В коя седмица разбрахте, че ще имате близнаци?

• 172 381
  • 284
  •   2
Отговори
# 75
Наде, преди време в Клюкарника имаше доста голяма тема за "шарените" близначки. Обясняват го с това, че и двамата родители са от смесени бракове (мисля, че са мулати) и при едното детенце са се проявили гените на черните баби/дядовци, а при другото на белите.
Ще потърся линк - имаше цял сайт за семейството им.

# 76
Да, azaf, е написала как го обясняват.
Ето един линк към статия за тях в английски вестник:
http://www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/news/news.html?in … article_id=377839
Извинявам се за втората снимка, при мен се виждаше нормално. Махнах я, за да не дразни.

# 77
само да кажа по този повод за един случай тук. двама бели родители им се ражда негърче. днк тест доказва бащинството, но той не вярва. то и аз не бих де. но се оказва, че бащата на майката е черен, но в следващото поколение чак се появява този ген. така че съм склонна да повярвам

# 78
По принцип има доказано бащинство на разнояйчни близнаци от разлини бащи чрез генетични тестове Simple Smile А колко ли недоказани  има Wink А имаше филм на тази тема, бабата прегрешила с чернокож, а генът се проявил при внучката.
Много са сладки Simple Smile

Последна редакция: сб, 07 окт 2006, 16:35 от Cygnus

# 79
По принцип има доказано бащинство на разнояйчни близнаци от разлини бащи чрез генетични тестове Simple Smile А колко ли недоказани  има Wink А имаше филм на тази тема, бабата прегрешила с чернокож, а генът се проявил при внучката.
Много са сладки Simple Smile

имаш ли линк? В научните среди все още това е много под въпрос newsm78

# 80
 Shocked а не е ли малко стара тази темичка хъм Thinking rotfImao rotfImbo

# 81
  • Варна
Здравейте момичета. И аз да се включа  Party. На нас в 6 седмица ни казаха едно, след две се появи и второто сърчице Shocked. Настана паника, но сега вече сме щастливи разбира се Grinning

# 82
И мен така ме изненадаха миналата година. Бяхме с мъжа ми като ударени с мокър парцал. Не знаехме на кой свят сме от щастие.
Честито и добре дошла в отбора!  bouquet

# 83
 На нас ни казаха в 6 г.с. Доктора имаше съмнения да не са три ooooh! но се оказаха двама! В седмия месец се скриха един зад друг и хоп! казаха:"Ама вие ще имате само едно голямо бебе!" Но са си двама на мама Heart Eyes

# 84
Аз разбрах в началото на 3 месец.Когато регистрираха бременността ми бях в 4 г.с.Като отидох след 4 седм. ми казаха , че съм в 6-7 г.седм.Явно не са загряли,че става въпрос за близнаци.

# 85
10-та седмица при мен. В 7-та се видя само едно мехурче, в 10-та като отидохме с таткото вече бяха 2 Wink

# 86
Още в 5 г.с. видяха два плодни сака, а в 6г.с. се видяха и сърчицата

# 87
Аз разбрах, че ще имам близнаци в 18г.с. Не можах да повярвам. Никога не сам го очаквала. Това ми е втора бременност ,така че  живот и здраве ще имам 3 деца. Всички у дома са шокирани и много изненадани. А вашите роднини как реагират?

# 88
Разбрах че съм бременна с близнаци преди няколко дни. Много се притеснявам как ще мине бременността. Вие как я карате?

# 89
Аз бях в 5г.с.,когато отидох на преглед.Знаех,че съм бременна,имах два положителни теста на лице,но когато доки ми съобщи ,че му прилича на близнаци.....................честно,шокът беше много силен!!! Crazy
До втория ми преглед остава още цяла седмица и вече нямам търпение.Изчетох почти всички теми за близнаци тук,гледах филмче,четох списания,какво ли не,за да съм осведомена,и в края на краищата резултатът е-наистина съм осведомена,но и уплашена.Страхувам се как ще протече бременността,дали всичко с двете специални клетки ще бъде ОК?Моля се да е така,защото вече свикнах с мисълта и много си ги искам!
Поздрави на всички близнашки мами!Много сте ми полезни и се радвам че ви има!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт