90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 184

• 35 502
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
  • В две тъмни очички
Хоп в новата темичка и аз

Блага, честито!!! Лека и безпроблемна бременност, а на финала пухкаво и здраво бебче!

# 31
Краставици и домати с шарена сол не са съвсем безвкусни,даже във въглехидратен си хапвам така с препечена филия,  но ако режима не позволява във плодово-зеленчуков ден да се използва шарена сол - няма проблеми!  Grinning

# 32
Днес ми е плодов. Засега съм на една ябълка, понеже станах преди 1 час  Embarassed

# 33
  • Варна
Привет!

Начесах си крастата, ядох бъркани яйца със сирене  Laughing в почивка съм десетина дена, нещата се движат ОК, въртя си се + - едно килце.

Бамби, снимки има ли от тия -23 кила или съм изпуснала?

Да не е само спам - ето и малко снимки от мен Simple Smile

https://picasaweb.google.com/liliya.dobreva/rHczJJ?authkey=Gv1sRgCJOr25WTk9XFygE

# 34
lili_vanili  newsm10 newsm10 Браво!

# 35
Полвината ми воден ден мина успешно, удържам фронта само на чай, кафе и вода (не съм пила толкова течности през живота си май, мразя да пия много течности...  Sick)
Ама девойки, вие с опита, как го лъжете тоя глад??? То воля, воля, ама стомаха ми стърже от няколко часа вече....  Mr. Green
А съм правила преди година около 10 дена само на кленов сироп с лимон и червен пипер... Дали и сега да не си направя една бутилчица с вода, лимон и червен пипер...  Mr. Green

# 36
Тинки  bouquet
Отчитам един режимен ден на ориз със зеленчуци,нищо че съм в почивка.

# 37
  • На топло...
Лорейнчеееее, и мойте въжделения отиват при козунаците, приближи ли Великден ooooh!.
Нищо друго не ме интересува, директно се "поправям" (както казва майка ми - демек закръглям бузите) Embarassed.
Добре че съм на режим, макар че то аз съм си готвачът вкъщи, дарения няма откъде да паднат Laughing - колкот' искам, толкоз правя Crazy.

За въглехидратната вечеря - целта е да бъде въглехидратна бомба, а не смесването (и да, в интерес на истината няма нито една рецепта със сирене или кашкавал) - затова е и предписана принципно сладка Wink.

Не знам домашна шарена сол как приготвяте, но у нас се прави от лъжичка червен пипер, лъжичка чубрица, лъжичка сол, евентуално сминдух и други меродии, то името ѝ затова е шарена сол (и в купешката затова и присъства сол), а не мешана подправка Peace.
Разрешени и препоръчителни за сурови или термичнообработени зеленчуци във витаминен ден са инак всички видове подправки без сол (добра замяна са пресните зелениии), олио (заменя се със семенца или ядки), оцет (заменя се с изцеден лимонов сок).

Мери, ти сигурно си знаеш, но тази е Страстната седмица и по принцип мекотели също не са разрешени, както и мазнини (олио само в четвъртък в чест на Тайната вечеря) Grinning. Това според момичетата и момчето в темата за Великденските пости в готварския подфорум Peace.

Тицибици, браво на теб  bouquet!
За вбъдеще повечко да се жабуркаш и извън водния, че това е един от основните проблеми, за да пълнеем - бъркаме чувството за жажда с това за глад, а омагьосаният кръг с недостига на вода е, че от него дебелеем Peace.
Пийвай гореща вода за глада Peace...

Лили, разкошна метаморфоза Hug!

# 38
Тинки, благодаря!  bouquet

Лили Ванили, браво на теб! Hug

Аз задържам вече няколко дни, но мъж ми искрено ми се радва на външния вид! Grinning

# 39
  • Бургас
Лили Ванили ,страхотна чаровница си Hug
Прекрасна метаморфоза Hug
Аз си бутям последен ВХ,утре плодов и ...почивка здравей Joy

# 40
Здравейте ! Днес ми е 4-ти ден - белтъчен. Малко разместих дните. До тук всичко е ок.

Искам да попитам, видях че blackisback е писала че е хапнала кренвирш - може ли в белтъчен или това е в почивката? Че май не са много много месо  Thinking

И другото, в белтъчен ден може да се смесват кисело и прясно мляко, но не и мляко и яйца или яйца/месо или мляко/месо, така ли е?

# 41
  • София
Блекизбек е в почивка.
Кренвирши принципно не са забранени, но в тях няма много месо.

# 42
Добър ден и от мен. Първо да не забравя да поздравя Облачето, ЛилиВанили, Нану   bouquet
Аз днесд съм трети воден, дотук вода-2л  Wink Laughing
Не усещам глад(някой беше питал), даже на водните се чувствам много добре  Wink
Вчера плодовият си мина режимно: 1 ябълка, 2 круши, 100г фикс от ядки и сушени боровинки и стафиди и 2 кивита. Днес -600гр. Започнах и 16кг да свалям, но ще видим дали ще го задържа и сед водният  Wink
Та днес по случай водният ден, сготвих супа, пиле с картофи и един плодов сладкиш с парчета натурален шоколад  Laughing Все пак е ваканция  Wink
Лек ден на другите плувкини и много минуси утре! newsm10

# 43
 Thinking по колко зелен чай може да се пие?  newsm78
да не прекаля много че съм си приготвила  една бутилка от 2 л. с 3 пакетчета зелен чай,че нещо ми е скучно да пия само вода. newsm78

# 44
  • до моите любими хора
Нану бравос за страхотните мерки  smile3501 Аз за сега само мога да мечтая за това  Crazy
Блага честита ти радостна новина! Много лека и безпроблемна бременност ти желая и едно живо и здраво бебче! А пък аз си мисля, че за сега може още малко да изкараш на режима без водния естествено и в плодовите да ядеш повече ядки. А пък после мини по правилата на почивката и мисля, че всичко ще е ОК  newsm10
Лили Ванили браво голяма промяна  Peace
Облаче  smile3501
Нана аз пробвах в темата за рецептите да открия нещо за гювеча с търсачката, но не успях и за това питах. Явно ще трябва да я изчета, за да си намеря рецептата  Peace
Успех на плувкините  Peace

Общи условия

Активация на акаунт