МОЛЯ КАЖЕТЕ КАК ДА КАЧА НЯКОЛКО КГ.МНОГО СЪМ СЛАБА

• 24 529
  • 39
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря много ще изтичам да си взема  вмомента съм на DOPPEL HERZ имуноактив и пчелно млечице сега като взема и бирената мая всичко съчетано надявам се да има ефект  проблемат идва и от там че спа мн малко не че не ми се спи а нощно време съм на работа и като се прибера сутрин спии ми се адски много но от умора не мога да заспя или ако заспя се будя през 4ас това също може би е фактор за отслабването ми та и хапчета за сън взимам и направо съм подвижна аптечка Simple Smile

# 16
На твое място бих спряла таблетките за сън и бих вземала само природни продукти, без никаква химия.
 Hug

# 17
ами те са  уж на билкова основа Simple Smile

# 18
В аптеките я има бирената мая - 6-7 лв, 125 хапчета. Пият се по две сутрин, обед и вечер.

На твое място бих спряла таблетките за сън и бих вземала само природни продукти, без никаква химия.
 Hug
+1
Не вярвам че има безвредни хапчета за сън. Водят до привикване и спират да действат след време.
Спри ги.

# 19
dandarova,и аз преди бях много слаба,бях 42кг.исках да напълния малко.След като се омъжих,качих до 55кг.,но продължих да качвам,сега съм 70кг.

Имам хашимото и от него напълнях,но от малка имах проблеми с щитовидната жлеза и затова бях много слаба,въпреки че се хранех добре.Ти изследвала ли си някакви хормони?

# 20
  • София
Аз също съм много слаба и даже миналата година пих протеини, за да кача малко. Определено ти препоръчвам и ти да пиеш месец-два. Има много скъпи и силни в магазините за фитнес храни, има и по 10лв във всяка по-голяма аптека. Аз последният път пих такива, има с различни вкусове. Мога да ти препоръчам да ги правиш с прясно мляко, защото с вода са пълен блудкаж. Embarassed и е хубаво да го направиш в шейкър или с пасатор, за да не ти остават бучки, иначе мого трябва да бъркаш.  Peace

# 21
Вечер преди сън вместо лекарства изпий чаша прясно мляко с 1лъж мед.Много добре действа за съня

# 22
За проблеми с нервите и сънят най-добре помага чай от босилек . И е приятен на вкус .

# 23
  • варна
За проблеми с нервите и сънят най-добре помага чай от босилек . И е приятен на вкус .
И от жълт кантарион Peace

# 24
Аз също съм много слаба и даже миналата година пих протеини, за да кача малко. Определено ти препоръчвам и ти да пиеш месец-два. Има много скъпи и силни в магазините за фитнес храни, има и по 10лв във всяка по-голяма аптека. Аз последният път пих такива, има с различни вкусове. Мога да ти препоръчам да ги правиш с прясно мляко, защото с вода са пълен блудкаж. Embarassed и е хубаво да го направиш в шейкър или с пасатор, за да не ти остават бучки, иначе мого трябва да бъркаш.  Peace
Тук ще се съглася, също съм пила протеини, макар и малко несериозни. Все пак освен хапчета за апетит ( аз например имам добър апетит, но не мога да кача ), ще съветвам да се наблегне на някакъв спорт, или фитнес два, максимум три пъти седмично.

# 25
Не е лошо да си пуснеш и едни изследвания, да се види колко ти е хемоглобинът, серумното желязо, нивото на витамин В, да се консултираш и с личния си лекар, едва тогава да се помисли за витамини, бирена мая и др. такива

# 26
Здравейте,колкото и странно да звучи на мен ми трябва диета не а отслабване,а за качване на килограми...наскоро приключих една сериозна връзка....от която имах много нерви и не спокойствие губене на апетит също и така си обеснявам драстичното ми отслабване. Sad което е много всеки който ме види няма човек,който да не ми каже много си отслабна..искам нещо което ще мога да кача само няколко килограма за да върна предишният си вид аз винаги съм си била слаба но от месец насам се усещам и ми казват колко съм отслабнала Sad в момента си ям съвсем нормално но не качвам Sad

Аз съм в абсолютно в същата ситуация като теб.Това е от напрежение и  излишни нерви.Вземи си Мерц дражета,които са за коса,кожа и нокти и взимай по 2 дражета на ден.От тях придобих някакъв зверски апетит   Laughing.Случайно открих това им въздействие,тъй като аз съм маниачка на тема коса  Crazy и сега мога да кажа,че с един куршум оцелих два заека,хем хубава коса хем апетит и някое килце отгоре  Hug

# 27
Тук ще се съглася, също съм пила протеини, макар и малко несериозни. Все пак освен хапчета за апетит ( аз например имам добър апетит, но не мога да кача ), ще съветвам да се наблегне на някакъв спорт, или фитнес два, максимум три пъти седмично.

Мацки аз също пих какви ли не протеини и въглехидрати,но проблема просто беше в това,че нямах апетит,не изпитвах никакво чувство на глад.Имаше дни в които съм карала на един портокал и пак не се чувствах гладна.Пила съм и пчелно мляко на капсули,но не е кои знае какво.Според мен си вземи Мерц и пробвай с него,то наистина при всеки е индивидуално,но като прочетох това което си написала все едно описа мен Embarassed.Може да пробваш и с пчелно мляко но натурално от някой пчелар да си вземеш и да го смесеш с мед и така сутрин на гладно.При мен имаше ефект и качих 3кг  Praynig.Дано съм ти помогнала   bouquet

# 28
Аз пък точно от Мерц свалих кг преди години . Hug

# 29
Аз пък точно от Мерц свалих кг преди години . Hug

Явно при всеки е индивидуално,но аз пак ще повторя,че ги взех заради изтощената ми коса,а се оказа че имат лек страничен ефект (отвориха ми апетита). Blush.Като цяло съм много доволна от тях  Peace

Общи условия

Активация на акаунт