АФК ~126~ Сърцето има доводи, които разумът не познава.

• 26 093
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
Наде Hug Hug Hug
Дори един поглед и едно здравей от Фериха към Левент са достатъчни Емир да подпали мотора Wink,а да не говорим Фериха да го отешава и подкрепя ooooh! , за нащо момче това вече преминава в свръх непоносимост Twisted Evil , колко му е да оплодим още една кака Mr. Green,ако нещо се случи с бебето на Руя  Confused, да имаме готово в резерва , че как иначе ще напълним още 10 епизода. newsm78
Те така както са я подкарали,аз съм готова за 3 сезон , няма да е чесно Фатмата с трети , ние без .
Като са тръгнали да ни следват по петите и да снимат по наще местенца , няма да им дава ме да ни изпреварват я ,те с трети и ние тогава . Laughing Laughing

# 121
И двамцата дружно ще са си за бой Laughing
Много добре го каза!
Харесва ми Левент и като мъж и като персонаж,но не мисля,че си подхождат с Фери.Не ги виждам по този начин заедно.Дано сценаристите не ни погодят този номер.

# 122
Ако това което намерих преди 10 минути и скачам като заек от щастие вярно ще съм много щастлива  Party Party Party

Пожелавам ви лека нощ  Whistling Whistling Hug Hug Hug
Кво е това , нещо не можах да вдяна? newsm78
Меги ,Ванина , че на кой му се иска Фериленд  на никой ,но както и преди казах най ме е страх от
последствията след 56 епизод. #Crazy

# 123
И аз си мислих за трети сезон Simple Smile

# 124
Венцислава, хем се смях като ти четях предпоследния пост, хем  ми се скофти настроението.
Това, което успях да разчета и за което ти питаш е, че АФК е закупен от БТВ и, ще го излъчи.
И аз съм ЗА с две ръце за трети сезон.

# 125
Еми,нали тр да си говорим за нещо бе мила.На никой не му се иска Ф и Л заедно,защото вс мисля си харесваме Ф и Е.Мн харесвам Л,супер си е-мъж на място,сигурно и добър любовник,приятел,кавалер,прилича по благородство на Невбахар,но е мъж преди всичко,а мъжете са преди всичко ловци.Но аз си мисля,че Л е поскоро като заместник на отсъстващата З.Помага на сем.Йълмаз,отдушник на страстите Мехмедови,душеприказчик,но като че ли в някои моменти аз поне не мога да разбера какво мисли.В този ред на мисли,вие виртуални другарки какво мислите да ви питам? Simple Smile

# 126
Пуснете си последния линк на шоу канала на първа страница в темата. Активен е и, ще дават отново за АФК и за Седеф.

# 127
Ок,сестро Peace

# 128
Сестричке, аз си мисля за Левент, че е отличен стратег. Той не притиска Фериха, стои в близост до нея, но без да я задушава с присъствието си. Заел е изчакваща позиция и само Фери да му подаде сигнали, че го иска и той веднага, ще реагира и откликне на зовът й.
Много ми  харесва, като образ, симпатяга е, но е и доста потаен и не мога да го разгадая, а от такива потайни, в живота много се пазя, защото както са тихи води, така могат да те повлекат.
Само Емир да направи още някой грешен ход, Фери дори и да го обича може и да реши да се откаже от него и любовта им, защото тя им носи повече болка отколкото наслада, а Левент само това чака и веднага, ще подаде ръка на Фериха. Ще я утешава, ще и ближе раните, ще я предразположи да се чувства добре с него тя, ще оцени неговата му загриженост и, ще усети какво е да бъде обичана без да бъде наранявана. Ето, точно от това най ме е страх, Фериха да не се измори от Емир и любовта им и да протегне ръце към Левент. Sick

Последна редакция: ср, 11 апр 2012, 12:23 от Neidjal

# 129
Меги аз ще ти отговоря с думите на Корай:Отнасящи се за Левент.
К:Човекът е като култивирана гъба, излиза от всеки ъгъл.Но не трябва да губиш контрол.Трябва отново да спечелиш Фериха.
Е:Да спечеля Фериха?Момичето не иска да вижда лицето ми ,да чува гласа ми,как ще стане?
..............
Емир и Левент.
Е:Ще стоиш далеч от жена ми.Чу ли ме?
Л:Жена ми?Ако ,казвайки това ,се чувстваш по-добре,казвай го,за мен няма проблем.
Е:Ти май искаш да се сбием?
Л:Не създавай повече проблеми Сарафоолу.

Аз мисля , че той търпеливо изчаква реда си и когато му дойде времето няма да позволи тя да си тръгне и да я загуби както Емир прави всеки път.И Емир знае това и затова е толкова бесен на всичко свързано с Левент.

Браво Неде , точно това се опитах и аз да кажа. Hug Hug Hug HugМного добре си го написала Hug Hug Hug

# 130
Да изпием по едно мълчаливо ФЕмирско кафе. Понякога е по-добре да замълчим, вместо да изречем думи, след което, ще съжаляваме.
Заповядайте. Hug

И един ФЕмирски поздрав.

http://www.vbox7.com/play:e67a3a2485

Понякога ни връхлита изведнъж. Без да сме я чакали, без да пита може ли!? Без въпроси и отговори. Душите ни се намират и сърцата ни се сливат в едно. Това е тя-Любовта от пръв поглед.

ПРИТЧА ЗА ЛЮБОВТА

Ден след ден, от град на град вървял един странник. Него не го привличал блясъкът и шумът за разкош и богатства. Той все търсил домът, в който да намери топлина и покой.
И ето, мръквало се вече, когато пристигнал в малкото градче и взел да търси място, където да пренощува. Тръгнал по една широка улица, спрял пред един дом. Отвътре долитала весела музика, пред огромния прозорец се мяркали силуети на красиви жени, чувал се весел смях. Опитал се да отвори и влезе, но върху него се нахвърлили два огромни песа, озъбени и зли, и той побързал да се отдалечи.
Стигнал до друг дом, но когато влязъл, лъхнало го на спарен, неприятен застоял въздух, навсякъде било мръсно и неоправено. Стопанката, навъсена и разрошена, го стрелнала със студените си очи и сякаш го попитала: “Само ти ми липсваш сега!” и той побързал да си излезе.
Така стигнал до края на града и спрял пред малка портичка, пътеката от която водела към бяла, спретната къща, чийто прозорец светел. Странникът се решил и влязъл. Когато в пролетната вечер той вървял, отстрани на пътеката сякаш го поздравявали с росните си капчици цъфналите зюмбюли, лалета и нарциси. Наоколо ухаело на цъфнали люляци. Прозорецът бил открехнат и пролетния ветрец полюшвал бялото перденце. Вътре топлите лъчи на камината огрявали лицето на млада жена и нейното дете, които вечеряли. Наоколо всичко било чисто и подредено с много вкус. Това била самотна жена – вдовица, която живеела тук със своето сираче.
Решил се скитникът и похлопал на вратата. Тя пъргаво скочила, отворила и видяла, че на прага стои той. Тогава погледите им се срещнали, нещо в гърдите му припарило и той разбрал, че това е тя. Със силните си мъжки ръце обгърнал нежното й тяло, а тя вдигнала белите си ръце и обвила шията му – толкова отдавна го е чакала...
Малкият й син притиснал телцето си о дългата, прашна дреха на странника и усетил, че този чичко е много добър човек!
А навън луната, която видяла всичко това, се усмихнала и срамежливо се скрила зад един облак. Звездите замигали още по-ярко – небето, космосът затаили дъх, времето спряло пред тази прекрасна картина! В този щастлив час той и тя били щастливи, защото най-после душите им намерили щастието в своя дом!

Занка Иванова Александрова

# 131
За тези, които не могат да гледат в момента.
Върнете на 12 часа и 53 минути.

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=show

# 132
Неде , както винаги всичко е великолепно , благодаря ти   bouquet
След всичките тези черни мисли това, което ни пусна ми вдигна тонуса и сега ще изляза доволна. Heart Eyes
Лек ден момичета,много ми е гот при вас , но за съжаление дългът ме зове. Hug Hug Hug

# 133
Веднага им спретнаха колажче.

# 134
Абе колкото и да се успокоявям приемам Л за евентуален съперник на Е.Но няма да му доде реда споре меня,ич да не чака Laughing Peace
Сестро благодаря за кафенцето  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт