90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 184

• 35 538
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
оппп  Whistling

до момента плодовия върви така - з:ябълка , о:ябълка
за вечеря : 1 банан, 1 ябълка  ooooh!

пффф половинката си прави пържени картофки с пържени крилца и навсякъде мирише  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy .... аз ще си ръбам ябълката  newsm45 ... а ако знаете как тайно си представям точно тази сценка   fight

Последна редакция: пн, 09 апр 2012, 20:08 от vipopova

# 61
  • София
здравейте:)))))))
много хора има за   bouquet
Блага-честито.безпроблемна бременност и лек финал:)
облаче, Нану, Лили-браво на вас:)))))има защо да сте свежи и слънчеви:)

днес варива
з: пропуснах
о:ориз със гъби и к. зеле и салата зеленчуци
в:ориз с маслини и репички вместо салата

вчера готвих за домочадието леща, която у дома си запържваме с брашно и се замислих как я консумирате.Четох, че някой от момичетата сгъстява боб , като пасира част от него.Лещата я избягвам, заради брашното попринцип и се зачудих вие как сте решили този казус:)
хубава вечер

# 62
Здравейте момичета! Днес мога да се похваля с успешно приключен първи цикъл -28 дни(няма да правя утре воден поради проблеми с жлъчката). За това време съм свалила около 7 кг.- не знам точно ,защото започнах да се тегля на механичен кантар, но той показва такава разлика от първоначалните кг. Доволна съм.
Успех на всички!

# 63
Само и аз да  споделя че утре ми е плодов! Гледам всички се оплаквате от него - аз до тука изкарах 2 плодови и да ви кажа честно това ми е любимия ден ! Мога да си ям през 2 часа и то без да го мисля какво точно , пък и обичам много плодове и не се чувствам въобще гладна. Надявам се това ядене утре на плодове да ми помогне с цигарите повечко - днеска устисках до 5 цигари - но вярвайте ми много ми е трудно  ooooh!

# 64
Блага знам, че е трудно.... Аз пуша между 10 и 20 цигари на ден, но след като ходих малко да бягам вчера ме дразнят дробовете и към сърцето.... И постоянно ме е страх да не заболея от рак  Confused и за това съм решила, че от утре спирам с цигарите.... Намерих воля за режима, ще намеря и за цигарите.... Знам, че ще е трудно, аз обичам да пуша (звучи ужасно) но ще го направя за себе си и за дробовете си Simple Smile Ти си бременна, така че имаш още по-голям стимул... Успех  Hug

# 65
Здравейте, момичета! Оцелях след днешното лъскане на кухнята и преплувах всички морета и океани!  newsm62 Не изпитвам никакъв глад и съм много доволна, че устисках!

Нану, Лили, браво момичета!

Отчетох се и след малко отивам да спя, че съм страшно уморена, а утре ме чакат още 4 стаи.  smile3555

# 66
Някой попита за варивата...аз не сгъстявам никакви гозби с брашно! И пак стават като яхния, не са воднисти....Просто ги варя в по-малко вода и ги оставям да се сгъстят!  Simple Smile

# 67
  • София
Момичета да се запиша аз при вас  Hug На моя мъж нещо не му се понрави щото щял да си седи гладен  Crazy изкара 4 дена и е -1.200 ама гладен си ходи човека  Laughing
Затова пък аз реших да се захвана да видя какво ще излезе  Thinking
За първата 4-ка съм -0.900 вие ще кажете дали е добре  Peace

# 68
Днес мина идеално въглехидратно Simple Smile.
З- банан + кафе със мед; О-геврек; В - кокосово-шоколадов кроасан.
Побрах се в панталона от миналото лято- доволна съм.
Утре бананов ден- хем засища, хем сладичко Simple Smile
И аз не слагам брашно за сгъстяване- или картоф, или оризче за варива, или пък фиде във въглехидратна супа.

# 69
  • На топло...
Варивата. Може да се сварят един-два картофа заедно с бъдещата яхния, да се извадят и намачкат, ако без запръжки хич не става, то поне да е само червен пипер и лук примерно.

Блага, темата не е за това, но изборът е твой, колкото повече отлагаш във времето, толкова повече време ще имаш да слушаш и да те навиват абсурдните обяснения как цигарите са едва ли не планински въздух за ембриона. Детето ти едва се формира и образува ли се плацентата ще пропуска никотина на сто процента, в концентрации по-високи отколкото в твоя организъм, а за да се изхвърлят от малкото бебче е необходимо много повече време, отколкото при теб самата.
Аз не бих рискувала. Не мога да рискувам, даже вероятността детето ми да развие астма да речем, да е 1%, щото не дай си боже да се случи, то тя ще го засегне на 100%. И аз ще съм тази, дето ще му гледа страданията, ще му държи инхалатора и ще го обгрижва, и никога няма да си простя, че съм могла да го предотвратя, но не съм го направила, щото не съм се преборила със себе си!
И друг път съм писала, аз спрях цигарите с акупунктура като помощно средство, не бях бременна, имах намерение обаче...

Випопова, къде са ти ядките, нещастнице агресивна hahaha Mr. Green?

# 70
Нану, за цигарите - подкрепям те на 100% Peace
Момичета  - започнах почти 70 кг при ръст 163 преди седмица, сега съм 67! Мислите ли, че до края на диетата мога да достигна 55-56 кг? Ако съм стриктна, разбира се! Реални ли са очакванията ми... Rolling Eyes

# 71
Юхуууу Simple Smile Благодаря за новата тема  Hug   bouquet

# 72
Raniya зависи много колко килограма имаш да сваляш, на колко кг си била най-дълго през живота си, каква ти е костната структура и още много фактори... Но съм сигурна, че ако си стриктна със сигурност ще имаш добри резултати и още по-важно ще се чувстваш отлично  Hug

# 73
Запис в новата тема, мерси Тинки   bouquet
Последно време само се записвам рядко пиша, утре ми е последен плодов и други ден 3 воден който аз го правя 2 плодов., ще дам отчет в четвъртък. Оф голяма мъка мисля четвъртък да мина направо към почивката да не правя последните 3 дена или пък да ги правя незнам newsm78 Дайте савети момичета Thinking

# 74
  • В две тъмни очички
Запис в новата тема, мерси Тинки   bouquet
Последно време само се записвам рядко пиша, утре ми е последен плодов и други ден 3 воден който аз го правя 2 плодов., ще дам отчет в четвъртък. Оф голяма мъка мисля четвъртък да мина направо към почивката да не правя последните 3 дена или пък да ги правя незнам newsm78 Дайте савети момичета Thinking

Не се излагай бе мацко! Изкарай си ги до край, толкова време на режим и накрая баш да се оакаш... Дръж се мъжки с теб сме  Hug

Общи условия

Активация на акаунт