90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 184

• 35 542
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
  • Sofia
Да, проблем е. Много от нас не обичат нито плодове, нито закуска, но зорът е първите дни, после се свиква. Трябва да закусваш, за да задвижиш метаболизма. Иначе от вечеря до обяд се получава прекалено дълго време без храна, метаболизмът се забавя и обядът ти се лепва на дупето.  Mr. Green Така че - закусвай.

# 691
  • Cavan, Ireland
Aaaaa не се оплаквайте от работната седмица още, щото някои ядоха козунак и яйца а пък на мен ще ми е 11-ти пореден работен ден днес  #2gunfire

Бабе, мятай се  в кюпа пък каквото такова, аз съм плюс от вчерашните тиквички с мляко и сирене от които бях минус предния път, отдавам го на вода или не знам и аз на какво вече  Crossing Arms

Закуската ще е малък банан, кафета вече пих две, че не мога да се събудя  ooooh! слънце е напекло рано рано сутринта пък като си гледам колата има един пръст лед по нея...април ли сме декември ли.... Sick

Хубав ден на всички  Hug

# 692
Благодаря! Опатках половин портокал вече. Обядът ще е зеленчукова пица, и малкия много я харесва, пък за вечеря ще видим, ако остане от пицата, че не съм любител и на сладкото изобщо. Де ми се чуди човек от де толкоз килограми като не ям нито хляб по принцип, нито пък сладко  Mr. Green
И да попитам, това растително сирене и кашкавала растителния проблем ли е да се ползват през въглехитдартния ден, разбира се в минимални количества? Предполагам че не е удачно, но ....

# 693
Мила, дори и мазнините в тези сирене и кашкавал да са растителни, те все пак си съдържат белтъчини. А белтъчини и въглехидрати не може.  Peace

# 694
Добро утро момичета!Редовно чета, но почти не пиша почнах диетата на 21 януари,резултата е -9кг не е много но съм доволна имам още 5кг, но ако може повече ще е добре,така че след почивката, в която се надявам да сваля малко, ще я повтора,много ми хареса.Искам само да ви попитам понеже съм карала само един воден и то неуспешен,затова втория и третия не ги правих,как да приключа вчера ми беше плодов 89ден и мисля да направа още една четворка.

# 695
  • Варна
Добро утро!

Нана, успешно начало и много добър край ти пожелавам, удовлетворяващ ще е във всички случаи , не се и съмнявам.

Така, резултат от моите кръвни изследвания, всичко е наред с  изключение на хемоглобина ми , който е 108 Shocked (120 трябва да е при жените). Аз си знаех, че имам желязодефицитна анемия, но все очаквах някаква промяна. Постоянно ям храни богати на желязо, но явно не ги усвоява добре моя организъм. Нещо друго доста интересно прочетох вчера, че за да се усвои добре желязото, трябва да се ограничат млечните продукти, когато се консумират храни богати на желязо, та това ще имам в предвид, дано помогне. Казвам ви го, с оглед на това да бъда полезна и ако някой друг има подобен проблем Hug А аз последно време наблягах доста на млеката и сирената.
Освен това нещо ми е голямо мрън днес, МЦ ме навести, хремава съм и ме боли гърло. Идея нямам какво ще ям, може и да е нещо с коприва.

dilyanad , много добри резултати. Булгура е за ден варива Peace
Хайде по едно кафе за настроение:

# 696
Добро утро, момичета!
Изчистих каченото през празниците, застопорих - 6 кг. и започвам да се боря със 7-мото кило!

Вчера плодов - фреш грейпфрут, 6 кивита, 3-4 фурми, 4-5 сурови лешника, салата
Днес съм на белтъци - хладилникът е пълен с белтъчини, направо не знам от кое да започна. Отчет - утре Simple Smile

Хубав ден!

# 697
  • София
Дзакче, метнах се вече. Закуската е сдъвкана.

# 698
  • софия
Руми,благодаря! smile3525

# 699
Нана, Успех!  smile3533  Ти започваш, аз вече съм почивна  Joy И това с измислянето на менютата ми е малко каша  Embarassed Лекинко съм се сдухала на тази тема, но ще свикна. Важното е да задържим резултата  hahaha

Успешен ден на всички!

# 700
и аз започвам от днес, довечера ще споделя менюто, но от 3 в 1то не мога да се откажа,хубав ден на всички

# 701
  • София
и аз започвам от днес, довечера ще споделя менюто, но от 3 в 1то не мога да се откажа,хубав ден на всички

3 в 1 е такъв боклук, че не знам какво му харесвате. Нито е кафе като кафе, нито е капучино. Да не говорим, че няма такъв филм - не мога да се откажа. Ако си болна от рак и трябва да спреш да пушиш, пак ли няма да се откажеш от цигарите?

# 702
Нана, Успех!  smile3533  Ти започваш, аз вече съм почивна  Joy И това с измислянето на менютата ми е малко каша  Embarassed Лекинко съм се сдухала на тази тема, но ще свикна. Важното е да задържим резултата  hahaha

Успешен ден на всички!

И аз бях така в началото, но като мине малко време няма да ти прави впечатление  Hug

# 703
добър ден Simple Smile
след вчерашните големи количества (режимни) днес нямам нито + нито -, което ме устройва.
Днес съм на плодчета. Закусих банан с кафенце с мед. За обяд имам 2 големи портокала, а за вечеря портокал и банан. Надявам се утре катарев да реши , че му е хубаво да ме види  Mr. Green
еми да ти кажа аз почти се отказах (през почивката пиех), като първоначално го замених с 2 в 1, после обикновено нес, тъй като вареното ми е забранено Simple Smile опитай все пак

3 в 1 е такъв боклук, че не знам какво му харесвате.
Еми, Нана, въпрос на вкус Simple Smile

# 704
  • София
Лилаветка, въпрос на вкус - в почивката. По време на режим, няма въпрос на вкус.

Общи условия

Активация на акаунт