Ревматоиден артрит - 3та тема

• 232 740
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 1 350
Масло от риган - външно и вътрешно  Peace

Елбоси, аз не мога да се позная след курса и след масажа, въпреки че съм малко немарлива последните дни - не съм си правила домашната практика. Всъщност мога да се позная - онова наивно 19-годишно момиче, за което светът беше прекрасен, хората бяха прекрасни, чувствата и емоциите бяха прекрасни - върна се  Heart Eyes Кипя от енергия - искам да давам, да давам, да давам  Heart Eyes
Ти си поредното д/во,че  природата и съзнанието лекуват.

# 1 351
Чудесно, Роси! Значи този път си предупредила за топлото, щом ти е понесло така.
А би ли споделила къде си прави този масаж?

# 1 352
Не, Джуди - говоря за един и същ масаж, на втори не съм ходила  Peace Болки си имам, ставите са възпалени, но кипя от енергия  Grinning
Масажистката, при която ходих аз е към фондацията, която организира курса за дишане, на който ходих. Идват през определен период от време в Свиленград и провеждат различни курсове - за дишане, медитация и т.н. Иначе не знам. Предполагам, че има центрове, които предлагат такива масажи.

ЕлбосиHug

# 1 353
Далече ми е...
Благодаря, ако имаш координати, мога да се свържа, а те ще кажат хората къде на други места организират.

# 1 354
Джуди, вие около София ли живеехте?

# 1 355
Не, в "центъра" сме. Т.е. еднакво близо/ далеч ни е почти всичко.  Simple Smile

# 1 356
Т.е. еднакво близо/ далеч ни е почти всичко.  Simple Smile
Аз пък като съм накрая newsm45.Не мога  да се възползвам максимално от лечението.П.п.Е,обичам си града иначе.

# 1 357
Никак не обичам да давам мнения, препоръки и т.н., но ако мога да бъда полезна, би било чудесно. Така или иначе решенията си ги взимате вие - персонално и отговорно  Hug

Т.е. еднакво близо/ далеч ни е почти всичко.  Simple Smile
Аз пък като съм накрая newsm45.Не мога  да се възползвам максимално от лечението.П.п.Е,обичам си града иначе.

Русе
Address:    

Ruse,
България
Phone:    +359897814477
Email:    info@artofliving.bg

Елбоси, Миленка я познавам лично. Тя води нашите курсове - много свеж и лъчезарен човек  Peace Ако искаш, можеш да я питаш за вашия град кога евентуално може би ще посети аюрведичен масажист твоя град. Лечителят е ясно, че ще е Февруари-Март  Peace

Не, в "центъра" сме. Т.е. еднакво близо/ далеч ни е почти всичко.  Simple Smile

Пловдив
Address:    

Plovdiv,
4000,
България
Phone:    +359898635843
Email:    info@artofliving.bg

Джуди, насочващо за Пловдив  Peace
Иначе на сайта можеш да погледнеш най-близкия център:

http://www.artofliving.org/bg-bg/%D0%B0%D1%8E%D1%80%D0%B2%D0%B5%D0%B4%D0%B0

Правя го от добри чувства   bouquet

# 1 358
Благодаря ти. Ще погледна.
Мисля, че е добре поделеното в темата кой от какво и от кого е доволен и защо.

# 1 359
  • София
Здравейте! Включвам се във вашата тема с питане - от известно време имам силни болки при сгъване на коляното, отидох на лекар, на снимките нищо не се вижда. Направихме кръвни изследвания:
AST ( АнтиСтрептолизинов Титър )   265.00IU/ml   Деца: до 6г. < 150; 6 - 18г. 20 - 240; Възрастни: < 200;
C-реактивен Протеин ( CRP )   0.32   mg/l   < 5.0
anti CCP ( анти Цикличен Цитрулиниран Пептид )   38.8   U/ml   < 20 отрицателен; ≥ 20 положителен
Разбира се, ще посетя и специалист, но това вероятно ще стане другия месец, а до тогава ми се иска да разбера нещо повече. Видях че AST i анти ЦЦП са над нормата, трябва ли това да ме притеснява? Много благодаря! Hug

# 1 360
снуки , anti CCP е специфично изледване за доказване на Ревматоиден артрит, AST говори за налична стрептококова инфекция. Не искам да те плаша, но изследванията ти аз разчитам така - Ревматоиден артрит, отключен вследствие на стрептококова инфекция  Confused Ревмафактор пускан ли ти е? Кой ти назначи тези изследвания? Не отлагай посещение при ревматолог. Направи го в най-скоро време! Успех  Hug

Напълно възможно е да греша. Не съм медицинско лице. Това знам аз Simple Smile

# 1 361
Розали  Hug Не съм чувала за Милена.Не разбрах за кой лечител пишеш.А  на масаж ще отида.п.п Сега видях за кой лечител пишеш.

Последна редакция: ср, 12 дек 2012, 10:15 от elbosi

# 1 362
Елбоси, Милена е учител към фондацията. В нашия град тя води курсовете по дишане, идва на две седмици веднъж, за да се прави групова Крия (техника на дишане). Видях, че отговаря и за вашия град, т.е можеш да и се обадиш и да я питаш кога, евентуално, би имало аюрведичен масажист при вас. Тя не е масажист  Peace А лекар идва през Октомври-Ноември от Индия и обикаля всички градове, в които се провеждат такива курсове. Следващото му идване не е точно уточнено, знае се само, че ще е Февруари-Март. Определя по пулс какви са ти проблемите и в зависимост от това може да ти изпише индийски билки. Това е. Само споделям, ако те интересува  Hug

П.п:Това, което разбрах за него и май се отнася до всички аюрведични лекари е, че първо всички завършват медицина, едва след това изучават Аюрведа  Peace

# 1 363
Благодаря!Ами ако Шри Шри... дойде в Русе ще е чудесно.Все пак ще ми е много по-удобно.Не да пътувам цял ден  до С-я и обратно.

# 1 364
Шри Шри Рави Шанкар не е лекарят, а основателят на фондацията и създателят на техниката за дишане Сударшан Крия. Лекарят не помня как се казваше  Peace Но да, няма да ти е излишна една консултация, щом си се насочила към Аюрведа, при условие, че ти идва на крака  Hug

Общи условия

Активация на акаунт