® Ebay - тема 79

• 38 855
  • 738
  •   1
Отговори
# 300

След като е платено, но отказано да бъде пратено парите възстановяват ли ги или .... newsm78
Възстановяват ама не е там работата. Много тъпо!  Twisted Evil

# 301
Здравейте!Има ли начин да се трият бидове?Не съм убедена, че някой ще даде повече до края на търга.След дъжд качулка видях, че няма как да доставят артикула до Лондон.Какво следва да направя? Извинявам се за тъпите въпроси. Blush

# 302
  • Варна
В първия пост има линк как да си изтриеш бида.

На мен пък една продавачка ми изтри наддаването. Crossing Arms
You are bidding on the miss sixty Jacket.. unfortunately I cannot except your bid as I only post to UK
My apologies Regards

Скарах и се аз  Naughty
This is discrimination. My address for delivery in England, you've seen it.
I am outraged.
I do not want your jacket.

И ми се извинява
Really sorry I just looked at your selling items that said bulgaria and never noted your location
Many apologies I never meant to offend you. I understand your anger. And would not expect to to bid on the jacket.
I Hope you will forgive me

Е, простих и аз ама не играх за якето въпреки, че отдавна следя за този модел... няма нещо което да искам толкова, че да го взема и свързвам с каквато и да е негативна емоция. Crossing Arms Гола не съм.

# 303
Благодаря!  bouquet Оправих го.

# 304
  • София
Спечелих още една рокля.  Rolling Eyes Този път имам изпратена за потвърждение фактура, досега не съм получавала такава. Нещо по-различно ли е в случая или си е, както и без фактура?  newsm78

# 305
kashmir, какво означава за потвърждение? Ако фактурата ти е изпратена на мейла, тя е така да се каже информативна. Можеш да платиш и директно от нея. Нищо по-различно не е.

# 306
  • София
 Hug Ясно.

# 307
В първия пост има линк как да си изтриеш бида.

На мен пък една продавачка ми изтри наддаването. Crossing Arms
You are bidding on the miss sixty Jacket.. unfortunately I cannot except your bid as I only post to UK
My apologies Regards

Скарах и се аз  Naughty
This is discrimination. My address for delivery in England, you've seen it.
I am outraged.
I do not want your jacket.

И ми се извинява
Really sorry I just looked at your selling items that said bulgaria and never noted your location
Many apologies I never meant to offend you. I understand your anger. And would not expect to to bid on the jacket.
I Hope you will forgive me

Е, простих и аз ама не играх за якето въпреки, че отдавна следя за този модел... няма нещо което да искам толкова, че да го взема и свързвам с каквато и да е негативна емоция. Crossing Arms Гола не съм.
Аз не бих се хвалила с това писмо. Мисля, че тона е абсолютно излишно груб.

# 308
  • Варна
Предполагам, че е така. Разбира се, че се извиних накрая и аз за първосигналната си реакция.
Както и да е, жената си продаде якето Simple Smile
Пък аз ще пропусна да се срамувам този път.

# 309
# 310
  • Хасково
Страхотно е Simple Smile

Моят проблем явно е приключен , тъй като ми върна парите... но сега се чудя да и оставя ли отрицателна оценка  newsm78

# 311
# 312
  • Пловдив
Чета ви и ви се радвам на покупките, аз мога да се похваля само с току-що ескалирания кейс, продавачка със 100% рейтинг така и не ми отговори.А пък дори не бяха на търг, да ме мотае заради ниска цена.. Crossing Arms

Някой да е купувал тава за торта, от тези с ринговете?Трета вече хвърлям, рингът не уплътнява ли, оня ден щеше да ми се изсипе отгоре като я вадех от фурната с врял сладкиш в нея.. Crazy

# 313
  • Варна
Здравейте, искам да попитам правилно ли съм разбрала, че UK номер 10 или 12 отговаря на български 38??? Кой номер всъщност отговаря на българския 48? Съвсем се обърках  newsm78

# 314
  • Варна
Здравейте!

След като моят продавач не отговори, си пуснах диспут. Получавам отговор, че продавача се е съгласил да ми върне сумата, ако му върна стоката до 21.04 като пощенските са за моя сметка. Мен това не ме устройва. Не искам да оставям нещата така, защото първо са дали подвеждаща снимка, която не отговаря на стоката и втора са ми объркали цвета на мрежата, вместо син са ми пратили червен. Всичко си е по тяхна вина.

Моля, кажете, какво да правя в този случай?  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт