"Ще информирам модератор"...

• 9 766
  • 190
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Точно таз иснимка за мен не е потрисаща, имам подобни от лично правени прасенца.  Rolling Eyes
Че тя снимката си е моя, т.е. аз съм я снимала Simple Smile

# 166
Точно таз иснимка за мен не е потрисаща, имам подобни от лично правени прасенца.  Rolling Eyes
Че тя снимката си е моя, т.е. аз съм я снимала Simple Smile

Joy Реших, че е назидатлна и се учудих.

# 167
Марулите имат ли душа? Имат! Колко накълцани, накъсани, полети с олио и оцет са изядени тези дни, чак страх ме хваща.

# 168
  • Kопенхаген
Марулите имат ли душа? Имат! Колко накълцани, накъсани, полети с олио и оцет са изядени тези дни, чак страх ме хваща.
Да, така е! Някъде бях чела, че когато откъсваш растение то крещяло без глас от причиненета му болка  Grinning

# 169
  • Пловдив
Да, така е! Някъде бях чела, че когато откъсваш растение то крещяло без глас от причиненета му болка  Grinning
Добрееее, няма прасета, няма зайци, няма мръвка изобщо, сега и марулите ми спряхте, то какво ми остана? Гола вОда и слънчево хранене?

# 170
Добрееее, няма прасета, няма зайци, няма мръвка изобщо, сега и марулите ми спряхте, то какво ми остана? Гола вОда и слънчево хранене?

Ехоооо, водата има памет, тя си е направо живо същество  Crossing Arms 

Слънчево хранене.   Nature Sunny

# 171
  • Kопенхаген
Тук често се наблюдава следната зависимост, колкот по- малко са кг на даден потребител токова по- ограничен  е умствения му капацитет  Grinning

Въх, какво светотатство изрече...как можа..ей сега ще информират не Мод-а, ами Админ-а....Ми, че ти засегна цялостния образ на ССФ...такваз перфектност и тя в намаляваща прогресия спрямо умствения капацитет...Пу-пу форумко-хулка такава... Naughty Joy Joy Joy
Tумбе, майтап да става  Hug  Laughing

# 172

Нали ще покриваме норми за кг.

# 173
Започвам да се чудя дали всички, реагирали подобно - на репликите за килограмите - всъщност нямат проблеми точно с теглото, затова така го приемат вътрешно  Rolling Eyes Ако е така - извинявам се, лично аз - споменах дебелана с баничка в ръка, има разлика.

# 174
Започвам да се чудя дали всички, реагирали подобно - на репликите за килограмите - всъщност нямат проблеми точно с теглото, затова така го приемат вътрешно  Rolling Eyes Ако е така - извинявам се, лично аз - споменах дебелана с баничка в ръка, има разлика.

А бе и аз точно това си мислех, че ще си помислиш, ама нейсе. Отивам да метна една баничка.

# 175
Еми да - извинявам се, виждаш. Не съм искала да обидя никого, който се грижи за външния си вид, спазва режими, диети и спортува, или човек със здравословни проблеми. Но са ми грозни картинките - имаме килограми, но не ми пука. Нали всеки с мнението си. То и да уважаваш чуждото мнение, също е въпрос на...знаете.

# 176
....Но са ми грозни картинките - имаме килограми, но не ми пука.

Вили, все пак всеки решава за себе си, дали му пука или не и това си е негова работа. Предполагам и на теб не би трябвало да ти пука как изглежда Пенка, Сийка или Кайсийка от съседния блок, ако всъщност на нея самата и е добре в собствената и кожа.
Пък и критериите за красота се менят - преди 200г. Малката русалка е изглеждала като Волния Уили Laughing Mr. Green, и е била смятана за красива, така, че....всяко време и общество със своите нрави и критерии...и сега има племена където да си дебел е символ на най възвишена красота и е задължително условие, ако искаш да се в горните слоеве на племенната йерархия... Stop

# 177
Тумбе - всеки си има критерии за красота, грам не ми пука за дебелите, просто не мога да си изкривя душата и да не призная, че ми е грозно. Нима на вас ви е красиво?

# 178
  • В тъмната гора.
Еми да - извинявам се, виждаш. Не съм искала да обидя никого, който се грижи за външния си вид, спазва режими, диети и спортува, или човек със здравословни проблеми. Но са ми грозни картинките - имаме килограми, но не ми пука. Нали всеки с мнението си. То и да уважаваш чуждото мнение, също е въпрос на...знаете.

Явно ти си голямо изключение, предвид написаното от теб, че не си имала никога проблеми с килограмите. Между 85-90% процента от хората в света имат проблеми с килограмите. Кой повече, кой по-малко. Та са наясно с това състояние. Има и хора със заболявания, които водят до закръгляне, например хормоналните заболявания.

# 179
А, не, 90% около мен нямат, явно живея в друг свят значи казваш  Crazy
За заболяванията - писах, ти четеш ли?

Общи условия

Активация на акаунт