Ревматоиден артрит - 3та тема

• 235 981
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 615
Забравих да спомена, че лекарите знаят, но не го правят, че трябва да изписват пробитори или успокояващи стомаха лекарства понеже тези тежките арава, метотрексат ги дразнят, както най-вече и всички болко успокояващи. Аз пих поне 4 години този фамотидин че другите са скъпи, всеки ден с останалите хапове.

Исках да те питам колко време си пила метотрексата, че са ти казали само 3м да го спреш за да се изчисти от тялото. Аз го пих на 5 год и мойта ревматоложка искаше да го спра година за да се изчистя. Аз чаках само 7 м и пих много антиоксиданти. Като убиквинол 100мг, пикногенол 100мг, ресвератрол 300мг.
Не не само 3  месеца, аз  от  3  месеца  съм  го  спряла метотрексата, но  още не сме започнали опитите поне  още  3-4  месеца  ще се  пазим. Мой та  лекарка  каза  минимум 6 месеца  без  никакви лекарства  и  чак след  това  с  опитите. Мисля  началото на  другата  година да  започна  с опитите, но искам да  се  консултирам и с  гениколог края на  лятото.  А аз  метотрексат  пих  3  години.

# 616
Вълканова, да така може. Съгласна съм вече. Ох дано да стане ще си помагаме.

# 617
И аз се надявам всичко да е  наред и другата  година да забременея. А на  теб ти  пожелавам още другия месец да се  похвалиш  със  положителен тест.

# 618
От твоята уста в Божиите уши. А дано. Благодаря.

# 619
  • Петрич
А дано, дано  Praynig  се похвалите и двете в най-скоро време и да пишете по-редовно.

# 620
АЗ ви чета всеки ден. Първата ми работа  сутрин е да  влезна да  видя какво сте  писали. Няма  със  какво да се  похваля за  това  не  ви  пиша, а  само да  рева....

# 621
Аз писах на вера на лични!съжалявам няма повече... Sad

# 622
Кристина, мина ли ЯМР?

Вълканова, vtvt , най-искрено ви пожелавам по едно малко съкровище идната година  Heart Eyes
И не четете само, пишете  Hug

# 623
Момичета, как издържате в тази жега? Навън сигурно е 40 градуса. Преди малко излизах до магазина, щях да пукна. Веднага под студения душ главата и пак лицето ми гори. Все още се чудя как ставите ми издържат и още не са се надули много има леко подпухнали. Ама като знам в какво може да се превърнат сега биват.
И аз пиша когато имам да кажа нещо.

И благодаря за хубавите думи на всички за хубавите пожелания. Дано, дано, дано да стане скоро. Hug

# 624
  • Петрич
Аз писах на вера на лични!съжалявам няма повече... Sad
Ама аз като казвам, че тук всички са много обидчиви. Не се извинявай Кристина, не говоря персонално за никого.   bouquet
Кажи сега как мина ЯМР, има ли нещо ново ?

# 625
Ставите ми са добре!нещата при мен клонят към лупус....

# 626
Аз се  чувствам много зле от  тези  горещини. Постоянно ми става лошо в  офиса нямам климатик  а един стар вентилатор, който  ме  схваща  и не  го  пускам много. Преди време се  оплаках, че  много  съм напълняла тази  зима, но  благодарение на тези  горещини за  2  месеца  свалих 5 кг. и сега  вече  съм доволна. Страх ме е само да  не  вземе да  ми  прилошава  от  ниското ми кръвно и  докато  шофирам да  ми стане  зле. И в  колата  нямам климатик....

И аз  ви  благодаря за  хубавите  пожелания Simple Smile   bouquet

# 627
  • Петрич
Ставите ми са добре!нещата при мен клонят към лупус....
Защо клонят към лупус, ти не каза ли, че кръвните изследвания са ти добре.Лупуса може ли да бъде серонегативен ? Имаш ли пеперуден обрив ?

# 628
  • София
абе не съм запозната с Лупус-а но в Италия докато лежах срещнах едно момиче с лупус. беше се подула цялата т.като задържаше течност и не можеше да пишка. Направо се ужасих! Милата - бяха й казали че ако до 24 часа не почне да пишка ще я връзват на хемодиализа защото е опасно. Добре че се оправи после май.
Дано при тебе не е толкоз лошо.

# 629
Еее, Кристина, как Лупус, бе  ooooh! Ти имаш ли други оплаквания? Т.е не си казвала какви са ти оплакванията... Как на Урвич ще ти поставят диагноза Фибромиалгия, а сега клони към Лупус - много драстична разлика  #Crazy Стискам палци да не е това!!!

Общи условия

Активация на акаунт