Седем часа разлика сезон 2: Какво ли има още да се случи...? - тема 11

• 45 237
  • 726
  •   1
Отговори
# 435
Артемида_,точно той е,мноооого щеше да ходи на "Седем часа разлика" в прословутата болница като завеждащ... Laughing

# 436
Можеше да сложат по-атрактивен главен лекар на тая болница - някой по-засукан, тип д-р Блян от "Анатомията на Грей" Wink, щото се нагледахме на пенсионери от "доброто старо време" на дядо Лука. Всъщност не е късно да помислят за това.

Или като някой от "Спешно отделение"-имаше един засукан и там  Wink,не Джордж Клуни,един сърбин,изскочи ми от ума името му.

Хърватин май беше - Горан Вишнич. Биваше си го.  Laughing

Ехе, виждам, че много сте се размечтали... Joy Joy Joy
И аз гласувам с две ръце за Горан Вишнич Peace

Едва ли обаче сценаристите биха избрали точно този типаж   Thinking
И какво ли разбират те от красиви мъже?  Имаше един симпатяга в сериала и те почти го превърнаха във Франкенщайн... Изобщо много сме ощетени откъм красиви мъже. Ето вече два сезона очакваме да видим прословутия "красив младеж" и нищо.
Фантазията на нашите сценаристи явно се простира само до кръга на родните фолк-звезди. Дори не смея да си представя до края на четвърти сезон кой може да ни натресат сред персонажите -  в най-добрия случай - Тони Стораро hahaha , а в най-лошия - можете и сами да се досетите .... "носи мустак и се казва...." Joy Joy Joy

# 437
На сърбинчето по щеше да му отива ролята на прокурор Иванов newsm78

# 438
Отклоняваме са малко от темата, ама като сме се захванали с Горан Вишнич, да вземем да го довършим Laughing. Определено има нещо общо между неговия герой в "Спешно"  и Иванов.
Д-р ЕдиКойси беше загубил по трагичен начин семейството си по време на войната в Сърбия...
До там мисля са приликите.

А иначе, според мен Вишнич и да се прави на лош пак ще си  остане хубавец. Докато  Иванов става страшен като се ядоса, пък и с тоя глас.... Чудя се на кой от сценаристите му хрумна тая безумна идея толкова да преекспонират образа му. Един мъж може да е много ядосан и без да губи чара си, нали. newsm78 Направо го промениха до неузнаваемост след инцидента с Чавдар. Почвам да мисля, че киселината му е увредила и ЦНС (централната нервна система). Танчето, колкото и да е лоша не може да го деформира толкова. Пък и знаем вече колко много го мисли! hahaha

# 439
Като стана въпрос за рекламата на болница "Лозенец", все ми се ще да вметна, че ми направи впечатление колко деликатно е направена рекламата. Продуктовото позициониране в други сериали ми е било особено дразнещо - не толкова заради самия факт, че го правят, даже го подкрепям - колкото от самия начин: някой непрекъснато пие някакви хапчета, без за това да има особена идея и току го дават как ги пие; или пък се отделя цяла сцена на това как разни хора коментират какво точно вино пият и в още две сцени не се случва нищо друго, освен да пият това вино, като кадърът се състои от въпросното вино и нечий гръб. За разлика от тези недомислици имаше един кадър, който ме впечатли в "Седем часа разлика". Таня вървеше от парка към болницата и докато идеята на кадъра беше съсредоточена върху емоцията, която тя изпитваше, мина покрай една табела "Болница Лозенец", която остана ненатрапчиво зад нея и все пак достатъчно видима. Като цяло, видимо всички разбрахме коя е болницата, която приютява всички, без да са ни натяквали излишни кадри в едър план на табелата по една минута.

Образът на прокурор Иванов ми е слабост на мен... Силно се надявам да не го съсипят! За мен е нормално да бъде гневен, студен и враждебно настроен спрямо Таня, но някакси наистина чак са го загрозили от злоба...

# 440

Образът на прокурор Иванов... Силно се надявам да не го съсипят! За мен е нормално да бъде гневен, студен и враждебно настроен спрямо Таня, но някакси наистина чак са го загрозили от злоба...

Ами и аз силно се надявам да не развалят образа.

От друга страна си мисля, колкото и малка да е вероятността, че Иванов може просто да играе някаква игричка пред Милото... То го гледаше доста недоверчиво, може би затова Иванов толкова се напъваше да е убедителен. Супер тъпо ще е така да се нахъсва срещу Таня без да е проверил всичко детайлно. На всичко отгоре да я порти пред един престъпник и да си разкрива плановете ...
Ако не играе игричка, то Иванов определено е изперкал... Направо да го пращат в Суходол! Naughty

# 441
  • Ню Йорк
Има промо на 18 и 19 епизод. Само като гледам какво ни очаква и едвам издържам. Май ще научим много отговори.

# 442
Не съм гледала новите серии,само промото,но подразбрах част от основната идея от коментарите тук. Аз също се надявам Иванов да преиграва умишлено пред Милото. Чак чертите на лицето му бяха изкривени от омраза. Умен мъж като него,при това с неговия опит, едва ли би си правил генерални изводи само въз основа на емоции и предположения,без да е проверил фактите. Това самонавиване го има предимно в розовите романчета,а сериалът е всичко друго,но не и блудкав и сладникав. Така че и аз предполагам,че сценаристите няма да опростят образа по такъв начин.

# 443
И аз гледах промото, изглежда доста обещаващо, само че се съмнявам, че голяма част от него е реално. Имайки предвид как по принцип ги правят ми се струва доста голям монтаж.

# 444
Цитат
Образът на прокурор Иванов ми е слабост на мен... Силно се надявам да не го съсипят! За мен е нормално да бъде гневен, студен и враждебно настроен спрямо Таня, но някакси наистина чак са го загрозили от злоба...

На мен също ми е страхотна слабост, даже като видях че го дават най - сетне в поза различна от лежащ в болнично легло и вързан за апарати, ми стана едно хубаво. Даже не се подразних чак толкова на злобата му. Аз продължавам да вярвам, че той никак не е искрен с Милото и си играе театър за пред него. Освен това, реакцията му спрямо Таня донякъде е нормална, въпреки че реагира прибързано без да е проверил докрай фактите. Има и нещо друго, май забравяме, че той изживя много голям шок и заплаха за живота си - физическо и психическо насилие. Освен това, всичко това отприщи стари рани и ще му трябва време да се възстанови. Дано няма трайни психически увреждания и да не му се налага да ходи по други здравни институции, че аз ще изперкам накрая smile3511 newsm61 hit

# 445
Понеже чукча е читател, а не писател, аз от 1 месец само чета мненията.
Първо, "Да ги бопнат манафите", тия от БТВ. Направиха сериала невъзможен за гледане от чужбина. 2 от сериите ги гледах във вбокс, качени от запис на телефон и коментари на някакъв 14 годишен пубер.
Второ - Тангото продължава. Една напред две назад. От преди Нова година си обсъждаме едни и същи неща без грам развитие по тях. Честно казано или ние сме гении, предвидили развитието на сериала, цял сезон напред, или сценаристите си осигуряват дългосрочна заетост.
Преглеждам скритите текстове и виждам неща, които са разгадани и подредени още след края на 1 сезон. Т.е. трябваха ни 15 да речем епизода, за да ни кажат, че Лука е тормозил Васко и Аги. При това по толкова неубедителен начин, че...айде да не се повтарям за кръпките. Убиец и жертва ще се гледат в очите 20 г. Както и да е...
Паметара Неделчев, пък изведнъж прозря, че май не е много сигурен кой го е нападнал. Миро или Слав. И к'во ся? Ние гледаме татуировки, пък ги сравняваме, пък ги мерим, пък символите налагаме дали съвпадат и изведнъж, той нашия се бил пообъркал малко. И да, в сериала хубави младежи няма, ако изключим Роки. Вече повече от 20 серии ние чакаме красив младеж, ама каквито и хубавци да има, не са чак толкова млади, че да може 20 годишна. продавачка да ги нарече "младежи". Айде малко в повече ми е чакането тук.
Един от основните герои се включва във филма посредата на сезона. До сега лежа и гледа умно. Основен герой, основна сюжетна линия - в трета глуха (може и в трета градска).
Не искам да се оплаквам или да хейтвам, ама това чакане ми убива желанието. Преди нямах търпение да седна и да видя какво ще се заплете, а сега не ми пука вече как ще се разплете.
Според мен и криминалистите и романтиците сме с пръст в устата. Никаква любов не гори и никакви загадки не излизат на светло. Предполагам, че ако си спазят досегашния ритъм, имаме още десетина епизода преди края на сезона. С това темпо на развитие поне да се открехне някоя завеска повечко, че...
По загадките не ми се изказва. Всичко е толкова предъвквано, че почваме да се похилядваме. Скоро прочетох, че Тошко, телохранителя на Милото, може да е убиеца на Миро.
Хубаво, ама това вече беше дискутирано веднага след серията с убийството. И понеже състава на форума е горе-долу постоянен, това показва, че до толкова сме закъсали за следи, че си дъвчим 7 епизод на 1 сезон при положение, че сме на 18 на втория сезон.
И не е в нас вината, а в тези, които ни дават материал за дъвчене. Седим си на празни ясли.
Толкова пък загадки се разплетоха по най - очаквания и скучен начин, че изобщо не е верен девиза "Нищо не е такова каквото изглежда". Визирам това, кой е разделил Таня и Павел. То толкова беше очаквано, че чак никой не вярваше и намесихме ДС и тук. Кой знае и за какво още ще се окаже така.
Айде, стига съм мрънкала. Дано ми дадат хляб за повече логически разсъждения в следващите епизоди:)

# 446
Къде е това промо, че нещо не го откривам? Във войо е, нали?

П.П. Ааа, видях го. Мнооого психарско!

Скрит текст:
И според няма да е вярно - твърде много възкръснали мъртъвци се виждат. По-скоро поголовно героите ще бъдат преследвани от отвъдното. А тази дама, явно съпругата на Распутин, е лелята на Тео, нали?

Последна редакция: нд, 29 апр 2012, 09:00 от Lulu25

# 447
Къде е това промо, че нещо не го откривам? Във войо е, нали?

П.П. Ааа, видях го. Мнооого психарско!

Скрит текст:
И според няма да е вярно - твърде много възкръснали мъртъвци се виждат. По-скоро поголовно героите ще бъдат преследвани от отвъдното. А тази дама, явно съпругата на Распутин, е лелята на Тео, нали?

Е, аз пък не го открих това промо.. Sad Дайте линк , плийййз!

442Hug липсваше ми!  Добре дошла отново !  Макар и не особено оптимистичен, коментарът ти ми хареса.  Peace  Ами , така стоят нещата , да.

# 448
# 449

лелееееее.....какъв е тоя трейлър бе.... сърцето ми се раздрънка нещо  newsm62 Сигурно най-готиния трейлър за сезон и половина  Laughing Laughing Laughing

442, радвам се, че се появи отново  Hug, бях се затъжила за теб!!!

Между другото дали да не мислим за заглавие на другата тема? Знам, че сме още на 30 страница, ама като нищо ще започне едно обсъждане на епизодите сега и ще я свършим за нула време, то с тва промо.... Ако искате ще пусна и анкета, само кажете!

Общи условия

Активация на акаунт