Ревматоиден артрит - 3та тема

• 236 012
  • 1 485
  •   2
Отговори
# 345
  • Петрич
Много ви се радвам, като чета че положителната нагласа ви помага. Hug Аз не мога да се справя с болестта само с положителна енергия, а много ми се ще да съм така, направо от раз спирам всички гадни хапове. Praynig

# 346
vera i,първо ти трябва да си помогнеш сама.Примери много.Бъди упорита и вярвай в себе си.Хубава млада жена,прекрасно дете...Ако не друго трябва да сме пример за децата си.Трябва да сме силни.Със сигурност не им действа добре,когато видят че сме болни.

# 347
Здравейте! Сетих се да ви кажа и още нещо. На почивката бяхме на екскурзия до Памуккале и екскурзоводката каза, че преди това ще спрем в един цех и магазин за обработка на опал и че всеки може да си купи нещо, ако му хареса и взе да разправя как опалът влияе на здравето- в зависимост от цвета- на различни системи от организма. Каза, че тя боледувала от РА и сега няма никакви оплаквания, вече няколко години, но е носила гривна от бял опал в продължение на 2 г. После си поговорих с нея в магазина насаме- каза ми, че освен гривната е пила и яла  какво ли не- вкл. и сърце от гълъб(??????!!!!!!!). Тя е изселничка от БГ , казва се Невин и ни разказа доста интересни неща и за лечебните св-ва на сока и киселината от нар. По пътя видяхме много нарови насаждения- (специално за Вера да поясня-калинки!!:), които напоследък били много доходонодни, след като се установили лечебните им св-ва. Аз естествено си купих гривна от бял опал- не е нещо кой знае какво на вид, но цената и беше като за скъпоценен , а не полускъпоценен камък.( После видях на няколко места и доста по - евтини, но живи здрави). Показаха ни и чаши от опал, в които ако се държи вода 20 мин, после става лековита-напълно логично- нали и минералбната вода става такава на същия принцип:). Сега не свалям гривната, поне може внушението да ми помогне, дай боже!! Ама трябва да си наложа да вярвам....

# 348
  • Петрич
vera i,първо ти трябва да си помогнеш сама.Примери много.Бъди упорита и вярвай в себе си.Хубава млада жена,прекрасно дете...Ако не друго трябва да сме пример за децата си.Трябва да сме силни.Със сигурност не им действа добре,когато видят че сме болни.
Опитвам се, ама нещо май не ми се получава, в мир съм със себе си, живота ми е супер, не се вторачвам повече от нормалното в болестта, ама пусто не виждам да си помагам кой знае колко. По- упорит, тегав и издръжлив човек от себе си не познавам, силен характер съм, борбена, ама ето не съм се излекувала.
Както и да е, наистина ви се радвам, дано има повече като вас и по-малко като мен, на които само химията помага  Praynig
Това да не звучи като оплакване, все пак лекарите мислят, че нямам РА, защото изследванията ми били по-хубави от техните, изглеждам добре и нямам никакви поражения по ставите, така че мисля, че съм късметлийка, а може и да е от факта, че ме лекува много добър и човечен специалист.
Благодаря за милите думи  Hug

# 349
Защо мислиш,че само с лекарства можеш да си помогнеш?

# 350
  • Петрич
Не мисля, че само с лекарства мога да си помагна, но мисля, че без тях няма да се получи.Има разлика, нали?
То в дебелите книги по билколечение пише, че с билки се лекува всичко - от най-обикновена алергия до най-тежкия вид рак, ама аз не бих разчитала на това. За алергия може, ама за рак не вярвам.
Това е мое мнение, всяко правило има изключение, дано има все повече и повече хора, които да ме оборят, това само ме радва и обнадеждава.

# 351
  • Петрич
Валя, да не си от нашия край?

# 352
Повярвай HugИ за рак има лечение.И то отписани от конвенционалната медицина.Пожелавам ти да постигнеш облекчение!

# 353
  • Петрич
Аз вярвам, че има лечение, не вярвам, че включва само билки.Важното е да сме добре, а пък и не се знае, може някой ден медицината да приеме, че има толкова елементарно и безвредно лечение за такива гадни болести.
Благодаря за пожеланието, дано всички ставаме все по-добре, аз иначе сега съм добре, благодарение на дипрофос.

# 354
Не точно, но живея в Благоевград от доста време:)

# 355
Да се включа и аз по темата за хомеопатията и подсъзнанието.
Аз много силно вярвам на хомеопатията и съм убедена че човек може да постигне и невъзможното със силата на подсъзнанието.Просто трябва да успееш да повярваш наистина.Незнам дали съм споменавала,но аз имах проблем с вестибуларния апарат,и никакви хапчета не ми помогнаха.След 4 месеца мъки през които не можех да стана и да легна,поради много силни световъртежи,отидох в Здравен център "ДАР". Там лекуват само с билки.И лекарите са толкова спокойни,и ти обясняват всичко.Ако искате ми вярвайте,за 20 дни бях като нова.И от тогава до днес нямам никакъв проблем,вече 3 години.А всички казваха че тази болест е на етапи-идва и си отива в период от месеци.И така цял живот. Да, ама не.Аз си повярвах и се излекувах.
Мисля да направя същото и със гадния артрит.
Вече 4 месеца съм с възпаления и болки,но няма да пия хапчета.
Просто защото вярвам че с упоритост,постоянство и търпение ще си постигна моето.
Книгата "Подсъзнанието може всичко" ми помогна да повярвам в това.И никога няма да спра да вярвам.И знам че някой ден ще кажа: "Знаех си че ще успея,знаех си"

# 356
И моя артрит най-вероятно е от ваксина. Бях на 13  години когато ми поставиха  диагноза ювенилен полиартрит. От тогава аз не  съм си била нито една от задължителните  ваксини. И да се  похваля вече 2 месеца  съм без метотрексат, имам болки, но  вечер пия някое  аналгинче  или  ако са  много силни болките  енетра. От 1 седмица  пия  куркума  3 по 1т. и ленено семе 3 по 1т. Сутрин пия  ябълков  оцет  със  мед само ( чесана не  ми  действа  добре) и се  надявам, че в  най-скоро време  тез  гадни  болки  ще  отминат и ще започнем  опитите с  бебо.

# 357
Вълканова,поздравявам те.Добре правиш.Но сменяй понякога добавките.Има голям избор.Всички знаем,че колкото и да е полезно 1 нещо,то не бива да се прекалява.Напр. с лененото семе.

# 358
elbosi, Колко време да  пия лененото семе? Аз сега  започнах и  си  мислех  поне 3  месеца да  го  пия.

# 359
Оо,аз не съм чак толкова компетентна.Аз сутрин ям 2 к.л. с малко к.мляко.смляно семе/държа го в хладилника затворено,защото се окислява/.Т.е. като имам смляно и като се сетя.Не е всеки ден.А куркума пия сутрин на гладно с топло пр. мляко.Когато имам мляко де LaughingТака.А най-важното е организма да се пречисти от токсини.Тогава подобрението е осезаемо.И храната!

Общи условия

Активация на акаунт