Седем часа разлика сезон 2: Какво ли има още да се случи...? - тема 11

• 45 246
  • 726
  •   1
Отговори
# 405
Не мога да преценя дали Васко крие нещо - не ми изглежда да крие. Но вече има няколко податки, че вече уж разкритата история около Аги, Васко и Лука може да се завърти и в друга посока. Понеже съдържат и елемент от новите серии, в скрит текст
Скрит текст:
Първо, кому беше нужно това заиграване с гласовете на Лука и Коцев? Според мен, Аги в крайна сметка реагира на гласа на Коцев, който супер необичайно тогава произнесе традиционната за Лука реплика "Както и да е". Второ, Стефанакови като си говореха си зададоха въпроса - айде ако Васко е знаел и се е примирил, как старата лисица Лука не го е познал. Стефанакова каза нещо от типа, че с годините сигурно му е отслабнала паметта, което звучи много нелепо. Фактът, че изобщо обръщат внимание на тези два момента, ме навежда на мисълта, че може да има развитие и в друга насока. Мога да си представя разпитващият да е всъщност Коцев, но пък тогава няма логика и Васко, и Лука да го прикриват.[
Другият вариант е с двамата разпитващи. Лука разпитва Аги, а Коцев - Васко. Още ми е странно и че Аги каза "Познах гласа на капитана, разпитвал Васко" - нали и нея я разпитваха, защо ще коментира, че е познала гласа на този, който е разпитвал Васко?/spoiler]

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 09:12 от Lulu25

# 406
Скрит текст:
Коцев при всички положения крие доста.
Края на 17-ти еп. ми заприлича на "Туин Пийкс".

# 407
Е, все един ден трябва да разбере истината. Само че с темпото, с което вървят, ще им трябват още 2-3 сезона, за да разбере Иванов, че Таня все пак не го е лъгала, а като имаме предвид, че съвместните продуценти са скарани... така и може да си остане в заблуда вовеки веков...
Трябва да призная, че факта със скарването на местните продуценти съществува.
Дано разрешат спора като "бели хора".
За Иванов мнението ми, че той реагира винаги доста емоционално. Подобни реакции
забелязвам и при Милото. Но той ги показва, когато остане насаме или само пред Таня и
Роки. Милото смята Таня за близка. Иванов може би не се е опитал да я доближи. Целта му е била
да доближи Милото. Е, сега на практика са близо един до друг. Всъщност по- близо от това,
здраве му кажи. Логично е да си изяснят събитията, които се случиха. Аз намирам подобно ре-
шение на сценаристите за логично. Дори е по- добре, че Таня липсва. Само ще ги разсейва Laughing

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 10:47 от lulu7

# 408
Скрит текст:
Коцев при всички положения крие доста.
Края на 17-ти еп. ми заприлича на "Туин Пийкс".

Скрит текст:
Границите на парк Странджа - там се крие разковничето на първоначалния конфликт според мен. Коцев и Лука трябва да ги променят според руските интереси, тихо и без никой да разбере. Милото обаче почва да строи някакви хотели и да прекроява на свой ред, като вдига много шум, което обърква плановете им. Съответно всички от тази история трябва да бъдат разкарани възможно най-бързо от пейзажа, за да замлъкне тя и целия обществен отглас. Нещо такова ми се върти, макар и недоизпипано.

# 409
# 410
  • София
Момичета, не бях в БГ и съм изпуснала последните няколко епизода. Къде да гледам????

# 411
Пол Станкофф беше останал заедно с Таня в апартамента на Боян.
Натали не присъстваше и тази сцена на двамата разтревожени роди-
тели ми беше много мила. Ники Сотиров съм го гледала повече като мим,
отколкото като актьор. Сега го виждам, че в тази роля ми изглежда много
симпатичен.
За Ваня- Simpatikonia e права, харесвам нейната Таня Стоева.
Милото е пресъздаден правдоподобно от Калин Сърменов. Радвам се на присъствието
на Калин от екрана.
Иванов- изглежда много красив във тъмносин костюм. Очаквам скоро да го видим как
действа, мислейки. Симеон Лютаков е подходящ за ролята. Дори ги харесвах в
екранна двойка с Ваня Цветкова.
Боян Стоев- Малин Кръстев се справя трахотно с образа на брата на Стоева. Той е израсъл
в сянката на сестра си. Дори си спомням една негова реплика, че с толкова силна сестра, не
чувствал липсата на родители. Ролята е подходяща за Малин Кръстев.
Аги- напълно добре изиграна от Мария Статулова
Юнал успешно пресъздаден от Васил Банов
Боряна Братоева е чудесна в ролята на Мая Стоева.
Нина Роси е отлично представена от Алекс Раева. Има талант да се изявява в киното.
Да не стане дълъг пост, ще повторя още един път, че този актьорски състав е умело подбран!
Всички играят с хъс и затова образите им се получават. А предполагам, че Маги е подбирал
актьорите.

# 412
  • Ню Йорк
Да не стане дълъг пост, ще повторя още един път, че този актьорски състав е умело подбран!
Всички играят с хъс и затова образите им се получават. А предполагам, че Маги е подбирал
актьорите.

Абсолютно. Всеки в сериала си е точно на мястото.

# 413
  • España
Някой спомена, че Васко крие нещо и аз споделям това мнение. newsm78

Аз  bowuu  и до сега всичките ми теории и предположения относно сериала са се сбъдвали- вЕрвайте ми!!! Laughing
Скрит текст:
Ами ако Васето играе двойна игра newsm78  примерно - имам даже 2 варианта
            1. Пречупили са го в затвора на времето и са го вербували 
            2. Той е влязъл в семейството на Лука с единствената цел дълго и търпеливо да подготви своето отмъщение
 Иначе мисля ,че Тренера физически не отговаря на "оня с дебелия глас" - Коцев  сега е доста едър и снажен, а на времето като млад и в активна срортна форма сигурно е бил "пушка" Обаче остава открит въпросът защо Лука  за толкова години не може да разпознае Васко- в НЙ Аги безпроблемно го позна дори и след толкова години  #Crazy #Crazy  Или има нещо друго  newsm78

И нещо много важно- Слав в прав текст каза на Гончев че идва от Америка където е прекарал доста време  Thinking

Между другото  дали Милото няма пръст в убийството на Миро  newsm78.....? Убиецът ,който взе и камерата ми прилича някак си на Тошо ,май беше......   оня, дето се върти около него  и Роки постянно- светлокосият......  Логично е Милото да го е пуснал да следи Роки и така да се е озовал в хотела и да е получил инструкции от татенцето!!! Thinking

# 414

Аз  bowuu  и до сега всичките ми теории и предположения относно сериала са се сбъдвали- вЕрвайте ми!!! Laughing
Скрит текст:
Ами ако Васето играе двойна игра newsm78  примерно - имам даже 2 варианта
            2. Той е влязъл в семейството на Лука с единствената цел дълго и търпеливо да подготви своето отмъщение
 Иначе мисля ,че Тренера физически не отговаря на "оня с дебелия глас" - Коцев  сега е доста едър и снажен, а на времето като млад и в активна срортна форма сигурно е бил "пушка" Обаче остава открит въпросът защо Лука  за толкова години не може да разпознае Васко- в НЙ Аги безпроблемно го позна дори и след толкова години  #Crazy #Crazy  Или има нещо друго  newsm78

И нещо много важно- Слав в прав текст каза на Гончев че идва от Америка където е прекарал доста време  Thinking

Между другото  дали Милото няма пръст в убийството на Миро  newsm78.....? Убиецът ,който взе и камерата ми прилича някак си на Тошо ,май беше......   оня, дето се върти около него  и Роки постянно- светлокосият......  Логично е Милото да го е пуснал да следи Роки и така да се е озовал в хотела и да е получил инструкции от татенцето!!! Thinking

Васко влиза в сем. Стефанакови по стечение на обстоятелствата. Но съм склонна да приема, че може и да е имал някакъв  план за отмъщение. Така тихо и безропотно да приеме съдбата си да живее близо до своя насилник,не ми е много логично.

Но неми е логично Милото да е замесен в смъртта на Миро. Защото, спомняш си предполагам, след като го застреля ,убиецът сложи пистолета в ръката на Роки,за да направи отпечатъци -  все едно,че Роки е стрелял . Няма как това да го е направил бащата на сина си ,нали?

# 415
  • España

Аз  bowuu  и до сега всичките ми теории и предположения относно сериала са се сбъдвали- вЕрвайте ми!!! Laughing
Скрит текст:
Ами ако Васето играе двойна игра newsm78  примерно - имам даже 2 варианта
 Иначе мисля ,че Тренера физически не отговаря на "оня с дебелия глас" - Коцев  сега е доста едър и снажен, а на времето като млад и в активна срортна форма сигурно е бил "пушка" Обаче остава открит въпросът защо Лука  за толкова години не може да разпознае Васко- в НЙ Аги безпроблемно го позна дори и след толкова години  #Crazy #Crazy  Или има нещо друго  newsm78

И нещо много важно- Слав в прав текст каза на Гончев че идва от Америка където е прекарал доста време  Thinking

Между другото  дали Милото няма пръст в убийството на Миро  newsm78.....? Убиецът ,който взе и камерата ми прилича някак си на Тошо ,май беше......   оня, дето се върти около него  и Роки постянно- светлокосият......  Логично е Милото да го е пуснал да следи Роки и така да се е озовал в хотела и да е получил инструкции от татенцето!!! Thinking

Васко влиза в сем. Стефанакови по стечение на обстоятелствата. Но съм склонна да приема, че може и да е имал някакъв  план за отмъщение. Така тихо и безропотно да приеме съдбата си да живее близо до своя насилник,не ми е много логично.

Но неми е логично Милото да е замесен в смъртта на Миро. Защото, спомняш си предполагам, след като го застреля ,убиецът сложи пистолета в ръката на Роки,за да направи отпечатъци -  все едно,че Роки е стрелял . Няма как това да го е направил бащата на сина си ,нали?

Е да де, ама все пак говорим заМИЛОТО ТО ,на което бащинството не му е една от най-силните страни..... Mr. Green,  поне не и явно изразена! От него нищо не би ме учудило!! Той знае ,че има връзки навсякъде и ще се погрижат добре за сина му! От дгуга страна КС беше толкова убедителен в изиграването на шока от мнимата смърт на детето си ,чеее...... newsm78 newsm78

# 416
Не мисля, че Милото има пръст в убийството на Миро. Нали целта беше Милото да пусне
Роки и да се осъществи плана. Още повече, че убиецът попита Миро, за кого работи. Миро
отговори- Таня Стоева. Ако предположим, че убиецът е бил нает от Милото, то Милото още
в самото начало щеше да знае, кой е в дъното на нещата.
Най- вероятно е някой ангажиран от Коцев, защото той следи Таня, Милото и всичко каквото
се случва с тях. При една тяхна обща среща, Коцев каза нещо от рода на син и дъщеря. Имаше
предвид, че той се счита за техен баща, а те са му деца. От друга страна се сещам, че човекът
убил Миро, го беше сторил с пистолета на Стоева. Значи пак клоня към Гончев.

# 417
Аз съм сигурна, че не е Гончев. Няколко пъти изследвахме структура, глас и т.н., освен това ми изглежда абсолютно искрен в опитите да открие кой точно е застрелял Миро.

Идеята за Тошо, бодигарда на Милото, ме заинтригува. Той наистина има логика да е следил Роки, и да се е намесил своевременно. Само че тук пък идва моментът, че и според мен Милото беше искрен в шока си, че синът му е мъртъв. Ако е Тошо, то той по някаква причина после НЕ е казал на Милото какво се е случило.

Човек на Коцев принципно също е възможно да е. Коцев е добре запознат и с апартамента на Стоева, така че няма да се учудя, ако е успял да се добере до пистолета й по някакъв начин. Също така, ако следи всички наоколо, както го подозираме (ама с голям апарат разполага тоя човек, ей), може да е проследил Роки. Но - пак идваме до момента - от чий зор му е на Коцев Миро да убива?! Че и да натопява косвено Таня за това?!

Скрит текст:
И сега, за касата. Мислите ли, че Явор я е взел? Според мен това е поредните намеци, които завъртат нещата, че да е най-логично да е той. На мен ми се струва обаче, че няма да е Явор, а ще е същия човек, който по някаква причина има ключ от апартамента на Стоева и е взел преди време пистолета й, за да гръмне с него Миро....

# 418
Lulu25, важното е да гледаме филма и да има какво да коментираме.  Grinning
Аз възприемам Гончев като човек пълен с изненади  и затова считам, че не
е чист по отношение  на Стоева. Да той е влюбен в нея, но има маниакално
привързване към Стоева. Не ми изглежда никак читав този Гончев. Слав/Миро
дори ми изглежда открит в сравнение с Гончев. Другия прикрит човек е Коцев.
Само дето е по- снажен и не гледа налудничаво като Гончев.

# 419
Скрит текст:
И сега, за касата. Мислите ли, че Явор я е взел? Според мен това е поредните намеци, които завъртат нещата, че да е най-логично да е той. На мен ми се струва обаче, че няма да е Явор, а ще е същия човек, който по някаква причина има ключ от апартамента на Стоева и е взел преди време пистолета й, за да гръмне с него Миро....

Скрит текст:
Със сигурност не е Явор. И аз мисля , че е същия , който открадна пистолета и , може би, нападна Мая и Тео. и, което е по- важно , този някой влиза в апартамента на Таня с ключ. Защото взлом не е имало в нито един от случаите.  newsm78 Този някой сега е взел сейфа.

Общи условия

Активация на акаунт