Халил, Емир, Левент, даже имам спомени, че и Илкер и беше мераклия макар, че беше несериозен. Сега, като написах Илкер и се сетих нещо. Той и Лара двойка ли са?

за мълчанието и любовната притча.
за клюките.Клюките са напълно логични и може да ги видим в епизода,само нещо не ми се връзва и това е ,че Емир ще целуне някакво момиче в ХИЛС.Защо в Хилс,той затвори всички врати към там и не ми се връзва да го видим точно там да дави мъка.Нима Емир ще отиде там въпреки всичко,не мисля и затова не вярвам да се случи това с целувката.Но от друга страна Надето е права,че миналият път толкова клюки излезнаха за прословутия шамар и се оказа реалност,така и тази целувка може да се реализира.И ако тя стане реалност няма да е вследствие само от това,че Емир върши отново глупости,а следствие на глупостите които и Фериха върши и така до последния епизод с глупостите.
за истината ЛЕВЕНТ.Много точно и ясно казано и аз напълно споделям мненията Ви и нямам какво да добавя,а по рано в един от постовете си бях писала за това-Левент с главно М.Но нека продължим какво ще стане ако наистина Левент и Фериха по някакъв начин тръгнат по един път.Добре Левент ще я обича и утешава,ще и даде спокойствие и ТИШИНА,но ще стигне ли това за Фериха.Колкото и да я обгръща Левент винаги ще си остане там отвън и колкото и да чука на сърцето на Фериха не ще получи отговор на чуствата си.Та любовта не трае от изгрев до залез,така ли ще свърши лесно когато премина през толкова перипетии и остана.Нима Фериха посягайки към Левент ще успокой бурята в сърцето си,нима ще пусне в него друго пламъче когато огъня гори в него още.Нима Левен колкото и да обича ще се примири винаги да е втори,макар и гласно и пред всички да е пръв.Докога Левент ще е поравана зад който Фериха ще крие истинските си чуства и колко дълго търпеливостта му ще издържи на това.Нима няма да дойде миг и всичко да се пропука в Левент и тогава болката която ще причини на Фериха ще е многократна.Няма такова нещо,че можеш цял живот да обичаш без да очакваш нещо в замяна,като просяк милостиня, само човека когото обичаш да е до теб,защото сърцето ти може да обича и за двамата.Как ще направиш човека щаслив като всичко в теб крещи от тази болка,че не можеш да си откраднеш дори ласката за която мечтаеш всяка нощ.Топлина без огън няма,любов без болка няма,но и любов без две сърца няма.Фериха никога няма да пусне Левент в сърцето си и той ще си остане вечния скитник изгубен в любовта си.

Всички искаме Фемир да са заедно.И дано от нашите усти в ушите на сценаристите. 

Препоръчани теми