90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 184

• 35 476
  • 740
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте фиданчици!!!Нямах много време да седна да Ви попиша и аз малко!Още си спазвам режимът и да Ви кажа се чувствам доста добре.Лекичко ми е и вече не ми е толкова голям проблем това,че хората покрай мен хапват това което най-много обичам.Свикнах с него и се чувствам доста добре.Коремът ми е прибран и доста от хората покрай мен вече започнаха да забелязват ,че съм намалила теглото си.Започвам да си влизам в моята си кожица Simple Smile !Вчера бях на плодове хапнах 5 банана за целия ден.Преди това ядох във ВХ ден кроасан от новия с кокоса и питчица с лютеница.Варивата малко ги оплесках ..защото нямах възможност да си сготвя и обядвах като се прибрах към 15ч и после вечерях към 19ч. ориз с лапад.Белтъчен ден след Великден ядох най сетне яйчица Simple Smile ,агнешка мръвка и салата(много много не обичам агнешко,но просто го опитах,защото от празниците ми бяха сложили месце в една кутия и да не го давам на котките си хапнах от него Simple Smile ).Днес ми е пак белтъчен ден!Мисля да си хапна свинка пържола (вчера се събирахме в нас по случай закупуването на колата ми и им правих св.пържоли с пържени картофки и шопска салата и останаха пържоли и днес ще си хапна от тях,а пържените картофи които останаха ги изхвърлих ...а толкова много ги обичам  Laughing ) , яйчица и салатка някаква..за вечеря предполагам пак ще е пържолка Simple Smile.Сутринта за закуска хапнах банан.Сега се връщам да Ви прочета Simple Smile Лек ден от мен и мн минуси!

# 736
# 737
Здравейте дами! Тук съм нова и понеже нямам възможност да чета цялата тема, искам да ви попитам нещо. До сега съм правила само диетата на Байкова няколко пъти и там има хранене и в 10 часа и в 16 часа. В основните правила не видях нищо да се споменава за това. Може ли и в 10 плод? А в 16 може ли нещо и ,ако да какво? Понеже искам да съм стриктна. Аз вчера приключих с диетата на проф. Байкова и сега смятам да продължа с тази. Свикнала съм с малките количества, но след плодовете в 8 часа, в 10 вече стомаха ми си иска следващата дажба. Освен това съм с проблемен стомах, но от тази на Байкова се чувствам добре. Дано се включи някой бързо със съвет, че от утре започвам!

# 738
Здравейте дами! Тук съм нова и понеже нямам възможност да чета цялата тема, искам да ви попитам нещо. До сега съм правила само диетата на Байкова няколко пъти и там има хранене и в 10 часа и в 16 часа. В основните правила не видях нищо да се споменава за това. Може ли и в 10 плод? А в 16 може ли нещо и ,ако да какво? Понеже искам да съм стриктна. Аз вчера приключих с диетата на проф. Байкова и сега смятам да продължа с тази. Свикнала съм с малките количества, но след плодовете в 8 часа, в 10 вече стомаха ми си иска следващата дажба. Освен това съм с проблемен стомах, но от тази на Байкова се чувствам добре. Дано се включи някой бързо със съвет, че от утре започвам!
Първо можеш да пишеш в новата тема. Второ до колкото знам  плодовете преди 12 могат да се ядат през 2 часа, т.е. в 8 и в 10 например. Но обяда трябва да е след два часа от последният прием на плод. Също така трябва да се спазват интервалите между отделните хранения които са посочени в първият пост. Но ако в белтъчен си обядвала в 13 часа ,не означава да вечеряш задължително в 17 - просто това е минималният интервал. Но се вечеря до 20 часа.

# 739
  • Пловдив
Здравейте момичета   bouquet
Записвам се във вашата темичка, защото съм решила да пробвам диетата. Досега не съм пазила такава, но имам за смъкване около 3-4 кг. след раждането и отделно още около 8 кг. качени преди да забременея. Мъжът ми също е за отслабване, така че и него ще стимулирам да започне диетата  Wink
Надявам се да помагате при нужда. Затова направо ще задам първия въпрос. Видях рецептите в блога дадени на първа страничка. Една от рецептите за белтъчния ден е кюфтета върху сирене и кашкавал. Не е ли недопустимо да се смесват два вида белтъчини?  newsm78 Доколкото разбрах, ако обядвам месо то не може да е съчетано с млечни продукти и съответно и вечерята трябва да ми е само месо, а не примерно яйца.

# 740
.......Една от рецептите за белтъчния ден е кюфтета върху сирене и кашкавал. Не е ли недопустимо да се смесват два вида белтъчини?  newsm78 Доколкото разбрах, ако обядвам месо то не може да е съчетано с млечни продукти и съответно и вечерята трябва да ми е само месо, а не примерно яйца.

Doni M, заповядай в новата тема
Да, правилно си разбрала, че месо, млечни и яйца не се смесват. Или само месо, или само млечни, или само яйца. Яйца със сирене примерно не е режимно!

Общи условия

Активация на акаунт