АФК ~126~ Сърцето има доводи, които разумът не познава.

• 26 156
  • 725
  •   1
Отговори
# 255
На мен коментара ми допада и има много допирни точки с моите виждания за всеки един от описаните герои и действието в сериала, като цяло.
Неси, в случая не прибягнах до транслатора, защото тези думички ги знам-тази, вечер и т.н., навързах изречението.

Последна редакция: чт, 12 апр 2012, 16:05 от Neidjal

# 256
Неси, мила, благодаря за преводите   bouquet
Наде здравей и на теб Simple Smile

Мнението на Сиях Инджи много, много се доближава до това, което и аз мисля за случващото се в АФК. Много се надявам нещата да се променят, та да не останем разочаровни накрая. Все пак ще съжалявам, че няма да мога да съм с Вас утре вечер и да гледам на живо Sad

# 257
Ейй, като по чудо батко ви Енгин има ужасноо много работа.

Този Харун-Илкер ли е? newsm78

Да, той е.

....
Неси, в случая не прибягнах до транслатора, защото тези думички ги знам-тази, вечер и т.н., навързах изречението.

Ахам, разбрах.

# 258
Здрасти Киара и честит ти подпис. Hug Сега го забелязах.
И аз като теб няма да гледам утре вечер излъчването на епизода, но след като прочетох озета сутринта и разбрах, че сдобряване няма да има или ако има, ще е в края на серията и сега ми е по-добре.
Той бати Енгинчо от много работа да не пропусне да сглоби обещания от него фрагман, че аман вече от неговите кухи и празни обещания на моменти. Sick
Аха, значи е Илкерчо на снимката.

# 259
  • в очите на дъщеря си
Неси, благодаря за превода   bouquet

Е това е то !!! Нз кой го е писла този коментар ама по обективен и не бях чела за сериала. Мн ми хареса мноооогоооо.  smile3501 smile3501 smile3501

И на къде без Михалис............ Mr. Green

# 260
И тази двойка има бурна любов, като ФЕмирската.
Тинче, излезна ли втора част на филма или не?

# 261
  • в очите на дъщеря си
И тази двойка имат бурна любов, като ФЕмирската.
Тинче, излезна ли втора част на филма или не?

Наде , излиза юни месец и заглавието на втората част ще е Tengo Ganas de Ti.

# 262
  • в очите на дъщеря си
Абе наградите в Анталия не бяха ли днес или се бъркам ?  newsm78

# 263
http://www.youtube.com/watch?v=p3l0823KNVQ&feature=relmfu
Саба: Как върви?
Седеф: Добре върви, вълнуващо е и ни е тъжно, защото вече отиваме към финала.
Саба: А ще свършва, нали? На кой юни?
Седеф: Ъ-ъ май ще свършва.
Саба: През юни свършва.
Седеф: Е не знам. Не искам и да казвам нещо много сигурно. Знаете, че тези неща не са много ясни.

Седеф: Сякаш ще свършва. Сега така се говори.
Мъжът се обади и каза "Много харесвам оново момче".
Саба: Кой? Чаатай ли?
Мъжа: Да.
Саба: Колко хубаво. А и момичетата много го харесват. Целият му Туитър се срутва от туитове кога ще дойде Чаатай.
Седеф: Да, така...
Саба: И ти си му фен нали?
Седеф: Като Джансу, да, фенка съм му. Joy

Саба я попита дали харесва героинята си, много проблеми с психиката има. А Седеф"Да, много се забавлявам когато изпълнявам тази роля, защото е много различна от мен."
Седеф каза, че има някакво чувство в нея и като Джансу го изкарва навън. И после мъжът каза "Значи казваш, че всеки има у себе си една Джансу". А после Седеф му каза, че става дума за чувство. А и като актьори им казват да намерят чувството в себе си и да го изкарат навън - важно е.

"Във всеки епизод има сцена, в която съм в криза. Такъв е сценария"

"Има хора, на които разчитам и винаги ги пита "Как го намерихте? Добре ли го изиграх?""

Седеф играе/е играла/ в много театрални игри. Дори след предаването със Саба ще ходи на репетиция. Да играеш в театъра изисква много труд и дисциплина.

Седеф не обича много да говори. Говори, мислейки и затова използва по-малко думи.

Саба я пита какво ще направи ако и в истинския живот изпита така любов към Емир. А тя отг., че няма да направи нещо лошо, но ще се бори за тази любов.
И в истинския живот някаква жена е била с мъжа, който Седеф е обичала, но С. не е правила както в сериала, за да им развали спокойствието, а го е изживяла в себе си. Саба я попита дали тази жена е била нейна близка приятелка, а тя й отг., че не е била близка, дори не я е познавала.

Шоу Тв много й е помогнал за фотосесията. Саба й каза, че детското й изражение е много сладко, а тя каза, че не иска да загуби и че още е на 20 години.

Постоянно се говори дали актьор/актриса не трябва да си прави татуировки. Саба я пита дали това е причина да няма тату. А тя отг., че не знае, но може би в бъдеще ще си направи тату на места, които не се виждат.

Тя е човек, който не може да понесе, че е направила грешка и точно затова Седеф много мисли преди да направи нещо.

Саба й пожелая още много проекти и успехи в театъра.

Последна редакция: чт, 12 апр 2012, 17:12 от nesi_

# 264
Днес като пуснах шоуто, видях Седефката - Хасан от ШОУ ТВ й взимаше интервю, но беше съвсем накрая. Последното й изречението беше "На финала може да има сватба между Емир и Джансу". А след това избухна в смях.

Много смешно, няма що! Хахаха hahaha

Последна редакция: чт, 12 апр 2012, 17:29 от nesi_

# 265
Аха, ясно. Значи Юни, ще излезна втора част.
Голям финал на гостуването на Седеф. Rolling Eyes Такава предполагаема сватба, дори и на шега не си бях и помисляла, само това остава. ooooh!
Нали пишеше, че се очаква щастлив финал. Какво разбират под щастлив, защото ако е като бомбите епизоди, те са в противовест на нашите очаквания, мани, мани, не ми се мисли!?  Rolling Eyes

# 266
  • в очите на дъщеря си
 smile3532 smile3532 smile3532

Все едно са пили от хапчетата на Джансу и Халил. hahaha hahaha

http://www.youtube.com/watch?v=vriLHyUGvaQ&feature=relmfu

# 267
Абе наградите в Анталия не бяха ли днес или се бъркам ?  newsm78
Май са на 21-ви април.

# 268
smile3532 smile3532 smile3532

Все едно са пили от хапчетата на Джансу и Халил. hahaha hahaha

http://www.youtube.com/watch?v=vriLHyUGvaQ&feature=relmfu
Още вчера видях фрагмана в забавен кадър и с флегматични гласове, но така и не разбрах, защо е в такъв вид!? Вие наясно ли сте?

# 269
    Неси  Hug Hug Hug Hug  love001  love001  love001
Благодаря за превода на статията и,че все такива неща ти причинявам Embarassed Embarassed Embarassed Embarassedдълги,дълги ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт