90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 184

• 35 475
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
Искам да попитам, видях че blackisback е писала че е хапнала кренвирш - може ли в белтъчен или това е в почивката? Че май не са много много месо  Thinking

Да, извинявам се, забравих да напиша- в почивка съм. По време на режима не си позволявах колбаси, кремвирши и наденици след един изумителен плюс от килограм. Сега просто няма какво да хапна, а от кашкавал и сирене вече не ми се кусва  Laughing

Лили, страхотни резултати! Много си чаровна  Hug

# 46
Лили, страхотна си  Hug

# 47
  • Mars Hotel
Да не ви изпусна.
Лили Ванили, страхотна си. Изглеждаш много добре и на 80 кг, направо съм изумена.

# 48
Здравейте,
И аз започнах диетата на 1-ви този месец, но последните 3 дни не можах да я спазя и наруших. Днес съм на месо, но да я продалжа ли или да я броя от начало?  newsm78

# 49
  • София
Здравейте,
И аз започнах диетата на 1-ви този месец, но последните 3 дни не можах да я спазя и наруших. Днес съм на месо, но да я продалжа ли или да я броя от начало?  newsm78

Не може да почваш от начало всеки път, когато нарушиш. Продължаваш напред и си носиш последствията.

# 50
  • В две тъмни очички
Мухлясвам си аз тука с тези плодове и се побърквам. Това ми е най-трудният ден (предполагам като дойде водният така ще говоря и за него  Mr. Green ). До тук чай, 1/2 банан, 2 ябълки....след малко ще хапна още едно бананче, че да остане време и да вечерям с някой плод.

Имам въпрос
, днес в магазина случайно попаднах на един подсладител - в шишенце течен някакъв. Дали е режимен? Съдържаше дестилирана вода, консерванти някакви (разбира се) и нещо захарно (растение) беше, ама не се сещам какво.

# 51
запис от мен  Flutter ... засега си карам успешно плодовия,да видим  newsm78

# 52
здравейте да се запиша и аз да ви следя
днес варива
з-киви
0-леща
в леща и салата
мъка ми е от сега на великден ми се пада плодов ден,как ще издържа,ще има най-различни вкусотии,но ще си хапна само салата,а месото ще оставя за другия ден,оплаках ви се вече ми е по-добре  bouquet

# 53
Топла вода с 2-3 капки лимон върши чудеса с глада в пустия воден ден....  Simple Smile
Е, не е като крехка пилешка пържолка на скара, но и това ще стане, утре примерно...  Grinning

# 54
  • По света и в нас.
Днес правя плодов,(в почивка съм)че снощи с тези празници направих страхотно смесване.Кантара сутринта обаче не ми отчете + ама аз да се презастраховам.

# 55
Да попиша и аз малко в новата тема:)Днес плодов-засега добре,яла съм през 2 часа 2 пъти по 2 портокала и 1 ябълка,сега чакам вечерята мисля да е грейпфрут:)За утре белтъчен,мисля
З-портокал
О-печена риба със зеленчуци
В-тиквички и карфиол със сирена и кашкавал
Сутринта нямах плюс от вчерашните въглехидрати,което е добре,до сега 8-ми ден от диетата съм свалила 2,7кг което не знам дали е добре,но това е:)
Не е труден режима,само храненето под час е малко по трудно,защото не може да ядеш когато ти скимне ама...трябва да положим усилия за себе си Simple Smile
Лека и минусова вечер на всички!  bouquet

# 56
Момичета искам да Ви попитам дали мога днес да пия бирка (на р.ден съм на най-добрата ми приятелка) .На плодове съм(2 ябълки )..и да кажем утре да съм пак на плодове тъй като бирата е забранена...

# 57
  • София
Момичета искам да Ви попитам дали мога днес да пия бирка (на р.ден съм на най-добрата ми приятелка) .На плодове съм(2 ябълки )..и дакажем утре да съм пак на плодове тъй като бирата е забранена...

Не можеш да пиеш никакъв алкохол. Ако го правиш, то си е твое решение и за твоя сметка. Но няма смисъл да питаш, защото няма как някой да ти каже, че може.

# 58
Момичета искам да Ви попитам дали мога днес да пия бирка (на р.ден съм на най-добрата ми приятелка) .На плодове съм(2 ябълки )..и дакажем утре да съм пак на плодове тъй като бирата е забранена...

Не можеш да пиеш никакъв алкохол. Ако го правиш, то си е твое решение и за твоя сметка. Но няма смисъл да питаш, защото няма как някой да ти каже, че може.
Оки благодаря ти за мнението Simple Smile!Няма да си провалям режима заради една бира Simple Smile ще си пия водичка Simple Smile!

# 59
 Flutter Благодаря ви от сърце!!

Нану, мерките ти са страхотни, браво.  Hug

Лили, изглеждаш чудесно.  Hug

Утре ми е трети воден ден.  Praynig

Имам въпрос[/b], днес в магазина случайно попаднах на един подсладител - в шишенце течен някакъв. Дали е режимен? Съдържаше дестилирана вода, консерванти някакви (разбира се) и нещо захарно (растение) беше, ама не се сещам какво.

Трябва да видиш какъв му е състава, иначе никой няма да може да ти отговори.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт