Седем часа разлика сезон 2: Какво ли има още да се случи...? - тема 11

• 44 942
  • 726
  •   1
Отговори
# 555
Цитат
Публикувана от: Lulu25
Вмъкни Цитат
Има вече трейлър за епизоди 20 и 21
http://voyo.bg/product/bg-series/1708-sedem-chasa-razlika-epizod-20-predi-btv

Ама нещо много странен формат- защо ли имам чувството, че не е правен от Глобал, както досега? Поне Милото и Иванов НАЙ-НАКРАЯ са изправени и са в костюми

Lulu25 цял ден дебна да го пуснат този нов трейлър. права си за формата, наистина не звучи и не изглежда като предните, явно някои неща са се променили. Иначе и аз се радвам да видя някакаво действие, макар и да не ми харесва особено. Предвид обстоятелствата, действията на Иванов ми се струват логични, макар изобщо да не ми харесват. И все пак, предпочитам гневния и "мразещ" Таня Стоева Иванов пред Васко, Тео, Бай Юнал и Чушката. Ванката ми пълни душата даже и като гадняр. А иначе аз очаквам първи сезон да свърши със среща между Таня и Иван - това ще е финала залагам!!!

Скрит текст:
Аз казах ли ви, че Явор е взел; сейфа ама никой не ми повярва

Цитат
Иначе всичко сочи престъпление от ревност и поне на пръв поглед виновникът може да е само Роки. Дали това е така - все някога ще разберем. Струва ми се, че забравяме или най-малкото пренебрегваме факта, че Таня беше с друг мъж в същата нощ, когато се случи това на дъщеря й. Коментирахме вече, че това престъпление говори за лично отмъщение, а не просто за сплашване... Така, че ревност може наистина да има, но не по отношение на Мая, а на Таня. И пак опираме до Коцев.  Ако си спомняте той целеше да отдалечи Таня от Милото, утешаваше я, носеше й цветя, предлагаше й да остане при нея през нощта, следеше всеки нейн ход !!! Беше загатнато за някакви негови недоизяснени чувства към нея от миналото (в книгата беше споменато)... Коцев може би знае за любовника от Виена - няма начин да не знае, при неговата осведоменост. Знаел е за Пол, знаеше и за Иванов (явно Таня още от едно време му споделя много неща).... Определено той е замесен във всичко, но какво цели и какви са по-далечните му планове - дали са само икономически или имат и личен елемент - все още не знаем. Явно тепърва ще се разгръщат (във трети и четвърти сезон). Спор

Съгласна съм с теб Simpatikonia. не се бях замисляла над въпроса, че е възможно да има и елемент на ревност спрямо Таня в това престъпление, макар че смятам че мотива в основата си е друг. В крайна сметка Мая е 18 годишно момиче, което не е сторило нищо лошо на никой, но май не можем да кажем същото за майка и, пък и доста от мъжете във филма са и хвърлили око по един или друг начин.Simple Smile Тук даже и Лука не изключвам, само дето той е по другия начин:)

# 556
Lulu25, впечатляващо промо. Е, отдъхнах си най-после - симпатягите са се задействали и заглавието на следващата ни тема няма да звучи комично! Joy

А Танчето го загази здраво! Нещата са сериозни! Май ще се окаже права, като каза на Роки, че е сама срещу целия свят, с Милото, де. Сега май щат не щат двамата ще се съберат, най-малкото за да се защитят от глутницата срещу тях.

Не я виждам да се завърне в БГ и тази неделя. Иванов определено иска да я посрещне със заповед за арест, но като гледам реакцията на Главния, май няма да сполучи. И в мен възниква логичният въпрос - кой всъщност е покровителят на Таня във висшите кръгове? Беше споменато още в началото на първи сезон - Велин го намекна, че успехи като тези на Таня са невъзможни без протекция свише... Съмнявам се това да е Кирил Коцев, а Лука пък още по-малко. Май не сме си задавали тоя въпрос, а е важен? newsm78 Може да се появи нов персонаж, непознат до сега. При тая ситуация не може да не се разбере нещо повече.

taxidy, може да се окажеш права, че срещата между двамата може да е съвсем на финала. Супер тъпо ще е да се срещнат в последния епизод, ама... със сигурност е по-добре от нищо. Дано само всичко не се сведе само до един поглед между тях двамата, че после пак ще има да гадаем какво са щели да си кажат  hahaha
От това по-комична ситуация май не могат да ни спретнат за финал. Макар, че оптимистите биха казали - "Могат, могат!"  hahaha hahaha hahaha

Пожелавам на всички весели празници! Часът и мястото на срещата в неделя са известни!  Hug

Последна редакция: сб, 05 май 2012, 06:54 от simpatikonia

# 557
Здравейте момичета , някой вещ по въпроса със свалянето на втори сезон и От Къде дали има, понеже последно в Ирландия гледах до към 11 ,а сега виждам че и в Туба ги няма , ровя и в P2P , Zamunda същото ...... Греда Simple Smile Предварително благодаря ,ако някой се отзове   bouquet

# 558
И все пак, предпочитам гневния и "мразещ" Таня Стоева Иванов пред Васко, Тео, Бай Юнал и Чушката. Ванката ми пълни душата даже и като гадняр.
При всяко положение! Още повече, че в трейлъра го виждаме в костюмите, в които изглежда така добре, а не с онези странни блузки Simple Smile - няма място за личен живот, всичко е работа. Аз обаче не го виждам като гадняр. По-скоро твърде емоционален. Неговата грешка е, че не я изслуша, но и тя не направи кой знае какъв опит да му обясни. От там нататък - той не се държи гаднярски. Предупреди я, че ще я слуша само като прокурор и че ще пусне заповед за ареста й. В неговите очи тя не само е организирала убийството на Миро, за да натопи Роки, а и през цялото време го е разигравала и него самия. Правила му е мили очи, измислила си е историята за изчезналия пистолет, а той й е съдействал и т.н. Съвсем нормално е да реагира по този начин. Интересно ми е какво ще си говорят с Главния. Не знам защо си мисля, че там нещо ще изскочи.
[ кой всъщност е покровителят на Таня във висшите кръгове?
Таня не дава вид да се отчита и кланя на друг ,освен на Коцев. Според мен идеята е че навремето ДС в лицето на Коцев, й е помогнала. Тя си мисли, че се е еманципирала, но всъщност не е съвсем така, защото всеки неин опит да прояви самоинициатива,се проваля. Ако Коцев наистина стои зад всичко, което му приписваме, то той наистина трябва да има мноооого сериозни позиции (каквито не сме видели, де). Но пък ако Таня имаше друг покровител, все да  сме го видели досега....?

# 559
Скрит текст:
Епизоди 18 и 19 ги има тук, безпроблемно се виждат и от чужбина:
http://www.dailymotion.com/user/SHEMET/1

# 560
  • Перник
Сбъдваща мечти,   bouquet

# 561
# 562
  • Ню Йорк
На Таня дано и дойде акъла в главата и да не се прибира в България, че там гори. Иванов не мисля, че ще я пожали.

# 563
Цитат
Обобщение на Темите
Публикувано на: Съб., 05 Май 2012, 20:47 Публикувана от: Галактическа принцеса
Вмъкни Цитат
На Таня дано и дойде акъла в главата и да не се прибира в България, че там гори. Иванов не мисля, че ще я пожали.
Галактическа принцеса то в случая акъла зависи от сценаристите, не от Танчето, а че там ври и кипи и става страшно за нея е ясно. На където и да се обърне все "врагове", слагам го в кавички, тъй като не е ясно кой и е враг и кой не. От друга страна, ако си остане в НЙ ще си умрем от скука, така че по - добре да си ходи в БГ, макар че май ще се случи в трети сезон.

# 564
  • Бургас
Сбъдваща мечти и Rnelirada, много ви благодаря   bouquet Simple Smile

# 565
Мерси много за линк-а за новите епизоди, възелите започват да се развързват,както казват в новото промо,та да видим.Нямаше кой друг да е взел сейфа освен Яворчо според мен.А на Кирил май пипалата са навсякъде както започва да става ясно,и с Таня играе и с Лука и с Пол.Той е големия въпрос.
А Милото вече да излиза от тая болница,че нещо му се развали образа там.Преди повече ми харесваше играта му. smile3521

# 566
  • Варна
И аз изгледах новите епизоди и затвърждавам мнението си, че Коцев стои в дъното на всичко; а за изнасилването на Мая мисля, че всъщност не е било същинско изнасилване, а нападението е било непосредствено след сексуланит акт с Тео. Ако си спомняте, когато Распутин я хипнотизираше тя стискаше бедрата си и викаше "Тео, Тео..."; може би първият им път не е бил магичният момент, който си е представяла (както много често се случва в живота Rolling Eyes ) Интересно завърши 19ти епизод, нямам търпение да го изкоментираме  Hug

Скрит текст:

Това беше най-ясният образ на картичката на Распутина Laughing , който успях да уловя. Името й май е Anna Udaevna

# 567
  • Ню Йорк
И аз изгледах новите епизоди и затвърждавам мнението си, че Коцев стои в дъното на всичко; а за изнасилването на Мая мисля, че всъщност не е било същинско изнасилване, а нападението е било непосредствено след сексуланит акт с Тео. Ако си спомняте, когато Распутин я хипнотизираше тя стискаше бедрата си и викаше "Тео, Тео..."; може би първият им път не е бил магичният момент, който си е представяла (както много често се случва в живота Rolling Eyes ) Интересно завърши 19ти епизод, нямам търпение да го изкоментираме  Hug

Скрит текст:

Това беше най-ясният образ на картичката на Распутина Laughing , който успях да уловя. Името й май е Anna Udaevna

Скрит текст:
И аз този кадър го гледах 100 пъти. Ясно е че тази жена е съпругата на Распутин, въпроса е дали казва истината. Освен това долу на визитката пише нещо, дали име на фирма, дали длъжност, ама не се чете.

# 568
  • Варна

Скрит текст:
И аз този кадър го гледах 100 пъти. Ясно е че тази жена е съпругата на Распутин, въпроса е дали казва истината. Освен това долу на визитката пише нещо, дали име на фирма, дали длъжност, ама не се чете.

Скрит текст:
Под името е телефона (Cell Phone). Вижда ми се че завършва на три осмици, но може и да се лъжа.

# 569
Ех, парите са голяма работа.

Общи условия

Активация на акаунт