"Ще информирам модератор"...

• 9 768
  • 190
  •   1
Отговори
# 90
"Чорапения маниак" звучи като герой, излязъл изпод декорите на Готъм Сити. Laughing К'ъв е бил и за к'во се е борил?

Имаше време, когато тъпи жалейки като твоите нямаше да стигнат втора страница, а мен щяха да ме баннат за думата тъп.

Моля, опитайте се да бъдете по-ясни. Вашият постинг се появява веднага след този на потребителката Izma. От така цитирания текст не става ясно дали той е адресиран до споменатата съфорумката, дали до автора или до трети потребител. Ще информирам модератор.  Joy

Информирала съм модератор, да, и последния път посочих, че съм го направила. Една изродка беше качила снимка на опеченото си домашно зайче.

ooooh! Не случайно напоследък ми се случва доста често да заставам зад думите си, че надзора над психодиспансера никакъв го няма, а вратите са широко отворени.

Ако Argent поне веднъж се възползва от тази опция, ще се убеди че нито е толкова страшна, нито е толкова обидна.

Може би е така. Просто на мен досега не ми се е налагало да я използвам. Не мисля и, че ще ми се наложи. Опитите за реклама, нападките между непознати потребители или дори към мен самия  не ме засягат, освен това, както вече споменах, разграничавам категорично виртуалната среда от реалната, така че едва ли някога ще прибегна до този бутон. Мога да имам претенции само когато някой се намесва пряко в свободното ми пространство, а това най-вече би могло да се случи в реална среда.

Бих информирала само в краен случай, а за такъв приемам само ако някой отправя открити заплахи за здравето и живота ми.И то най-вече, да се установи IP адрес......
Когато към мен са отправяни обиди и подобни , директно в темата си казвам на човека , че му липсват разни работи.Ако схване, о.к.Ако не, просто напускам темата.
А червеното кръстче горе вдясно е идеално за целта.

И аз съм на същото мнение, Краси.

# 91
Е, голяма драма - бан. Тук са търпеливи. Първо получаваш едно малко банче за ден-два-три. След наколко малки банчета получваш по-продъжлителна почивка и ако не се врзаумиш едва тогава получаваш перманентен бан. Трудно се стига до преманенетен бан Simple Smile Гарантирам.

Абе да ти кажа, под секрет, изобщо не е трудно. Даже е много лесно и бързо. Гарантирам Simple Smile
Дай пример Simple Smile

Веднага. Преди време се сдобих директно с перманентен бан, но след това модовете си преразгледаха гледната точка. Приятелката ми имаше регистрация тук няколко години преди мен. Имаше четири публикации на кръст и един ден, понеже паролите ни са автоматично запаметени, аз си зареждам уж моя профил, обаче само уж - не съм обърнал внимание, че е нейния. Публикувам и в момента, в който видях аватара й с моя пост, веднага изтрих, усетих се какво става и публикувах вече от моя акаунт. И така минаха се три-четири месеца и изведнъж получавам перманентен бан, защото това, макар и изтрито, оставало някъде и имали съмнения за мултиакаунтинг. Капиш?  Laughing

Когато някога съм казвала на майка ми "А пък Генчо ме наплю Cry ", тя ми е отвръщала "Наплюй го и ти". Това е правилната философия: като те целуват - целуваш; като те ритат, нали и ти имаш крака - риташ, не да чакаш някой да се намеси.

Точно така. Затова, когато Помпадур ме целува и аз й отвръщам със същото.  Joy

# 92
Цитат
Ама от страх човек да не излезе "доносник" или "дете на градинска възраст" си трае и се свива в черупчицата си, а после се оплаква как другите не спазват правилата, а той е бял и добър.
Зависи от гледната точка.     Peace
Когато съм провокирала някого, умишлено или не,то следва и сама да си водя битката.А ако преценя, че не ми е по силите, просто напускам бойното поле.
Но да викам някой друг (в случая модератор), да ме спасява и да ми печели битките, не ми се вижда редно.
А ако някой е груб към други, то тогава е работа на тези други да се защитят.Както могат и както сметнат за редно.
Както писах и назад, нито мога да спася света, нито ми е цел да защитавам всички беззащитни.

# 93
  • Пловдив
Е, голяма драма - бан. Тук са търпеливи. Първо получаваш едно малко банче за ден-два-три. След наколко малки банчета получваш по-продъжлителна почивка и ако не се врзаумиш едва тогава получаваш перманентен бан. Трудно се стига до преманенетен бан Simple Smile Гарантирам.

Абе да ти кажа, под секрет, изобщо не е трудно. Даже е много лесно и бързо. Гарантирам Simple Smile
Дай пример Simple Smile

Веднага. Преди време се сдобих директно с перманентен бан, но след това модовете си преразгледаха гледната точка. Приятелката ми имаше регистрация тук няколко години преди мен. Имаше четири публикации на кръст и един ден, понеже паролите ни са автоматично запаметени, аз си зареждам уж моя профил, обаче само уж - не съм обърнал внимание, че е нейния. Публикувам и в момента, в който видях аватара й с моя пост, веднага изтрих, усетих се какво става и публикувах вече от моя акаунт. И така минаха се три-четири месеца и изведнъж получавам перманентен бан, защото това, макар и изтрито, оставало някъде и имали съмнения за мултиакаунтинг. Капиш?  Laughing
Мултиакаунтинга се наказва, мда, обаче е било по погрешка.

# 94
  • В тъмната гора.
Хиляди хора отглеждат зайци, за да ги консумират. Това ли те накара да я наречеш изродка!?  

Доста си схватлива. Става дума за домашен любимец. Умничка си ми ти, отдавна съм забелязала, че където се проявиш трева не никне.

Ето една съфорумка, която обижда лично. Най-често така постъпват хора, които не могат да водят дискусия, а второто им изречение е непременно лична обида към когото са решили да се обърнат.

Последна редакция: вт, 10 апр 2012, 15:31 от ~Мишел~

# 95
Цитат
Ама от страх човек да не излезе "доносник" или "дете на градинска възраст" си трае и се свива в черупчицата си, а после се оплаква как другите не спазват правилата, а той е бял и добър.
Зависи от гледната точка.     Peace
Когато съм провокирала някого, умишлено или не,то следва и сама да си водя битката.А ако преценя, че не ми е по силите, просто напускам бойното поле.
Но да викам някой друг (в случая модератор), да ме спасява и да ми печели битките, не ми се вижда редно.
А ако някой е груб към други, то тогава е работа на тези други да се защитят.Както могат и както сметнат за редно.
Както писах и назад, нито мога да спася света, нито ми е цел да защитавам всички беззащитни.

Абе хора, за кви битки по форуми точно става въпрос? Още като дойдох тук преди време ми направи впечатление, че някои тук се изживяват като звезди, тартори, водят битки, печелят ги и т.н. Ама къде - във форум. Доста нездравословно ми се струва да смесваш виртуалното с житейското пространство, а още по-кофти - да заживееш във форума. ooooh! Краси, не визирам теб, просто тръгвам от думите ти.

# 96
  • Пазарджик
След малко някой ще използва бутона май, май.

# 97
  • В тъмната гора.

Май освен по нещастие бием всички статистики и по брой психопати на единица форумна площ.

:казала форумската дипломирана психиатърка Делфина...фонката.

# 98
Използвате ли опцията "Информирай" за обидни квалификации по адрес на персони, които не пишат във форума или в темата, в която са закичени с етикетчето? Или то това не се включва в първите седем, последващите и т.н., сиреч съвсем културно общуване си е...  Grinning

# 99
Много често се натъквам на цитирания израз. След като е създадено като опция, хората са го измислили и явно трябва да го има и да се използва. НО! Когато става дума за нещо съществено, така поне мисля аз. Противно на това обаче, най често ставам свидетел на разменяне на любезности между потребителки тук (нищо кой знае колко фрапиращо) и хоп, намира се някоя вживяна леля (простете), Blush която да информира виртуалното общество с постинг, в стил "желязната лейди", че щяла да информира модератор. Simple Smile Друг класически случай е пряка участничка в словесния двубой да прояви "гражданската" си позиция и да съобщи на опонентките си, че ще информира модератор. Съжалявам, сигурно всичко е в моето съзнание, но на мен подобни фантазии и сухарски изказвания, тип професор, глътнал бастун на академично заседание, ме отблъскват, меко казано. Не ставам за гражданско общество аз. Laughing Какво ви влиза в работата да информирате админите, че Сийка нарекла Ганка "кокошка" и й обяснила колко сериозни ментални проблеми има! Естествено, свят широк, хора всякакви. Просто на мен би ми било интересно да чуя гледната точка на постъпващите по този начин. Ползвали ли сте този бутон и в какви случаи? Ако се сещате, може и да дадете конкретен пример. Мисля, че ще се получи интересна тема.

Когато нямаш какво повече да кажеш, не можеш да се оправиш в кашата, която сам си забъркал - изведнъж се сещаш - и викаш модератора.
Вариант две - скучно ти е другите да си чатят на висок тон и понеже тук се цени много престижа и "възпитанието" - хоп, намесваш се с бутона.

На мен също ми е смешно отношението /което просто си прозира от постовете/ на определени потребители, които държат все да са разумни, прави,логични, аргументирани и най-вече перфектни.

# 100
Помпадур идва като застаряла метреса, много пудра, много грим, четки и четчици, помади, червила и други маскировачни елементи, корсети, сутиени, стягащи разни работи, валидни за епохата и...
Млади момко авторе, не се впечатлявай от увехнали, застаряващи, и за съжаление, затлъстяващи селски невести. Имат комплекси, избиват ги където могат.
За недоклащането дума не обелвам. Не е и нужно.

# 101
  • В тъмната гора.
Помпадур идва като застаряла метреса, много пудра, много грим, четки и четчици, помади, червила и други маскировачни елементи, корсети, сутиени, стягащи разни работи, валидни за епохата и...
Млади момко авторе, не се впечатлявай от увехнали, застаряващи, и за съжаление, затлъстяващи селски невести. Имат комплекси, избиват ги където могат.
За недоклащането дума не обелвам. Не е и нужно.

"Армии 90 кг  глигани се разхождат по градинките с колички и анцузи."

Al Fasi, като чета подписа ти си правя изводи, къде, какво те боде и мъчи и с какво е заета мозъчната ти дейност. Един човек със самочувствие и без страхове, не би се взирал чак толкова в околните, за да се сравнява.

# 102

Имаше време, когато тъпи жалейки като твоите нямаше да стигнат втора страница, а мен щяха да ме баннат за думата тъп.

Моля, опитайте се да бъдете по-ясни. Вашият постинг се появява веднага след този на потребителката Izma. От така цитирания текст не става ясно дали той е адресиран до споменатата съфорумката, дали до автора или до трети потребител. Ще информирам модератор.  Joy

1. Трещерица сме само аз - единствена и неповторима.
2. Ти ся наклон ли ще ми даваш?

Al Fasi, като дребен форумен психолог ще изкажа мнението, че си мъж, на когото никоя отдавна не е пускала - дори някоя застаряваща, затлъстяваща, недо....  

# 103
хахаха  Joy
Първо подписът е цитат, който явно е впечатлил Фаси, второ - си е самата истина. Но ние тук във форума всички ценим вътрешната красота, външната нали не била важна.

# 104
 Мишел, нямам идея как са нещата в Кърджали и какво вълнува провинционалната ти главица, за да се вместя с отговор към теб, сладка моме.
Отделно, вече повече от 8 години съм извън София в частност и извън страната изобщо, та доверявам се на софийски мацки, които ми импонират.
Ако ти е непозната последната дума, ползвай тълковен речник.

Общи условия

Активация на акаунт