Седем часа разлика сезон 2: Какво ли има още да се случи...? - тема 11

• 45 232
  • 726
  •   1
Отговори
# 450

Lulu25, благодаря за трейлъра!   bouquet

Гледах го,гледах го..и не знам какво да кажа. За хубаво ли е ,за лошо ли , ама много  са странни нещата.. #Crazy

Теди, мисля, че е време вече да сложим заглавие " Симпатяги в действие" с надеждата да  се поразмърдат малко нещата, че то време не остана почти. Ако трябва да чакаме  до есента...

# 451

Теди, мисля, че е време вече да сложим заглавие " Симпатяги в действие" с надеждата да  се поразмърдат малко нещата, че то време не остана почти. Ако трябва да чакаме  до есента...

Подкрепям с две ръце Peace Peace
Дано това заглавие малко пораздвижи нещата... пък и кой знае, може така и сезонът да свърши някак"по-симпатично" Laughing

# 452
Това в промото Аня Пенчева ли беше?!  newsm78

# 453
Това в промото Аня Пенчева ли беше?!  newsm78

Половинката на Распутин? И на мен ми заприлича на Аня. Определено не е лелята на Тео!

А иначе промото е наистина много психарско. По всичко личи, че  ще станем свидетели на още едно възкресение... Всъщност това Ани ли е или нейната сестра-близначка?  hahaha
А, Иванов най-после го виждам номален и се поуспокоих малко Laughing Определено прилича на това, което беше в първи сезон.   Peace
Само Светлето не мога да я мисля... Чудя се само какво ще обяснява на Стефанаков и дали той изобщо ще я пита нещо - всичко е толкова очевидно newsm78

# 454

Половинката на Распутин? И на мен ми заприлича на Аня. Определено не е лелята на Тео!

А иначе промото е наистина много психарско. По всичко личи, че  ще станем свидетели на още едно възкресение... Всъщност това Ани ли е или нейната сестра-близначка?  hahaha
А, Иванов най-после го виждам номален и се поуспокоих малко Laughing
Само Светлето не мога да я мисля... Чудя се само какво ще обяснява на Стефанаков и дали той изобщо ще я пита нещо - всичко е толкова очевидно newsm78

Да, жената на Распутин. Не е лелята на Тео, но пък защо да не е майката на Роки? Не знам какво точно е инфото за нея.

А възкресението ми прилича по-скоро на сън.

Иванов, казваш нормален го виждаш - на мен ми изглежда тотално изперкал  Crazy

# 455
  • Ню Йорк
Това в промото Аня Пенчева ли беше?!  newsm78

А, Иванов най-после го виждам номален и се поуспокоих малко Laughing Определено прилича на това, което беше в първи сезон.   Peace

Аз пък оставам с впечатлението че на Иванов му се привижда. Ще трябва да поработи с психолог май.

# 456

Бе може да не е баш очевидно. Ако тя почне да му вика да я пусне или нещо от сорта Стефчо може и да не заподозре. А за Ани и Иван - ох отдавна ми е мерак да я разбера тая история в детайли...

Абе хора ние кво, не са минали 16 и 17 епизод, а ние обсъждаме 18 и 19  hahaha

Аз пък оставам с впечатлението че на Иванов му се привижда.

Е, тъй де.... и аз тъй разбрах

Последна редакция: нд, 29 апр 2012, 16:42 от Teddy_l4

# 457

Ама тя се дърпа когато Стефанаков влиза, може да мине леко.  Simple Smile

# 458

Аз пък оставам с впечатлението че на Иванов му се привижда. Ще трябва да поработи с психолог май.

Психологът е добре да се заеме първо със сценаристите ...   hahaha

Като спомена за психолог ми хрумна, че жената на Распутин може да го търси, за да го прибере в психиатрията. Кой знае откога е избягал човекът и откога го търсят?

# 459
  • Ню Йорк

Ми може да има нещо от сорта: Ама че си глупав Стефане, не виждаш ли че на бедния човек му прилоша  Laughing

# 460

Ми може да има нещо от сорта: Ама че си глупав Стефане, не виждаш ли че на бедния човек му прилоша  Laughing

Ами то така си беше... На него му прилоша, а тя го взе на гръб... Да не мисли, че й е било лесно.  hahaha

# 461

hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:
Все повече ми бръмчи тази  муха в главата - жената на Распутин да е майка на Роки.. newsm78
Ти  да видиш...

# 462
На мен пък защо жената на Распутин ми заприлича на лелята на Тео! newsm78 Сигурно съм я забравила... Може би защото отделиха толкова внимание, че в сериала влиза актрисата ( не помня името) и ще обърка нещата в едното семейство, пък тя освен един бегъл разговор с Тео засега не се е появила. Действително другата мистериозна жена, която търсим, е майката на Роки....

Светлето му се дърпаше на Коцев, ама нещо не съм сигурна, че ще отърве скандала със Стефанаков...

С възкръсналите в трейлъра на мен ми се струва, че Милото го гони Къртев на сън, а Иванов халюцинира... на физионимия изглежда нормален, но иначе май не е особено...

Като гледах пак, явно Явор е взел касата. Наистина остави плик с нещо метално, което тракна на пода. Това, което очаквам е че сега Коцев ще я открие там.

Най-нетърпеливите след малко ще кажат дали е така Simple Smile

# 463
Абе хора кой трейлър гледате,най -новите сирии ли коментирате

# 464
Трейлъра за епизод 18 и 19. Постнах го като линк няколко поста назад.

Общи условия

Активация на акаунт