МОЛЯ КАЖЕТЕ КАК ДА КАЧА НЯКОЛКО КГ.МНОГО СЪМ СЛАБА

• 24 370
  • 39
  •   1
Отговори
Здравейте,колкото и странно да звучи на мен ми трябва диета не а отслабване,а за качване на килограми...наскоро приключих една сериозна връзка....от която имах много нерви и не спокойствие губене на апетит също и така си обеснявам драстичното ми отслабване. Sad което е много всеки който ме види няма човек,който да не ми каже много си отслабна..искам нещо което ще мога да кача само няколко килограма за да върна предишният си вид аз винаги съм си била слаба но от месец насам се усещам и ми казват колко съм отслабнала Sad в момента си ям съвсем нормално но не качвам Sad

# 1
Повече калорична храна и по често хранене.Внимавай повече да не сваляш защото може и с цикъла да имаш проблеми.Успех  bouquet

# 2
В кои храни има най много калории Simple Smile

# 3
Тестени храни. сладко .ядки.Всякакви плодове/те не са калорични/

# 4
Добра идея е да започнеш да приемаш комбинирани витамини и бирена мая. Те леко повишават апетита.  Peace

А най-вече се грижи за душевния си комфорт, след като това е била първопричината за драстичното отслабване. Разтоварвай се, върши приятни неща, наслаждавай се на пролетта.

# 5
Сърфирай на йо-йо вълната. Първо правиш екстремна гладна диета, поне месец- месец и половина, после започваш отново да ядеш. Организма ти ще се стресира, чревната ти флора ще се промени с бактерии, които изтръгват и от водата калории. Някои диетички в крайна сметка започват и да "фотосинтезират", т.е. пълнеят без да ядат.
Пробвай, клин клин избивал.

# 6
Не може да се гладува 2 месеца и след това да се очаква да се напълнее на принципа на йо-йо при положение, че човека вече е загубил доста телесна маса. Истината е в редовното хранене, факт е, че от тестените се качва повече, но има много други храни, които действат така - вероятно проблема не е в храненето, а в нервите - повече спокойствие и всичко ще се нареди Peace

# 7
  • Другата България
Добра идея е да започнеш да приемаш комбинирани витамини и бирена мая. Те леко повишават апетита.  Peace

А най-вече се грижи за душевния си комфорт, след като това е била първопричината за драстичното отслабване. Разтоварвай се, върши приятни неща, наслаждавай се на пролетта.

newsm10

# 8
Сърфирай на йо-йо вълната. Първо правиш екстремна гладна диета, поне месец- месец и половина, после започваш отново да ядеш. Организма ти ще се стресира, чревната ти флора ще се промени с бактерии, които изтръгват и от водата калории. Някои диетички в крайна сметка започват и да "фотосинтезират", т.е. пълнеят без да ядат.
Пробвай, клин клин избивал.

Тя до сега е гладувала, няма смисъл да продължава да си тормози организма.
РЕДОВНО хранене и липса на стрес ще помогнат.

# 9
Спорт или фитнес.

# 10
Една бабешка рецепта : Преди ядене на гладно по 1/2 к.ч. вино пелин . Едно време за най-добър считаха змеевският пелин . За сестра ми дядо ходи в с.Змеево за пелин .

# 11
Здрасти!
Миналото лято бях 42 кг /на 1 и 60 см/, сега съм 52. Не ядях от нерви. Смених обстановката, дразнители няма. Ям почти постоянно, пих една опаковка бирена мая. Но най-важно е спокойствието. Сега станах 51 кг за една седмица от нерви.

# 12
Бирената мая определено ще ти се отрази много добре, ще се чувстваш бодра и жизнена. Освен нея можеш да вземаш пчелно млечице за повишаване на апетита. Вземи си и билкови чайове, пий ги с мед. Орехи, бадеми, белтъчини също. И повече оптимизъм и вяра, че бъдещето ще ти донесе по-добри преживявания.

# 13
бирената мая  от аптеките ли се продава а пчелното млечице вече го пия но дали ще има ефект и какъв по точно не знам

# 14
Да, от аптеките се купува.
Ето така изглежда:
http://www.abx-2008.eu/produkti/BirenaMaya+ACE.html

Освен това хапвай и натурален шоколад с по-голям процент съдържание на какао.
Аз си редовно взимам на Stilla dolce с 50 % какао - от Кауфланд.

Общи условия

Активация на акаунт