Тя не му е изневерила, нито физически нито мисловно. Това ми е мисълта, че колкото и голяма да е една любов и ако тя носи повече болка отколкото наслада, в един момент човек се изморява и се понася по течението или търси спасение в друг. Тези си постове ги пиша АКО Емир сглупи и допусне грешка да целува друга и Фери разбере. А и не мисля, че когато обичаме трябва умишлено да нараняваме само за да причиним болка на другия. За мен това е егоистично.Искрено се надявам тази клюка да не е истина, защото на база нея пиша тези си постове, а не, че искам ФЕмир да се разделят.
Фериха веднъж му прости забежката с Руя и последиците които донесе отново появата й, прие да остане с него и да го подкрепя и ако отново го стори, дори само да целуне друга, едва ли Фериха би му простила. Това имам в предвид, че ако Фериха се събере с Левент то, ще е защото Емир пропиля шансовете, които имаха. Фериха не обича Левент, но с времето може и да откликне на чувствата му. Не всяка любов е от пръв поглед, бурна и страстна. Има любов, която е спокойна и с времето заобичваш даден човек въпреки, че за мен любовта е любов, когато е взаимна, но не изключвам и другият вид любов, за която писах, защото съм срещала хора изпитващи такава любов и са щастливи въпреки, че не горят от страст.

, догодина може и да дойде,
аз не знам дали ще го дочакам
, но ще опитам.