясно ми  е ,че след като картата ми е регистрирана на БГ адрес, не може delivery адресът да е друг.
Преди години питах продавачите доставят ли до БГ, но напоследък дори и след положителен отговор от тяхна страна, ако не си поправят листинга, не ми позовлява на наддавам.

Нямаш никакъв проблем да плащаш с ПП с английски адрес. Направи си primary да ти бъде УК адреса, защото някои продавачи задават ограничения в търга - UK only и не можеш да наддаваш, ако праймъри ти е БГ адреса Peace

# 235
Погледнах отгоре темата, но не открих отговор на въпроса, който ме тормози напоследък: Когато доставката е до UK адрес как може да се плати с paypal? Ясно ми  е ,че след като картата ми е регистрирана на БГ адрес, не може delivery адресът да е друг.

Моята карта също е от бг банка, но пазаря в еbay без проблем през paypal.
Registration address ми е в бг, а Primary postage address е адреса на превозвача. Това можеш да го направиш като влезеш в account и после в Addresses променяш или в Personal information добавяш
aniK ме е изпреварила  Simple Smile.

# 236
Момичета, как мога да проследя пратка изпратена от Бг пощи до Германия, имам тракинг номер и ми излиза инфо от сайта на бг пощи,че на 3.04 е излязла от България. От там нататък мога ли да намеря информация къде се намира и т.н .
Благодаря  Peace

# 237
# 238
Момичета, как мога да проследя пратка изпратена от Бг пощи до Германия, имам тракинг номер и ми излиза инфо от сайта на бг пощи,че на 3.04 е излязла от България. От там нататък мога ли да намеря информация къде се намира и т.н .
Благодаря  Peace
Не, забрави, надявай се само да стигне за където е тръгнала и да е коректна отсрещната страна...бг пощи предлагат "услугата" до излизане от Б-я, ат там нататък само Господ да помага  Crazy
Дано с линка на Хулиганка става, все пак моето инфо е от пощенските служителки.  Confused

# 239
Тц, нестава излиза ми грешка Rolling Eyes
Проблема е че на 3 април е излязла от България би трябвало досега да е пристигнала до Германия  Rolling Eyes Възможно е и заради Великденските празници да е имало някакво забавяне....надявам се тези дни да я получи, днес купувача ми писа за пореден път и взех да се притеснявам ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт