20 ОУ и 22 СОУ

• 920
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте и от мен. Наистина изборът на училище е доста труден, защото от това зависи бъдещето на децата ни и винаги искаме най-доброто. Пред мен за щастие не стои дилемата кое училище да избера за малкият ми син, който от септември ще е първолак. За мен училището е само едно - 22 СОУ. Тази категоричност идва от факта , че големият ми син в момента е четвърти клас и съм изключително позитивно мнение. Искам и малкият ми син да запиша при същата учителка. Като цяло имам наблюдение и върху четирите учителки,които от септември ще поемат първи клас. От години за тях се знае че техните випуски са едни от най -  добре подготвените начални випуски . А лично на мен ми е направило впечатление , че с децата се работи много внимателно, като същевременно се обръща внимание и на индивидуалните нужди на детето(съдя за това по тетрадките и работата свършена всеки учебен ден, както и от отношението на моето дете, което ходи със желание  и удоволствие на училище). Колкото до езиците в начален курс наистина се предлага само английски език, но според мен той е основен и за това за сега за мен е напълно достатъчно. Също така на децата се подсигуряват и доста извън класни дейности, като подготовка и участие в различни клубове и пиеси(също така се организират и не малко екскурзии и зелени училища), което за малкият човек си е едно напълно ново и изпълнено с вълнение преживяване.
Колкото до материалната база, аз лично съм напълно доволна. Компютърните кабинети са много добре оборудвани, а в класните стаи са осигурени възможности за инатерактивно обучение. Също така и наличието на плувен басейн не е за пренебрегване .
Надявам се да съм била полезна.

# 1
Имате ли информация за униформите на дечицата, който ще учат в 22 СОУ в I-ви клас от септември 2012. Кога се купуват, от къде и т.н.?

# 2
На първата родителска среща , която ако не се лъжа ще е през юни ще се обяснят всички организационни неща  . Надявам се и за униформите да ни информират.

# 3
  • София
Страхотна информация fifimm, благодаря!
Но не разбрах точно защо името на темата е 20 ОУ и 22 ОУ, но може да съм пропуснала нещо... newsm78

Ето и линк към другата тема за двете училища
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=416449.0

Общи условия

Активация на акаунт