АФК ~126~ Сърцето има доводи, които разумът не познава.

• 26 110
  • 725
  •   1
Отговори
# 150
  • Стара Загора

Crazy

Здравей, Меги.  Hug

Днес времето е много хубаво и ударих една разходка.

Поздрави на всички.   bouquet

# 151
Наде,прилича на нея.Тук не знам защо,но ми харесва повече.Дали заради ролята си от сериала,но ми изглежда високомерна,студена и с високо самочувстие.
А на тази снимка,(ако е тя)която явно е по-стара ми изглежда различно.
Тая клюка с целувката вече обиколи нета,дано ако няма такова нещо сценаристите да не я четат,че да им дойдат идеи.

# 152
Ивче здравей Hug

# 153
Ванина, за съжаление и аз често я виждам тази клюка. Същото беше и положението с клюката с шамара, която стана реалност. Sick
Ако Емир сглупи да се целува с друга това определено, ще е края за ФЕмир. И като, че ли така, ще и по-разумно. Това тяхното прилича на детска игра-ти ме нараняваш, но аз, ще ти го върна и така до без край. Cry Не приличат на зрели младежи, а още повече на семейство. Rolling Eyes
Щом не могат да вървят заедно по един общ път, който сами си градят, по-добре е да се разделят в различни посоки. Както тръгне един брак, в повечето случаи така и продължава. Те още щом отсега не могат да се справят с трудностите и се превиват всеки път пред тях наранявайки се взаимно и умишлено, по-добре е всеки да си опита късмета с друг.
Това го пиша в случай, че Емир реши да и отмъщава с друга.

Последна редакция: ср, 11 апр 2012, 19:03 от Neidjal

# 154
# 155
Здравейте! Simple Smile
Прочетох Ви отгоре - отгоре, ама нещо не ми харесва какви настроения се прокрадват   newsm09
Как така я виждате тази работа ФЕ да се разделят!?! Те от първия епизод все се преследват, цялата сюжетна линия се върти около това - в първи сезон Емир преследваше Фериха, във втория тя него. Сега, когато най - накрая, са заедно без лъжи и шикалкаве, да се разделят - не си го представям. Пък и не искам!
Нито Левент, нито Руя, нито който и да било не мога да го видя като достатъчно сериозна причина любовта им да приключи. Ако, случайно, сценаристите са ни подготвили за "десерт" раздяла....  newsm45 .... окончателно спирам да вярвам в приказки, даже и на екрана  smile3518

# 156
Киара здравей Hug
Спокойно,само си обсъжаме,обменяме мисли и житейски опит Simple Smile

# 157
Меги  Hug
Абе аз да си кажа  smile3503

# 158
Меги  Hug
Абе аз да си кажа  smile3503
Няма лошо Simple Smile

# 159
Добър вечер. Hug Hug Hug

Това не е ли Джейда с тъмна коса? newsm78

Наде, тя е. Peace

# 160
Снежи здравей,маме hug

# 161

Мисля си, че на първата снимка в ръката си държи ножа  Wink

# 162
Том и Джери.Ейй не се умориха тия Фемир да се гонят един друг.Тези сценаристи вече да се спрат да измислят неща,за да ги разделят ами да ги събират вече Heart Eyes

Това е извън сериала,не вярвам да си хапват така спокойно двамата иначе Simple Smile

# 163
# 164
  • Варна
Май не се виждат снимките дето пуснах
Здравейте  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт