АФК ~126~ Сърцето има доводи, които разумът не познава.

• 26 166
  • 725
  •   1
Отговори
# 270
  • в очите на дъщеря си
Наде, не мисля , че има повод за забавянето на фрагмата , просто феновете толкова са изпростели , че се чудят какво да измислят.

# 271
Здравейте и от мен ох най-сетне успях да седна но не се знае колко време ще имам компютър  Cry Cry хардуера ми е на път да издаде багажа направо съм съсипана  Confused Confused

# 272
http://www.youtube.com/watch?v=wpG1NG-ZI68&feature=relmfu

Джейда ходи на уроци по английски език и уроци по дикция.
Джейда каза, че английският е нужен език, особено за актьори/актриси. Трябва да го знаете ако ви дойде някаква оферта за чуждестранен филм или ако ви се наложи да играете в филма с чуждестранен продуцент.

Предстоящото лято Джейда ще отиде в Америка. Ще взема уроци и ще се върне.
Питат я дали има някаква мечта, например да се снима в филм с Холивудските звезди. А тя отг., че иска да работи с тях, защото ще бъде различно преживяване. Надявам се да стане такова нещо. Надява се, че ще има такава възможност, но и без това ще се брои за това.

След "Фериха" ако й предложат други роли, в които да играе лоша,та, няма да приеме известно време. Защото не иска така да я оприличават. След "Фериха" ще се появи на екрана с различен образ, но няма да играе лошата. Може би след 1/ 1.5 година ще играе лошата, защото както вече споменах не иска така да я оприличават. Ако продължи с лошите роли, хората няма да могат да променят представата си за нея и винаги ще я слагат в графата с лошите.
Питат я защо тогава да не играе в някаква комедия, щом такова решение е взела.
А тя каза, че много обича комедии. Когато хората я опознаят, я питат защо не играе в комедия, защото наистина тя е много забавно и весело момиче. Може би хората обръщат внимание на това,  защото е много естествена.

Напоследък Ханде прави всичко, за да сближи Емир и Фериха. Питат я дали не е паднало нещо върху главата й. А тя отг., че Ханде винаги е ходила по петите на Емир, мислеше си, че тя е влюбена в него. Но после след като разбра, че не е влюбена в Емир. И най-накрая е осъзнала, че изпитва любов към Корай. И ако сте наясно във втори сезон Ханде започна да е по петите на Корай.

В момента Фериха остава в общежитието, а Емир - вкъщи. Емир се опитва да я доведе вкъщи, но Фериха не отива. А Ханде ползва приятелите си, за да притисне Фериха и тя да се върне при Емир.

Питат я какво ще стане с Джансу(нали има психологични проблеми). А тя отг., че наистина не знае. В момента е с Халил в психиатрията. Но може би те ще направят нещо...или може да се развие някаква история върху тях. Но наистина не знам какво ще стане.

В момента се говори, че Вахиде се завръща в сериала. Питат я дали има такова нещо. А тя отг., че в моемнта не е много сигурно, но може би ще се завърне,. Всички много искат това. Може би ще е изненада.

Дойдохме и на любовния живот на Ханде.
Има щастлива връзка с Джан, но постоянно се говори, че се карат много често. Питат я кое е вярно. А тя отг., че когато връзката върви много добре, значи има някакъв проблем. Казва "Ако имате някаква връзка без караници, значи има проблем с нея". Но естествено, че в една връзка има цупене, сърдене и сдобряване. Но това са черти, които сближават много хората. В момента с Джан са добре и са щастливи.
Питат я дали има планове за женитба. А тя отг., че връзката им върви добре. И без това те имат връзка, с която следва и женитба. Ако Господ разреши, тази работа ще стане. И без това и Джан има такива намерение, и тя.

# 273
    Неси  Hug Hug Hug Hug  love001  love001  love001
Благодаря за превода на статията и,че все такива неща ти причинявам Embarassed Embarassed Embarassed Embarassedдълги,дълги ooooh! ooooh! ooooh!
Мерии Hug
Не се притеснявай  Hug

# 274
Неси благодаря за всички преводи които си направила  Hug Hug Hug

# 275
Нямам думи за фенските творения. Sick
Така и не разбрах лечението й приключи ли, както и това на Дениз?
Здрасти Диди. Hug
Неси.    bouquet

Последна редакция: чт, 12 апр 2012, 18:24 от Neidjal

# 276
Когато приключат с дублажа, ще направи фрагмана.

"Tnt dublaj bitince gece biter ondan sonra ben yaparim"

ENGIN ÖZTÜRK TWITTER

# 277
Здравейте,Фемирки!
Благодаря за озета,снимките,клюките! Hug
Тоя втори фрагман дано да излезе,нещо ми се струва,че пак ще се забави по трасето Simple Smile

# 278
Здравейте Hug

За малко да ви изпусна Embarassed Laughing

Благодаря за новата тема, закуската, стиха,преводите и всичко останало! newsm51 newsm51

Когато приключат с дублажа, ще направи фрагмана.

"Tnt dublaj bitince gece biter ondan sonra ben yaparim"

ENGIN ÖZTÜRK TWITTER
Да,това пише. Пише също, че дублажа ще свърши през нощта. ooooh!

# 279
Той така пише, ама се съмнявам, както "много" му се работи, да направи фрагмана през нощта.ooooh! И не виждам смисъл да го пуска петък ooooh!

...
Така и не разбрах лечението й приключи ли, както и това на Дениз?
Аз мисля, че приключиха леченията им.

Фемирки, нещо много сте умълчани newsm78

# 280
Привет отново момичета , Неси  Hug Hug Hug
Тинче този Михалис много ми харесва. Hug,откъде намери това влачещо нещо направо ме скъса от смях. hahaha hahaha hahaha Joy
Еси,какво да правим то няма тема , направо ни разбиха , ножове вадиха  #Crazy, юмруци раздаваха  Sick, то ни се отщя да коментира ме  Sick, не знам драма ли гледа ме или екшън Mr. Green
Звезде радвам се ,че всичко при теб е минало добре. Laughing
Така както се разбра втори фрагман догодина или направо преди серията в петък. newsm78 newsm78

# 281
Здравейте отново wavey

# 282
Ооо, ще свършели през нощта и тепърва, ще се захваща с фрагмана. ooooh! Да бе, да, някой друг път но не сега, а и няма нужда от него, така или иначе утре е Петък.
Такава безотговорност, такова шикалкавене, такова опъване на нерви и игра с търпението на зрителите е втория сезон, че думите са ми малко да изразя недоволството си. Разочарована съм от подготовката и излъчването както на трейлърите, така и на озетите. Cry Такова чудо, като нашето, едва ли има с другите излъчвани в момента сериали. Rolling Eyes
Еси, привет и на теб, и благодаря за пълния превод. Hug

# 283
Значи някой трябвало да ви побутне, че да се разпишете Laughing

Меги, здравей Hug

Наде Hug напълно съм съгласна с тебе.

Венцислава, права си, аз пред тяхните "гениални" идеи отдавна съм останала без думи . Ако избираме от двете- екшън Laughing, то отдавана излезе от рамките на драмата, вече стана трагикомедия.

# 284
Значи някой трябвало да ви побутне, че да се разпишете Laughing

Меги, здравей Hug

Наде Hug напълно съм съгласна с тебе.

Венцислава, права си, аз пред тяхните "гениални" идеи отдавна съм останала без думи . Ако избираме от двете- екшън Laughing, то отдавана излезе от рамките на драмата, вече стана трагикомедия.

Hug

Общи условия

Активация на акаунт