АФК ~126~ Сърцето има доводи, които разумът не познава.

• 26 120
  • 725
  •   1
Отговори
# 180
Киара и аз съм романтична натура. Не ми се иска да се разделят но ако Емир тръгне да и отмъщава с друго момиче заради ревността си това на какво прилича!? ooooh!  Тя не му е изневерила, нито физически нито мисловно. Това ми е мисълта, че колкото и голяма да е една любов и ако тя носи повече болка отколкото наслада, в един момент човек се изморява и се понася по течението или търси спасение в друг. Тези си постове ги пиша АКО Емир сглупи и допусне грешка да целува друга и Фери разбере. А и не мисля, че когато обичаме трябва умишлено да нараняваме само за да причиним болка на другия. За мен това е егоистично.
Искрено се надявам тази клюка да не е истина, защото на база нея пиша тези си постове, а не, че искам ФЕмир да се разделят.
Фериха веднъж му прости забежката с Руя и последиците които донесе отново появата й, прие да остане с него и да го подкрепя и ако отново го стори, дори само да целуне друга, едва ли Фериха би му простила. Това имам в предвид, че ако Фериха се събере с Левент то, ще е защото Емир пропиля шансовете, които имаха. Фериха не обича Левент, но с времето може и да откликне на чувствата му. Не всяка любов е от пръв поглед, бурна и страстна. Има любов, която е спокойна и с времето заобичваш даден човек въпреки, че за мен любовта е любов, когато е взаимна, но не изключвам и другият вид любов, за която писах, защото съм срещала хора изпитващи такава любов и са щастливи въпреки, че не горят от страст.

# 181
# 182
  • Варна
 Батко Енгин го е хванала пролетната умора  Mr. Green

# 183
Киара, съгласна съм с теб. Peace

Не е задължително, ако Фери и Емир се разделят, тя да се събере с Левент. За нея той е учителят Левент и едва ли ще погледна на него по друг начин. Peace А и защо, аджеба, трябва да съберат 20-годишно момиче с 40-годишен мъж? ooooh!

Според мен Левент да си хваща Санемката под ръка и да запрашва с лодката. ooooh!

# 184
Привет отново момичета Hug Hug Hug
Тъкмо се прибирам и реших да видя как сте? Laughing Laughing
Този Фрагман дето го чака ме  Sick, догодина може и да дойде, newsm78 аз не знам дали ще го дочакам ooooh! , че сега се връщам от едно парти и много ми е изморено Blush , но ще опитам. Naughty
Хриси , напаво ме застреля #2gunfire #2gunfire,кви бяха тези реклами бе душко. ooooh! ooooh!
 hahaha hahaha hahaha

# 185
# 186

Не е задължително, ако Фери и Емир се разделят, тя да се събере с Левент. За нея той е учителят Левент и едва ли ще погледна на него по друг начин. Peace А и защо, аджеба, трябва да съберат 20-годишно момиче с 40-годишен мъж? ooooh!

Според мен Левент да си хваща Санемката под ръка и да запрашва с лодката. ooooh!

На това място и аз съм съгласна,маме. Peace

# 187
Батко Енгин го е хванала пролетната умора  Mr. Green
Само да не е др умора,че не знам накрая какъв финал ще видим Joy

# 188

На това място и аз съм съгласна,маме. Peace
Peace

# 189

Джан с кака Йозге Simple Smile

# 190
Лека нощ от мен. Hug Hug Hug Спокойни сънища. Hug

# 191
Писах за Фери и Левент, защото него виждам като съперник за сърцето на Фериха иначе въобще не е задължително дори и да се разделят, тя да избере Левент.
Въпреки постовете ми на база клюката, не искам да избързвам, това са само различни мои хипотези. Надявам се Емир да е разумен и да успее да предразположи Фери да се успокои и да свали гарда. Лошото е, че не само Фери е напрегната а и Емир, а когато човек е напрегнат и ядосан, той допуска и най-много грешки.
Левент не го виждам с никоя жена от сериала. Дори и до Ханде би ми стоял странно. Не искам да е със Санем, защото не ми харесва, като образ, а Левент го харесвам като герой. Само периода, в който се сваляше и имаше връзка със Санем не ми беше особено приятен. За мен той е един от образите, които претърпяват развитие и то в положителна насока. Той искаше да си замине отново в морето но в момента не се сещам защо се отказа, появата на Невбахар ли беше причината!? newsm78

# 192
# 193
Писах за Фери и Левент, защото него виждам като съперник за сърцето на Фериха иначе въобще не е задължително дори и да се разделят, тя да избере Левент.
Въпреки постовете ми на база клюката, не искам да избързвам, това са само различни мои хипотези. Надявам се Емир да е разумен и да успее да предразположи Фери да се успокои и да свали гарда. Лошото е, че не само Фери е напрегната а и Емир, а когато човек е напрегнат и ядосан, той допуска и най-много грешки.
Левент не го виждам с никоя жена от сериала. Дори и до Ханде би ми стоял странно. Не искам да е със Санем, защото не ми харесва, като образ, а Левент го харесвам като герой. Само периода, в който се сваляше и имаше връзка със Санем не ми беше особено приятен. За мен той е един от образите, които претърпяват развитие и то в положителна насока. Той искаше да си замине отново в морето но в момента не се сещам защо се отказа, появата на Невбахар ли беше причината!? newsm78

Причината беше Фериха, ама и аз не помня какъв беше повода Simple Smile

Лека и спокойна нощ от мен!  Hug

# 194
  • в очите на дъщеря си
За мен всякакъв друг вариант освен Фемир заедно на финала не е приемлив. Не сме гледали две години мъки, че накрая всеки да си хване пътя.

Последна редакция: ср, 11 апр 2012, 22:41 от ·٠•Sasy•٠·

Общи условия

Активация на акаунт