Моля, опитайте се да бъдете по-ясни. Вашият постинг се появява веднага след този на потребителката Izma. От така цитирания текст не става ясно дали той е адресиран до споменатата съфорумката, дали до автора или до трети потребител. Ще информирам модератор.

Не случайно напоследък ми се случва доста често да заставам зад думите си, че надзора над психодиспансера никакъв го няма, а вратите са широко отворени.Може би е така. Просто на мен досега не ми се е налагало да я използвам. Не мисля и, че ще ми се наложи. Опитите за реклама, нападките между непознати потребители или дори към мен самия не ме засягат, освен това, както вече споменах, разграничавам категорично виртуалната среда от реалната, така че едва ли някога ще прибегна до този бутон. Мога да имам претенции само когато някой се намесва пряко в свободното ми пространство, а това най-вече би могло да се случи в реална среда.
Когато към мен са отправяни обиди и подобни , директно в темата си казвам на човека , че му липсват разни работи.Ако схване, о.к.Ако не, просто напускам темата.
А червеното кръстче горе вдясно е идеално за целта.
И аз съм на същото мнение, Краси.
Гарантирам.
", тя ми е отвръщала "Наплюй го и ти". Това е правилната философия: като те целуват - целуваш; като те ритат, нали и ти имаш крака - риташ, не да чакаш някой да се намеси.
която да информира виртуалното общество с постинг, в стил "желязната лейди", че щяла да информира модератор.