АФК ~126~ Сърцето има доводи, които разумът не познава.

• 26 168
  • 725
  •   1
Отговори
# 285
Сега четох коментара на Сиях Инджи(Черната перла)-общо взето съм съгласна с него.
Първото изречение направо ме разби:"Първо вземете успокоително, после гледайте АФК." Joy Joy

# 286
Вероятно на потбив са ги взели с тези думи.

# 287
Венцислава, права си, аз пред тяхните "гениални" идеи отдавна съм останала без думи . Ако избираме от двете- екшън Laughing, то отдавана излезе от рамките на драмата, вече стана трагикомедия.
Дори и да знам , че съм права това не ми помага , както казват наще герои. Mr. Green
Първото изречение направо ме разби:"Първо вземете успокоително, после гледайте АФК." Joy Joy
След толкова игра на нерви , много е вярно това. #Crazy newsm78
Но другото се чудя , защо всички се оплакват , руптаят , не годуват , а са залепени за екраните в петък и с нетърпение очакват поредната серия. newsm78 newsm78
Като толкова серяла не струва и всички образи са на нула , защо толкова го коментират , а не го подминат. newsm78
След всеки епизод само негативи се редят Sick , а реитинга им все скача ooooh! , че те само заради това трябва да оберът наградите Thinking, а не да се отказват от тях ooooh! , нещо което не струва , не се гледа Mr. Green , не се коментира Mr. Green  и няма рейтинг Mr. Green ,може би ние всички сме мазохисти ooooh! ooooh! и обича ме да ни тормозят  Tired, друго обеснение не виждам или серяла е прекалено вълнуващ  Mr. Green, вие ще решите , аз само питам защо. newsm78 newsm78 newsm78

# 288
Венцислава, аз отдавна съм се питала защо толкова продължава да се гледа. Сиг защото повечето гледат заради актьорите(Чаги, Хазал) или просто е станал навик. newsm78

Аз сега се смея, но колкото и да го очерниха накрая, все пак си го гледам и за мен винаги ще има специално място  и не ми е приятно да се говорят такива неща за сериала(особено и като повечето са истина). Добре, че свършва.

# 289
Тинче,леля тоз забавен каданс на фрагмента малко ме ужасява.Все едно съм при Х и Дж. наистина.Бррр.. Laughing

# 290
Венцислава, права си, аз пред тяхните "гениални" идеи отдавна съм останала без думи . Ако избираме от двете- екшън Laughing, то отдавана излезе от рамките на драмата, вече стана трагикомедия.
Дори и да знам , че съм права това не ми помага , както казват наще герои. Mr. Green
....
Е, щом и ти почна да говриш с техните думи, работата е сериозна. Joy Всички зарибява,ама как и защо- не се знаЙ Joy

# 291
Добър вечер момичета.
Едно Голямо благодаря на Неси за превода на част от 51 епизод,а и за всички останали преводи.
Лека и приятна вечер на всички.

# 292
Май Енгин напълно се е побъркал  Shocked Shocked

# 293
Венцислава, ще ти отговоря защо се гледа и гледаме сериала въпреки, че все са/ сме недоволни.
Всички харесваме сериала и екранната двойка Хазал-Чаги. Искаме да гледаме мир и любов между ФЕмир, да ни пълнят очите и сърцата, но уви, в живота не всичко е розово. Постоянно се надяваме да ги виждаме по-често щастливи и обичащи се, вместо подивели като диви животни и тъй, като надеждата умира последна, все се надяваме да гледаме по-ведри моменти и почти не си позволяваме лукса да сме неинформирани около случващото се в сериала, защото може да изпуснем нещо важно. И така, АФК стана, като наркотик за нас, хем ни е хубаво, хем ни мъчи, стана ни и като навик, а човек трудно се отказва от навиците си.
На мен, като ми пределее на моменти, си помрънкам, успокоя се и хайде, пак отначало, но отказване няма.  JoyОбичам си сериала и за мен той, ще остане незабравим с всичките емоций, които изживявам гледайки го.

Последна редакция: чт, 12 апр 2012, 20:12 от Neidjal

# 294
....
Е, щом и ти почна да говриш с техните думи, работата е сериозна. Joy Всички зарибява,ама как и защо- не се знаЙ Joy

Да ,така е , но аз съм любопитна да разбера #Crazy , ако си отговоря на този въпрос , ще разбера и останалите , защо не го харесват ooooh! , пък го гледат. newsm78 newsm78
Нада ли е само заради акт. newsm78 ,може би екипа иска да постигне точно това  Thinking, което е постигнал в момента  Crossing Arms, да подлуди всички , да изнерви всички ooooh!  и накрая , опааааааааа,точно когато очакваме голямата драма #Crazy #Crazy ,изненада щастлив финал Mr. Green Mr. Green и всички в шах и мат  #Crazy и после вайкащи се защо няма още. newsm78 newsm78

# 295
Наде всичко ,което си написала е вярно Hug,но аз не се учудвам на нас #Crazy , ние сме ясни Mr. Green , зарибени от всякъде hahaha hahaha hahaha , а се чудя на тези журналисти и важни личности  newsm78, дето благодарение на серяла и акт.в него си пълнят предаванията и си вдигат рейтинга  #Crazy, но все са недоволни и все критикуват ,ми да не го гледат тогава newsm78  и да не го коментират , някой насила кара ли ги? hahaha hahaha hahaha Joy

Последна редакция: чт, 12 апр 2012, 20:20 от emila123

# 296
msnd, май си нова. Добре дошла на теб и на всички нови(ако има такива)!
Май пропускам доста неща, но знам че БГ Фемир са се вихрили в темата. Joy

Венцислава, аз си чакам щастлив финал още от първа серия. За мен това няма  да е шах и мат, а много очаквано и справедливо.  Иначе цели две години гледане ще са отишли напразно. Мислила съм за други сценарии на финала, но те са неприемливи.

# 297
  • Варна
Здравейте  Hug Hug Hug
Виждам майчето ми скоро ще ни превежда сериите на сериалчето  hug

# 298
Венцислава, стигнала съм до извода, че тези, които най хулят и отхвърлят дадено нещо, вътрешно в себе си са му привърженици. Нямам в предвид само сериала, а по принцип. Та така и известните. Не им харесва, кусури му намират на сериала, а все го гледат и коментират. ooooh! Значи, има причина да приковава вниманието им, но е по-лесно да хулиш и да отричаш дадено нещо, вместо да си признаеш, че те привлича. Аз така си обяснявам противоречието- уж негледене и следене на сериала и правенето на такъв подробен анализ на всеки герой, говорещ, че всъщност много добре се следи сериала, за да се направи такава пълна характеристика на всеки.
Мамееее, hug добре дошла. Hug

# 299
Наде всичко ,което си написала е вярно Hug,но аз не се учудвам на нас #Crazy , ние сме ясни Mr. Green , зарибени от всякъде hahaha hahaha hahaha , а се чудя на тези журналисти и важни личности  newsm78, дето благодарение на серяла и акт.в него си пълнят предаванията и си вдигат рейтинга  #Crazy, но все са недоволни и все критикуват ,ми да не го гледат тогава newsm78  и да не го коментират , някой насила кара ли ги. hahaha hahaha hahaha Joy
Венцислава Hug, ти на това ли се чудиш!? То дори да е много хубав, пак ще намерят кусури.Те си печелят хляба от това. Сиг даже са доволни, че АФК им дава толкова материал, а не си си го измислят. ooooh!
А и Надето е права- модерно е да не харесваш нищо. ooooh!

Последна редакция: чт, 12 апр 2012, 20:31 от Esi_3

Общи условия

Активация на акаунт