® Ebay - тема 79

• 38 789
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Привет,
спечелих тези формички и ги платих, като избрах Free P&P, но продавачът ми е писал, че за да ми ги изпрати трябва да платя £2.75 / you will need to pay the £2.75 post & packing as per my invoice before I post these to you /.
Има 2,75 за economy delivery с Royal mail, а пък с other courrier-free. Пиши му допълнително, че искаш с фри доставка и да ти направи нова фактура.

По повод кецовете много китайци пишат така ниска цена, за да са началото на листинга, а пък висока доставка, за да стане обща висока цена. Но пък никога не се знае с китайците дали е менте Thinking

# 481
  • Варна
Здравейте, току що получавам следното съобщение:
Hi i have just seen that you are not within the uk, sorry i only post within the uk as i stated on the page, the payment hasnt gone through my end if you could cancel it your end pls, as postage would be alot more then i have stated many thanks
 Смятам да отговоря, че посочения ми адрес е в Англия!!! Платих веднага чрез пейпал, не виждам какво се заяжда. До колкото разбирам иска да си канселирам плащането, нали?
Какво ще ме посъветвате? Става думе за ето това
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1708248 … DME:X:AAQ:GB:1123

# 482
Здравейте, току що получавам следното съобщение:
Hi i have just seen that you are not within the uk, sorry i only post within the uk as i stated on the page, the payment hasnt gone through my end if you could cancel it your end pls, as postage would be alot more then i have stated many thanks
 Смятам да отговоря, че посочения ми адрес е в Англия!!! Платих веднага чрез пейпал, не виждам какво се заяжда. До колкото разбирам иска да си канселирам плащането, нали?
Какво ще ме посъветвате? Става думе за ето това
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1708248 … DME:X:AAQ:GB:1123

Да, пиши му. Той мисли ,че ще праща в БГ. Имах подобен случай, писах и се разбрахме.

# 483
  • На един клон
Не  мисля,че се заяжда.Бъди любезна.  Peace

# 484
  • Варна
Да, любезно отговорих, че адресът ми е в Англия и че вече съм платила на 20 април чрез пейпал  и че му благодаря и чакам рокличката  Peace сега ще видим отговора.

# 485
Здравейте,
току що получих мейл,че трябва да си сменя паролата и тайния въпрос,защото имали съмнение,че се използват от трето лице ..  Shocked
Някой получавал ли е такъв мейл?
Какво да направя сега?
Моля помогнете ми  Praynig

p.p.Не ме пуска да вляза с моята си парола..

Последна редакция: пн, 23 апр 2012, 16:37 от maeva0959

# 486
  • София
Има 2,75 за economy delivery с Royal mail, а пък с other courrier-free. Пиши му допълнително, че искаш с фри доставка и да ти направи нова фактура.
very nice, благодаря за отговора! Уви, не само аз виждам, че все пак има опция Free P&P Simple Smile
Аз още тази сутрин си ги платих като се възползвах от безплатната доставка Laughing, но получих съобщение, че за да ми ги изпрати трябва да платя още 2,75.

# 487
  • на пистата
Здравейте,
току що получих мейл,че трябва да си сменя паролата и тайния въпрос,защото имали съмнение,че се използват от трето лице ..  Shocked
Какво да направя сега?

аз преди време,смених ги и всичко си беше ок.смени ги и ти

# 488
  • Бургас
nameika-31, а има ли начин преди да ти блокират акаунта да си видиш тайния въпрос и отговор? Като чета, колко често се случва и  Rolling Eyes Аз влизам и плащам през няколко айпи адреса. В къщи през настолния комп., през лаптопа, през телефона, през служебния в офиса. Ако нещо им попадна в обсега заради това, не знам как ще се оправям. Mr. Green

# 489
  • на пистата
nameika-31, а има ли начин преди да ти блокират акаунта да си видиш тайния въпрос и отговор? Като чета, колко често се случва и  Rolling Eyes Аз влизам и плащам през няколко айпи адреса. В къщи през настолния комп., през лаптопа, през телефона, през служебния в офиса. Ако нещо им попадна в обсега заради това, не знам как ще се оправям. Mr. Green
идея си нямам,но аз си мисля,че само паролата сменях,защото тайният въпрос не го помня.мога ли да помня от преди 100г неща.имам смътен спомен,че и него трябваше да сменя,но само паролата оправих

# 490
Здравейте,
Какво да направя сега?

аз преди време,смених ги и всичко си беше ок.смени ги и ти
Мнооого благодаря   bouquet

п.п. Само паролата смених и всичко се оправи  Grinning Още веднъж благодаря  Hug

Последна редакция: пн, 23 апр 2012, 17:22 от maeva0959

# 491
  • Варна
Да, любезно отговорих, че адресът ми е в Англия и че вече съм платила на 20 април чрез пейпал  и че му благодаря и чакам рокличката  Peace сега ще видим отговора.
Току що получавам искане за канселиране на покупката ми и продавачката е писала, че изисквам доставка до страно, до която тя не доставя!!! Аз бях крайно любезна и дори и посочих адреса на превозвача в Англия. Бясна съм. Пише, че ако не приема автоматично ще бъде канселирано на 30. Какво мога да направя? Много е несправедливо!!!
xxkc1978xx recently opened a case to cancel a transaction for an item you recently purchased: ladies knee length dress size 16 next.
Reason for request to cancel the transaction: Buyer requested postage to a country I don't deliver to

Click the 'Respond now' button to accept or decline this cancellation.

If you don't take action by 30-Apr-2012, the seller will be able to cancel the purchase without your consent.

# 492
Lillya, адреса на превозвача на праймъри ли си го сложила?
Пиши й пак и обясни, че искаш доставка до УК и няма причина да разваляте сделката.

# 493
  • Варна
Aia', имам само един адрес за доставка и той е английския. Българският ми е като-Registration address:Your main contact address. Не ме е яд за самата рокля, а за номера на продавача. Аз съм си изпълнила всичко. Днес в писмото си до продавача изписах и английския адрес, до който да ми прати роклята  #Cussing out

# 494
  • София
Ето за това не слагам да се виждат в Ибей никакви БГ адреси  Naughty
Сложи си и Registration address да е на превозвача.

Общи условия

Активация на акаунт