Седем часа разлика сезон 2: Какво ли има още да се случи...? - тема 11

• 45 215
  • 726
  •   1
Отговори
# 480
  • Sofia
Според мен ще се окаже, че Таня се е лъгала и за друго - не Милото е искал да ги убие с Пол при катастрофа, а вероятно Коцев. Него сме го виждали и в САЩ при Пол, така че май си ги наблюдава и двамата. Ако Таня не се върне в България, може да купи също така дела на Боян от Избата.

# 481
Скрит текст:
Гончев така извърта нещата, че Таня да излезе невинна. Продължава да я защитава.

Скрит текст:
И аз така си помислих. Той още й е верен и едва ли ще я предаде някога. Интересно е какво ли е правил Слав в Америка  Thinking

Според мен ще се окаже, че Таня се е лъгала и за друго - не Милото е искал да ги убие с Пол при катастрофа, а вероятно Коцев. Него сме го виждали и в САЩ при Пол, така че май си ги наблюдава и двамата. Ако Таня не се върне в България, може да купи също така дела на Боян от Избата.

Все пак Милото е бил влюбен в Таня, така че защо той да не е прерязал спирачките  Thinking
Според мен тя няма как да остане в Америка и задължително ще се прибере в България. Освен ако Гончев не я предупреди по някакъв начин, че Иванов ще издаде заповед за арест?

# 482
Много силни и отлично  изиграни последни сцени на Ачо Георгиев.

На Явор са му отредили роля на спасител. Първо спаси Иванов, сега -дядо си. Дано успее и себе си да спаси. Аз му вярвам!

Когато Гончев попита Слав : "
 В Америка ли си бил? "(цитирам по памет) ,
 той отговори:
"Бил съм, в две Америки!" ..... newsm78

Прозвуча ми като " Тате ще ми купи колело,ама друг път..." Rolling Eyes

Бил ли е Слав в Америка или ни заблуждава?..  newsm78 Сякаш никъде не е бил...и дали това има някакво значение в конкретния случай...

# 483
  • Sofia
Скрит текст:
Гончев така извърта нещата, че Таня да излезе невинна. Продължава да я защитава.

Скрит текст:
И аз така си помислих. Той още й е верен и едва ли ще я предаде някога. Интересно е какво ли е правил Слав в Америка  Thinking

Все пак Милото е бил влюбен в Таня, така че защо той да не е прерязал спирачките  Thinking
Според мен тя няма как да остане в Америка и задължително ще се прибере в България. Освен ако Гончев не я предупреди по някакъв начин, че Иванов ще издаде заповед за арест?

Таня може да вземе виза ако има там бизнес  Wink

# 484
Снощните епизоди бяха добри. Иванов най-сетне се раздвижи, макар и само до стаята на Милото.Не са много епизодите до края на сезона, но явно "симпатягата"  Иванов ще влезе яко в действие, за да компенсира лежането толкоз епизоди. Simple Smile не ми харесва обаче много обвинителния уклон спрямо Таня. Той направо я наряза на салата пред Милото, а и пред Неделчев и Роки. Срещата между тях ще бъде много тежка, като единствен цивилизован изход за техните отношения виждам Таня да спази уговорката и да даде Милото на тепсия на Иванов, а Иванов като истински джентълмен да спази своята част от уговорката и да пусне Таня да отиде където й душа иска. Ех, ако можеше и после Иванов да размисли и да я последва на това местенце! Grinning  
Бил ли е Слав в Америка? Да, бил е. Снощи беше третият жокер, да не забравяме, че имаше и друг жокер още в първи еп,когато Слав заговори на английски на полицая в багажника на колата, а по-нататък пък каза на Гончев, че не е успял да дойде за погребението на брат си, т.е. не  е бил наблизо. А ако е бил в Америка, то ха на бас, че ще се окаже, че има някаква връзка с НЮ, може би дори се подвизава там, и ха на бас, че работата не му е чиста.
Коцев, Коцев...,  Лука и плана за трасето Бургас-Александрополис! Там се крият отговорите на основните въпроси. В компютъра,  който дадоха в дома на Лука, се съхранява информацията за трасето. А сега и да попитам как разбра Коцев  според вас, че Лука е получил инфаркт? Не може да са се обадили от болницата, Светлана не би се обадила, тя не знаеше и на кой свят е! А старата лисица Коцев беше преди тях в болницата. Коцев подслушва и следи Лука? Защо не, ако са заложени мноого сериозни интереси. Крайно време е да разберем малко повече за тези интереси, още кой стои зад тях. Распутин? Някой от Виена? Трето неизвестно лице?
И още нещо! Докато гледах как се приближава Коцев до леглото на Лука, ми заприлича на човека, койтозастреля Миро и взе камерата. Има същата осанка,но не съм сигурна само за гласа . А и пасва някакси на цялата ситуация - винаги се появява когато има важен момент и когато никой не очаква да се появи. Напълно ми пасва Коцев да е убиец. Thinking
Имам да споделя и други впечатления , но децата не отпускат повече free time Laughing

Последна редакция: пн, 30 апр 2012, 17:34 от Monica21

# 485
Дали излязоха новите епизоди някъде?  newsm78  Praynig Моля ако някой знае да ми ги прати на лични

# 486
Дали излязоха новите епизоди някъде?  newsm78  Praynig Моля ако някой знае да ми ги прати на лични

+1 Praynig

# 487

+1 Praynig
И на мен, моля Praynig

# 488

И още нещо! Докато гледах как се приближава Коцев до леглото на Лука, ми заприлича на човека, койтозастреля Миро и взе камерата. Има същата осанка,но не съм сигурна само за гласа . А и пасва някакси на цялата ситуация - винаги се появява когато има важен момент и когато никой не очаква да се появи. Напълно ми пасва Коцев да е убиец. Thinking

Monica21, аз го заподозрях за поръчител, за пряк изпълнител не ми беше минавало през ума ... newsm78 
Знаеш ли колко права можеш да се окажеш?   ooooh!
Връщам се на поправителен да гледам този момент.

# 489

Айде де, на лични, ами на другите?

# 490
  • Бургас

+1 Praynig
И на мен, моля Praynig

И аз към групата с молба за новите епизоди  Simple Smile

# 491
  • Бургас

Айде де, на лични, ами на другите?

Не разбрахте ли, че иначе много бързо изчезват - затова Mr. Green

# 492

Еми добре, на лични тогава. И аз искам.

# 493

Еми добре, на лични тогава. И аз искам.

+1 И  на мен, моля!   bouquet

# 494
  • София
и аз - много ви се моля.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт