"Ще информирам модератор"...

• 9 766
  • 190
  •   1
Отговори
# 135
# 136
Вилико, беше пуснала снимката на опеченото зайче в тавичката, голям формат. Ако само беше споменала иди-дойди. И на всичко отгоре в темата за любители на декоративни зайчета.

Joy ooooh! Егати психопатката.

# 137
Вероятно таксата за интернет е по-ниска от тази на необходимите лекарства. Т.е. този форум е вид терапия, има голяма социална и здравеопазваща функция.

# 138
Аз си мисля, че ви е избъзикала.

# 139
Вилико, беше пуснала снимката на опеченото зайче в тавичката, голям формат. Ако само беше споменала иди-дойди. И на всичко отгоре в темата за любители на декоративни зайчета.

Е, постигнала е целта си - да ви скандализира и разтърси  Wink

Обаче се чудя - и нформирате модератор си деята - да махне поста, но нали - ето - не се забравя. Вероятно очаквате, че така конкретния потребител - ще се поправи ли? Което е абсурдно някак...

# 140
  • В тъмната гора.
Мишел, както отбелязах по-горе - нямаш грешка. Колкото повече говориш, толкова по-хубаво става.

Защооо, защото сме взели петел за курбан и накрая сме го заколили ли?
Че това си е съвсем нормално нещо. Ако за теб ситуацията е ненормална, това си е твой проблем.

# 141
  • на брега на морето
Вероятно очаквате, че така конкретния потребител - ще се поправи ли?

О, не, щом толкова й е акъла, не. Като махнаха снимката е по-добре. Все пак няколко човека пишем в тази тема, нЕма нужда да я гледаме.

Мишел, като заклахте петела сега кой ви буди?

# 142
Гледам, разговорили сте се за външния вид, ето едно клипче в тази връзка, добре е да се види:
http://vbox7.com/play:16cd97c92a

# 143
Хъх, въобще не съм забелязала, че има такъв бутон. Embarassed И на въпросната реплика не съм се натъквала.  Wink Има само една форумка, към която съм алергична и когато пропише в някоя тема изчезвам оттам. Laughing Всички теми ги превръща в бойно поле. Мисля, че когато човек е необичан, незадоволен, недоволен от личния си живот става или супер злобен и агресивен или депресиран. Никакъв модератор не може да промени такъв проблем, който не касае форума. Wink

# 144
  • Бургас
Тумбе,много весело клипче,но младежът всъщност е сладък.
Виж ако я беше прекарал с този номер някой дедик.... Mr. Green

# 145
Модератора не променя личности, няма нито възможност, нито му е цел, той следи за спазването на правилата и добрия тон. Peace

ПП Хаха, нали Славе, аз като гледах и си викам, ама тва момче инак(поправям се - не инак, а си е) е симпатяга...аз да си призная и в работния му костюм бих си паднала по него, даже повече отколкото в костУма... Flutter Wink

Последна редакция: вт, 10 апр 2012, 18:30 от Tumba_lumba

# 146
  • Пловдив

Е, постигнала е целта си - да ви скандализира и разтърси  Wink
Нещо такова ли? - https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/393699_2921 … _1729429027_n.jpg Животното тук е прасе, ама и заек ще намеря.

# 147
  • В тъмната гора.

Снимката е потресаваща  Sick, браво на теб.
Чакаме заека.

# 148
На мен на Янтра снимката не ми се отваря и май по добре, а.... Wink

# 149
Аз чакам да видя кога някой ще информира модератор, че форумката Пенка надвишава допустимите за  потребител  на форума килограми.
 Това трябва да се уточни в правилата. Наложително е!

Общи условия

Активация на акаунт