® Ebay - тема 79

• 38 806
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Мерси!  bouquet

# 436
Мерси,sterling  ми свърши отлична работа Simple Smile.

Аз продължавам с въпросите,този път на тема обувки.Имам поръчка да купя сандали 41 номер,но не знам на кой UK номер отговарят-в едната таблица пише 8,а в другата 7.Знаете ли кое е вярното?

И един въпрос за composition leather-четох в гугъл за нея,но не мога да открия дали се отпуска по крака като истинската кожа,или реагира като изкуствената?

# 437
HELP  Praynig

Ей такова ми се налага да си купя, но не мога да се ориентирам в размера.. Някой сигурно е поръчвал, или има.
Може ли малко помощ  Embarassed

# 438
Това е чашка А а и се прикрепяло на принципа на вакум  Rolling Eyes....нямам идея как точно, но поръчвах скоро на една приятелка  и тя каза че е е доволна и после взе и това...тук вече няма пропуск
http://www.ebay.co.uk/itm/300604294756?ssPageName=STRK:MEWNX:IT& … p3984.m1439.l2649
 Peace Peace Peace

# 439
Ето това точно с чашките не ми е ясно, защото имам сутиени и с чашка А и с чашка В, които все са ми добре.
Мисля си, че е по-опасно, ако чашката е по-голяма, защото ще пада.В противен случай пък, ако е по-малка, може да стои сплескано... Направо съм в голяма чуденка, ще поръчам и А, и В, пък все някое ще стане.
За тази туника ми трябва

Това и е гърба, не съм се хвалила с нея, защото се изплаших като я облякох  Embarassed
Иначе е перфектна- коприна и е красива, но много дълбоко изрязан гръб. Не позволява нормален сутиен.

# 440
  • Варна
   Момичета, аз пак имам нужда от помощ. Регистрирах се с бълг.адрес, по подразбиране имам английски шипмънт адрес, но при опит да бидна ми излиза съобщение, че не е възможно тъй като адресът ми в Пейпал е български. Въпросът ми е в този случай може ли нещо да се направи, дори и да контактна продавача, той може ли да промени изискванията. Много ви благодаря предварително!

# 441
  • на 90 км от морето
Момичета, с наближаването на лятото съм луднала да си търся нов епилатор. Мисля си за Браун 7-ма серия.  newsm78 Имате ли някой проверен продавач? Или някой ритейлър?

Ще се радвам на всякакви съвети   bouquet (дори и да ми предложите друга марка, от която сте доволни  Heart Eyes )

# 442
   Момичета, аз пак имам нужда от помощ. Регистрирах се с бълг.адрес, по подразбиране имам английски шипмънт адрес, но при опит да бидна ми излиза съобщение, че не е възможно тъй като адресът ми в Пейпал е български. Въпросът ми е в този случай може ли нещо да се направи, дори и да контактна продавача, той може ли да промени изискванията. Много ви благодаря предварително!

В търга има ли споменато някъде, че продавачът доставя само на ПП адреса?
Това е условие на продавача, така че можеш да му пишеш

# 443
  • Варна
Aia' благодаря, че се включи   bouquet. Няма такова условие, четох внимателно. Единственото,което пише е post to UK. Съобщението, че не мога да бидна поради пейпал адреса ми излезе, когато биднах сумата. Предполагам, че е условие на продавача. Както и да е, изтървах търга. Следващият път ще контактна продавача Simple Smile

# 444
  • София
Aia' благодаря, че се включи   bouquet. Няма такова условие, четох внимателно. Единственото,което пише е post to UK. Съобщението, че не мога да бидна поради пейпал адреса ми излезе, когато биднах сумата. Предполагам, че е условие на продавача. Както и да е, изтървах търга. Следващият път ще контактна продавача Simple Smile

А защо за всеки случай и в ПП не си сложиш английският адрес като “главен“, така да се каже.  Peace

# 445

А защо за всеки случай и в ПП не си сложиш английският адрес като “главен“, така да се каже.  Peace
...защото в ПП няма начин да се сложи друг адрес, освен българския, освен ако картата не е издадена в Англия Wink

# 446
  • София
Aia' благодаря, че се включи   bouquet. Няма такова условие, четох внимателно. Единственото,което пише е post to UK. Съобщението, че не мога да бидна поради пейпал адреса ми излезе, когато биднах сумата. Предполагам, че е условие на продавача. Както и да е, изтървах търга. Следващият път ще контактна продавача Simple Smile

А защо за всеки случай и в ПП не си сложиш английският адрес като “главен“, така да се каже.  Peace
...защото в ПП няма начин да се сложи друг адрес, освен българския, освен ако картата не е издадена в Англия Wink

Е, защо бе, Ани? Аз в ПП имам 3 адреса. И, ако се налага, ги сменям. Пък тя картата си ми е издадена в БГ.

Редактирам се- пълни глупости говоря. Вярно е, че имам 3 адреса, ама „главният“ наистина е българският и няма как да бъде сменен. Аз понеже в ибей си ги сменям и що ми хрумна, че и в ПП ги сменям пак така, няма представа  ooooh!
Много съм зле  Mr. Green Извинете ме, че пиша на изуст и неподготвена  Embarassed

# 447
Аз се регистрирах с БГ адрес преди мноооого време и после регистрационния смених с адрес на фирма куриер.БГ адреса ми остана само като един от шипинг адресите!
В ПП е само БГ адреса ми!

Не пиша нищо по този въпрос на продавачите вече 4години и нямам проблем с пратките!Това за английския сайт, за САЩ чета внимателно че изпращат голяма част от тях само на ПП адреса а ако не е обявена доставка до БГ  може да стане фал!

# 448
abrikotin13  Hug
Нищо де, то така се учим .. и аз преди време реших, че съм открила топлата вода с идеята да сменя ПП адреса си с някакъв измислен английски, заради някакви сайтове ,но като писах, момичетата ме светнаха за истината и язък за "откритието" ми, че то някой по-умен от мен се е сетил, че такива "Тарикати" с моите мисли ще се явят и ще искат да се цанят инличани  Mr. Green

# 449
Момичета,имам нужда от малко помощ!Искам да поръчам един часовник от Америка,който с доставката ми идва за около 300 долара,дали ще ми го спрат на митницата?И друг път съм си поръчвала часовници и съм си ги получавала без проблем,но бяха на доста по-ниска цена.А сега малко ме е страх да не трябва да плащам допълнително.Някой поръчвал ли е нещо горе-доло толкова скъпо от там?

Общи условия

Активация на акаунт