АФК ~126~ Сърцето има доводи, които разумът не познава.

• 26 123
  • 725
  •   1
Отговори
# 195
Абсолютно съгласна съм със Sasy  Peace

# 196
Ей тва е щастливия финал.Друг и мен няма да ме удовлетвори Peace
Лека нощ Simple Smile

# 197
Киара, мерси. Ясно, значи Фери е била причината. Че то остана ли мъж в сериала, който да не е влюбен във Фери?! ooooh! Халил, Емир, Левент, даже имам спомени, че и Илкер и беше мераклия макар, че беше несериозен. Сега, като написах Илкер и се сетих нещо. Той и Лара двойка ли са?
Каквото и да става, аз искам ФЕмир на финала, но искам и да са малко по-разумни и да ги видя по-улегнали.
Лека нощ на лягащите. Hug

# 198
За мен всякакъв друг вариант освен Фемир заедно на финала не е приемлив. Не сме гледали две години мъку, че накрая всеки да си хване пътя.
smile3521 smile3521 smile3501
Лека на лягащите , лека и от мен.

# 199
В това отношение цари единомислие в темата Simple Smile Всички искаме Фемир да са заедно.И дано от нашите усти в ушите на сценаристите.  Simple Smile

Лека нощ на всички!  Hug

Малко да се посмеем преди лягане :

# 200
  • Варна
 Аз пък чакам с нетърпение Ферилент да се съберат че да ходя да утешавам Емир  smile3508

# 201
  • Варна
Горното беше шега да не помислите че искам Ферилент  Naughty
Лека нощ от мен  Hug Hug Hug

# 202
Привет на всички. Hug Hug Hug
Много е тихо тази вечер.
Наде  bouquet Hug  bouquetза мълчанието и любовната притча.
Ванина Hug  bouquet за клюките.Клюките са напълно логични и може да ги видим в епизода,само нещо не ми се връзва и това е ,че Емир ще целуне някакво момиче в ХИЛС.Защо в Хилс,той затвори всички врати към там и не ми се връзва да го видим точно там да дави мъка.Нима Емир ще отиде там въпреки всичко,не мисля и затова не вярвам да се случи това с целувката.Но от друга страна Надето е права,че миналият път толкова клюки излезнаха за прословутия шамар и се оказа реалност,така и тази целувка може да се реализира.И ако тя стане реалност няма да е вследствие само от това,че Емир върши отново глупости,а следствие на глупостите които и Фериха върши и така до последния епизод с глупостите.
Наде,Венци,Меги Hug  bouquetза истината ЛЕВЕНТ.Много точно и ясно казано и аз напълно споделям мненията Ви и нямам какво да добавя,а по рано в един от постовете си бях писала за това-Левент с главно М.Но нека продължим какво ще стане ако наистина Левент и Фериха по някакъв начин тръгнат по един път.Добре Левент ще я обича и утешава,ще и даде спокойствие и ТИШИНА,но ще стигне ли това за Фериха.Колкото и да я обгръща Левент винаги ще си остане там отвън и колкото и да чука на сърцето на Фериха не ще получи отговор на чуствата си.Та любовта не трае от изгрев до залез,така ли ще свърши лесно когато премина през толкова перипетии и остана.Нима Фериха посягайки към Левент ще успокой бурята в сърцето си,нима ще пусне в него друго пламъче когато огъня гори в него още.Нима Левен колкото и да обича ще се примири винаги да е втори,макар и гласно и пред всички да е пръв.Докога Левент ще е поравана зад който Фериха ще крие истинските си чуства и колко дълго търпеливостта му ще издържи на това.Нима няма да дойде миг и всичко да се пропука в Левент и тогава болката която ще причини на Фериха ще е многократна.Няма такова нещо,че можеш цял живот да обичаш без да очакваш нещо в замяна,като просяк милостиня, само човека когото обичаш да е до теб,защото сърцето ти може да обича и за двамата.Как ще направиш човека щаслив като всичко в теб крещи от тази болка,че не можеш да си откраднеш дори ласката за която мечтаеш всяка нощ.Топлина без огън няма,любов без болка няма,но и любов без две сърца няма.Фериха никога няма да пусне Левент в сърцето си и той ще си остане вечния скитник изгубен в любовта си.
Левент и Гюлсум за мен са еднотипни образи,и двамата са стаени и плахо пристъпват към нещо което никога няма да притежават-сърцето оковано в истинската любов.И двамата ще си останат  скитници гонещи вятърните мелници на любовта.

Последна редакция: ср, 11 апр 2012, 23:18 от vera_7

# 203
Здравейте, Фемирки  Hug

Благодаря за закуската, кафето и притчата, клюките и всичко останало!  newsm51

Вторият фрагман ще излезе утре Peace

Последна редакция: ср, 11 апр 2012, 23:15 от nesi_

# 204
Вяра, Неси привет и на Вас. Hug
Това с фрагманите е  направо .... както и с озетите.Sick
Лека нощ. Hug

# 205
Цитат
За мен всякакъв друг вариант освен Фемир заедно на финала не е приемлив. Не сме гледали две години мъки, че накрая всеки да си хване пътя.

Точно,кратко и ясно smile3501 smile3501 smile3501
Цитат
В това отношение цари единомислие в темата Simple Smile Всички искаме Фемир да са заедно.И дано от нашите усти в ушите на сценаристите.  Simple Smile

Лека нощ на всички!  Hug

Малко да се посмеем преди лягане :

Кучето ролята на Фериха ли изпълнява. Joy Joy Joy Joy Joy

# 206
Неска Hug  bouquet
Наде Hugи лека.

# 207
Çağatay Ulusoy'un tasarladığı t-shirtler
Trendyol' da satışa sunulmuş.

Ако не греша, Чаги е създал и други модели на тениски.

Да, не грешиш, Наде. Чаги е създал и други тениски и вече може да се закупят в Trendyol.

Vahide Gördüm ve Altan Gördüm'de Meral Okay'in Cenazesindeydi.

...
Вахиде Гьордум и Алтан Гьордум са били на погребението на Мерал Окай.

# 208
Това клюки ли са, не са ли? newsm78

BU HAFTA FERİHA BİRAZ SAKİNLEŞTİKTEN SONRA EMİR FERİHAYA ÖOK ANLAMLI BİR KONUSMA YAPACAK KONUSMA ŞÖYLE OLACAK.
EMİR FERİHAYA ; FERİHA BEN HAYATIMDA HEM KAYBETME KORKUSU İLE YAŞADIM ANNEM VE BABAM ONLARLA OLAN İLİŞKİLERİM BİLİYORSUN UMURLARINDA DEĞİLİM HEPSİ KENDİ İSTEKLERİNDELER BEN HAYATIM DA HEP TEK BASIMA TAKILDIM EVET PARAM VARDI AMA MUTSUZDUM TAKİ SENİNLE TANISANA DEK ŞİMDİ SENİ BULMUSKEN KAYBETMEYİ GÖZE ALAMAM SENDE BENDEN GİDERSİN BEN BİTERİM DAĞILIRIM FERİHA EVET SENDEN ZOR COK ZOR BİRSEY İSTİYORUM AMA BUNU YAPMAK ZORUNDAYIZ BUNCA ZAMAN SAVASTIK ŞİMDİ YOLU YARILAMISKEN BIRAKAMAYIZ BENIM SENDEN TEK İSTEĞİM HER NEOLURSA OLSUN HEP YANIMDA OL BENIMLE KAL SANA VURDUGUM İÇİN COK UZGUNUM BOYLE BIRSEYIN BİR DAHA TEKRARLANMAYACZGINA SÖZ VEREBİLİRİM FERIHA NOLUR AFFET BENI SENSİZ BEN BEN DEĞİLİM AFFET BENİ DER... !!
 EMİR BU KONUSMAYI YAPARKEN ARADA NOSTALJİ SAHNELERDE OLACAK FERİHA COK DUYGULANACAK EMİRE COK UZULECEK VE EMIRI AFFEDECEK.. BU BÖLÜM COK DUYGU YÜKLÜ OLACAK AMA DİZİDEKİ HAREKE.
Тази седмица след като Фериха се успокои малко, Емир ще говори с нея и ето такъв ще бъде разговорът им:
Емир към Фериха: Фериха, аз винаги съм живял със страха от загубата. Знаеш връзката между майка ми и баща ми, не се интересуват от мен, всички са след собствените си желания. В живота си винаги съм бил сам. Да, имах пари, но бях нещастен докато не те опознах. Сега тъкмо когато съм те намерил, не мога да поема риска да те загубя. Ако ме оставиш, аз ще свърша, ще рухна, Фериха. Да, искам много, но много трудно нещо, но ние сме принудени да направим това. Толкова време се борихме, не трябва да се оставяме на преполовения път. Това, което единствено искам от теб е да бъдеш до мен каквото и да се случва и да останеш. Много съжалявам, че те ударих. Мога да ти обещая, че няма да се повтори такова нещо, Фериха. Умолявам те..прости ми. Аз не съм себе си без теб. Прости ми!!!
Когато Емир говори това, междувременно ще има сцени на носталгия. Фериха много ще се разчуства. Много ще се разстрои за Емир и ще му прости...В този епизод ще има много чувство, но това е действието в сериала.

ПП: За пунктуацията, повторенията и грешките нямам думи. ooooh!

# 209
  • в подножието на планината
Привет, отново! wavey

Неси,  bouquet

Вяра, Hug

Няма нито озет, нито фрагман- суша от всякъде! ooooh!

За мен всякакъв друг вариант освен Фемир заедно на финала не е приемлив. Не сме гледали две години мъки, че накрая всеки да си хване пътя.
newsm10

Общи условия

Активация на акаунт