Седем часа разлика сезон 2: Какво ли има още да се случи...? - тема 11

• 45 251
  • 726
  •   1
Отговори
# 420
Скрит текст:
И сега, за касата. Мислите ли, че Явор я е взел? Според мен това е поредните намеци, които завъртат нещата, че да е най-логично да е той. На мен ми се струва обаче, че няма да е Явор, а ще е същия човек, който по някаква причина има ключ от апартамента на Стоева и е взел преди време пистолета й, за да гръмне с него Миро....

Скрит текст:
Със сигурност не е Явор. И аз мисля , че е същия , който открадна пистолета и , може би, нападна Мая и Тео. и, което е по- важно , този някой влиза в апартамента на Таня с ключ. Защото взлом не е имало в нито един от случаите.  newsm78 Този някой сега е взел сейфа.

Скрит текст:
Аз пък съвсем първосигнално мисля,че е Явор,видя парите,реши,че няма да ги вземе,затвори сейфа и ви като куче,защото можеше да ги вземе. Mr. Green После е размислил,че сигурно ще намери кой да му помогне да отвори сейфа и го сви,той още не се е излекувал,още е наркоман,така в началото само със силата на волята не знам дали може да стане... newsm78 .

# 421
На мен Християн Стоицев ми е също доста сполучлив образ. Актьорът  се справя
чудесно. Дори и комбинацията на собствено и фамилно име е чудесна. Wink

# 422
  • Sofia
А красивия мъж, който е купил маските къде остана?
Аз толкова красив досега във филма не съм виждала.

# 423
Скрит текст:
И сега, за касата. Мислите ли, че Явор я е взел? Според мен това е поредните намеци, които завъртат нещата, че да е най-логично да е той. На мен ми се струва обаче, че няма да е Явор, а ще е същия човек, който по някаква причина има ключ от апартамента на Стоева и е взел преди време пистолета й, за да гръмне с него Миро....

Скрит текст:
Със сигурност не е Явор. И аз мисля , че е същия , който открадна пистолета и , може би, нападна Мая и Тео. и, което е по- важно , този някой влиза в апартамента на Таня с ключ. Защото взлом не е имало в нито един от случаите.  newsm78 Този някой сега е взел сейфа.

Скрит текст:
Аз пък съвсем първосигнално мисля,че е Явор,видя парите,реши,че няма да ги вземе,затвори сейфа и ви като куче,защото можеше да ги вземе. Mr. Green После е размислил,че сигурно ще намери кой да му помогне да отвори сейфа и го сви,той още не се е излекувал,още е наркоман,така в началото само със силата на волята не знам дали може да стане... newsm78 .

Скрит текст:
Обаче , видяхме, че Явор е чист, т. е. не беше дрогиран , когато отиде в дома на Лука и го намери паднал. Съвсем адекватно реагира. Ако беше взел той сейфа,досега да си е купил и да се е надрусал. Мисля, че развитието на неговия образ е в положителна посока. Затова гласувам с две ръце, че не Явор открадна сейфа.  Peace  Peace

vaflichka,   на мен Гончев ми е доста красив  Rolling Eyes , пък и Слав е симпатяга  Simple Smile.....Амигоса и той

# 424
Цитат
Обобщение на Темите
Публикувано на: Пет., 27 Апр. 2012, 17:55 Публикувана от: daniela.qnkova
Вмъкни Цитат
Цитат на: h_o_p_e в Пет., 27 Апр. 2012, 14:20
Цитат на: daniela.qnkova в Пет., 27 Апр. 2012, 14:11
Цитат на: Lulu25 в Пет., 27 Апр. 2012, 09:35
Скрит текст :

Скрит текст :

Скрит текст :

Скрит текст :

Скрит текст:
Не знам защо смятате, че не Явор е взел касата. Според мен я взе точно той. Погледнете последните минути на епизод 16, когато влиза в апартамента на дядо си и го открива на земята. Ясно се вижда как оставя на земята нещо доста тежко увито в якето му. Според мен той се изкуши и я взе, а идеята на сценаристите беше Роки да реши, че са я взели Гончев и Слав и пак да поиска да се срещне с тях.

# 425
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:
Обаче , видяхме, че Явор е чист, т. е. не беше дрогиран , когато отиде в дома на Лука и го намери паднал. Съвсем адекватно реагира. Ако беше взел той сейфа,досега да си е купил и да се е надрусал. Мисля, че развитието на неговия образ е в положителна посока. Затова гласувам с две ръце, че не Явор открадна сейфа.  Peace  Peace

vaflichka,   на мен Гончев ми е доста красив  Rolling Eyes , пък и Слав е симпатяга  Simple Smile.....Амигоса и той
Ролята на Гончев е много благодатна, а и на самия актьор много му вярвам, не съм го хванала в преиграване.

# 426
  • Sofia
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Ролята на Гончев е много благодатна, а и на самия актьор много му вярвам, не съм го хванала в преиграване.

Малко ме съмнява да е Гончев.....да видим.
Също така, ако се сещате когато изнасилиха Мая, Таня спеше с някакъв мъж в хотел на Боровец, който повече не го видяхме никъде......нпкий знае ли кой е той?

# 427
Също така, ако се сещате когато изнасилиха Мая, Таня спеше с някакъв мъж в хотел на Боровец, който повече не го видяхме никъде......нпкий знае ли кой е той?
Тоя мъж няколко пъти го обсъдихме. Единственото, което може да се върже между него и останалите герои е факта, че настояваше да ги "изведе" с Мая във Виена. В последствие Коцев няколко пъти искаше същото от Таня, а и Виена може да бъде връзка с Коцев.

Другият красавец явно не се е появявал. Неделчев с неговата феномаленална памет щеше да разпознае Гончев или Слав. Той каза на Иванов, че само не може да разбере дали този, който го е нападнал, Миро или Слав - тоест, другият остава непознат и красив. Единственият, когото набедихме, беше Латиноса в Избата, който мина и замина и даже не мога да си спомня сега имаше ли някаква роля.

Скрит текст:
За Явор си мисля, че е твърде явно - както беше Роки и изнасилването: дадоха как Роки се ядосва и потегля и после изнасилването. Така ми се струва,че дадоха сцената с Явор и касата именно за да предположим веднага, че той я е взел, а всъщност да не  е така. Ако я е взел, право при дядо си ли пък ще я носи? Отделно не виждам много смисъл в това Роки да си помисли, че Гончев и Слав са я взели - така или иначе искаше да се види с тях, разбра, че не са те почти веднага, не виждам друга идея?! Разбира се, може и нещата да са прости - не е нужно съвсем всичко да не е такова, каквото изглежда.

Последна редакция: пт, 27 апр 2012, 23:05 от Lulu25

# 428

... до сега всичките ми теории и предположения относно сериала са се сбъдвали- вЕрвайте ми!!! Laughing

Вярвам или не, едно е сигурно - "Ще има развръзка, когато сняг забръска" (май е подходящо заглавие за "лятно-ваканционната тема"... hahaha)

С тия темпове разплитането на криминалната загадка едва ли ще отиде много напред. Вярно е, че Иванов проспа доста епизоди и събития, поради което с разследването се заеха лаици - Слав, Гончев, Стоицев, Роки...  Сега виждаме, че прокурор Иванов се е заел да наваксва, само дето май отново възнамерява да работи сам и да отмъщава. Неделчев напразно се надява на сътрудничеството му - колегата му съвсем умишлено го излъга за снимките и явно ще нарежда пъзела сам. Съмнява ме разследването да има някакъв успех, по простата причина, че всеки преследва собствените си цели... Неделчев го вълнува въпроса кой го нападна и кой е поръчителят? Иванов явно не може да прости предателството на Таня и сега ще я погне по всички параграфи... Има ли изобщо някой, който трезво и разумно да разследва, без да намесва емоции и лично отмъщение?

И какъв е тоя странен "вирус", който върлува в сериала? newsm78
Вече броя на пръсти героите, които не са посетили още Болница "Лозенец" в средата на града? Laughing Кой ли не беше там - Мая, Тео, Милото, Иванов, а накрая и Лука гледаме се е запътил... Само май Явор успява да стои надалеч от това заведение... hahaha Справя се само момчето - това е, пък и под топлите грижи на Роки, няма начин да не се оправи. Hug

# 429
Ейй, колко се чудех коя е тая болница, дето пък тооооолкова да я рекламират скрито... Crazy

# 430
Ейй, колко се чудех коя е тая болница, дето пък тооооолкова да я рекламират скрито... Crazy

hailie, съвсем не е скрита реклама... А иначе това е болница-мечта! Едва ли има някъде такава болница, в която мед. сестрите да са фолк-фурии и да полагат такива нежни грижи за пациентите...  hahaha
И все пак имам една забележка. Можеше да сложат по-атрактивен главен лекар на тая болница - някой по-засукан, тип д-р Блян от "Анатомията на Грей" Wink, щото се нагледахме на пенсионери от "доброто старо време" на дядо Лука. Всъщност не е късно да помислят за това. Все някога по сценарий  ще дойде ред и героините от сериала да попаднат в това елитно заведение, нека се погрижат и за техния комфорт Laughing

# 431
Ама то направо.... нямам думи за тая болница Crazy .

Аз мисля, че касата я е гепил някой друг. Явор може да е всякакъв, обаче няма да преебе така Роки (дано).

# 432
Можеше да сложат по-атрактивен главен лекар на тая болница - някой по-засукан, тип д-р Блян от "Анатомията на Грей" Wink, щото се нагледахме на пенсионери от "доброто старо време" на дядо Лука. Всъщност не е късно да помислят за това.

Или като някой от "Спешно отделение"-имаше един засукан и там  Wink,не Джордж Клуни,един сърбин,изскочи ми от ума името му.

Скрит текст:
За Явор-махнали са епизодите,иначе щях да погледна времето-най-вероятно просто още не е успял да отвори сейфа и да докопа парите,а те бяха мнооого Shocked ,хич не ми се вярва да размени целият сейф само за едно надрусване,колкото и да е наркозависим все ще му дойде на ума,че там има пари не само за заминаване за  Ню Йорк,ами и за оставане.Не че е тръгнал да заминава,ами така образно казано.

# 433
Ще си позволя да ви постна част от интервю с Ю.Ангелов,дадено за бургаския вестник"Фактор". Може би някои детайли ще хвърлят мааалко светлина върху образа на Распутин.

Да поговорим за героя ви от "Седем часа разлика".Распутин стана голям хит.

Ю.А. - Героят ми е наистина сложна личност и подлежи на развитие. Истината е, че дори аз не знам как ще се развие неговия образ.

Импонира ли ви като характер?

Ю.А. . Толкова ме е завладял, че се чудя как ще си продължа личния живот!

Трудна ли е работата по ролята- говорите основно на руски език?

Ю. А. - За ролята използвам целия си потенциал от руския език,който съм учил. Завършил съм руска гимназия , но бях лош ученик.Коства ми голямо усилие езикът ми да е на ниво.

Как все пак гледате на героя си, той не е типична мутра?

Ю. А.- Гледам с голяма симпатия на героя.В началото, ако сте обърнали внимание, имаше загатнато с малко реплики, че той се е сражавал за Русия в Кавказ. После имам и реплика,че Русия не цени героите си. Затова и Распутин е бил принуден да живее извън родината.

А защо беше този сценариен ход - уж е инвалид, а той не е. Къде е логиката?

Ю. А. - Пак имаше една обяснителна реплика. Когато говоря на Ниночка, аз й казвам: "Всеки,който ти е враг, иска да те види слаб." С други думи, такъв е характерът на героя - аз им подарявам възможността да ме видят уязвим и след това побеждавам. Не забравяйте, че Распутин владее хипнозата и е спирал кръвта на войниците в Кавказ. Явно владее и други науки, но не може да бъде елементарен, в никакъв случай. Всичко обаче е в ръцете на Бог и на сценаристите.

# 434
Можеше да сложат по-атрактивен главен лекар на тая болница - някой по-засукан, тип д-р Блян от "Анатомията на Грей" Wink, щото се нагледахме на пенсионери от "доброто старо време" на дядо Лука. Всъщност не е късно да помислят за това.

Или като някой от "Спешно отделение"-имаше един засукан и там  Wink,не Джордж Клуни,един сърбин,изскочи ми от ума името му.

Хърватин май беше - Горан Вишнич. Биваше си го.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт