Седем часа разлика сезон 2: Какво ли има още да се случи...? - тема 11

• 44 936
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
taxidy, може да се окажеш права, че срещата между двамата може да е съвсем на финала. Супер тъпо ще е да се срещнат в последния епизод, ама... със сигурност е по-добре от нищо. Дано само всичко не се сведе само до един поглед между тях двамата, че после пак ще има да гадаем какво са щели да си кажат  hahaha
От това по-комична ситуация май не могат да ни спретнат за финал. Макар, че оптимистите биха казали - "Могат, могат!"  hahaha hahaha hahaha
Пожелавам на всички весели празници! Часът и мястото на срещата в неделя са известни!  Hug
Приемам срещата между двамата да е в края. И без това, ако се срещнат по- рано,
няма да е много приятна ситуация. По- добре в последните епизоди, за да ни държат
отново нащрек.
Таня Стоева, като че ли е свикнала със ситуацията "затегнат обръч". Ще излезе и от това
положение. По- интересно за мен ще е какви ще са нейните ходове. Може да ми послужат
за пример. Все пак тя е силен човек.
Ако съм на мястото на Мая ще избера Роки. Той има желание за промяна и действа.
Искам пълните епизоди на втори сезон и очаквам поне още един сезон! С тези герои и
с тези актьори! Wink

# 586
  • Ню Йорк
А някой има ли представа колко епизода е сезона?

И аз искрено се надявам на поне още един сезон. Доста неща се разбраха, но повече останаха неизяснени. И все пак няма ли да разберем какво е сгафил Боян преди години?
Скрит текст:
От срещата му с Пол стана ясно, че Боян е доста гадничък и готов на всичко за да спаси собствената си кожа.

# 587
И аз си мисля ,че появата на съпругата на Распутин е някаква постановка  без да съм гледала 20 и 21 епизод. Иванов никога не ми е харесвал, не му симпатизирам, нито като мъж, нито като прокурор  Peace

# 588
А някой има ли представа колко епизода е сезона?
В началото ставаше въпрос за 26 епизода. Надявам се да ги дадат всичките.

# 589
Аз харесвам Иванов като мъж, но повече харесвам Пол Станкофф.
Харесвах двойката Иванов- Стоева, но в тази двойка тя беше по- активна
и по- открита в чувствата си. Иванов отначало си представяше как се
прицелва в Стоева. После взе да я харесва, но все си мисля, че не беше
искрен в чувствата си. Може би ще има обрат, но трябва друг сезон. Иванов
не се опита да опознае Стоева. Докато Пол Станкофф е обичал тази жена
истински и я познава. На мен лично като поведение ми харесва повече Пол
Станкофф. Намирам решението му да осигури отделно жилище на Мая за
правилно. Тя е вече пълнолетен човек и трябва да бъде самостоятелна.

# 590
Намирам решението му да осигури отделно жилище на Мая за

Според мен пък дойде не на място, подкрепям daniela.qknova, че с това показаха известно дистанциране. Малко преди това Натали покани Мая да живее у тях. Предложението на Пол звучеше дистанцирано - Мая няма нужда някой да й плаща наема - вярвам, че майка й може да й ги осигури тези пари, ако това е проблемът. Пол като цяло на мен ми е слабоволев и аз лично не го виждам като толкова добре познаващ Таня и толкова обичащ я, щом е потеглил и дори не е направил опит да я вземе със себе си.
Скрит текст:
Интересно ми е сега как ще реагира той обаче като разбра истината за чека.
Боян не съм сигурна, че искаха да покажат какъв е гадняр. По-скоро идеята беше, че на Боян му писна да се съобразява с всички, опълчи се на сестра си и реши да се спасява сам. Може би в този сезон няма да остане място за неговата история.
За броя епизоди, и аз бях чела някога някъде 26, за толкова съм подготвена.

Според мен Кирил го е поръчал, но не го е извършил. Гласът на актьорът е доста отличим и ако той беше насочил пистолета към Миро, щяхме да го познаем  Wink
Такъв сравнителен анализ бяхме дръпнали, и аз си мисля, че щяхме да го познаем, ако беше самият той. Факт е обаче, че той е бил много добре запознат с всичко, което се случва там. С убийството на Миро нещо още така и не мога да хвана връзката. Сплашването на Таня, побоя над Мая и Тео - да (вече обясних теорията си за парка Странджа и интересите на Лука и Коцев), но нещо това убийството никак не ми се връзва. Кой толкова е Миро, че да трябва да умре? Доверен човек на Таня - хубаво, ама от него нищо не зависи. Гадже на Стоицев - дори и да искат да атакуват Стоицев във връзка с въпросните законопроекти, пак ми се струва прекалено чак да го убиват Миро. Не ми се връзва там и това си е. Не мога да намеря никакъв мотив на Коцев да убива Миро - че хем и с пистолета на Таня, пък да натопява Роки...  newsm78
Но от цялата история има и още нещо - за пореден път знаем със сигурност, че Тренера е в час с нещо, което знаят само Таня и Гончев. Знаем, че Таня не му е споделяла плановете си в такива подробности. Остават два варианта: или подслушва Таня в дома й, или Гончев е негов човек.
Скрит текст:
Миро да му е посредник на Лука не ми се вярва. Макар че, ако е играл двойна игра, тогава вече можем да намерим и някакво обяснение за смъртта му newsm78

# 591
Таня Стоева наистина се умори от идеите на брат си. Затова се развика. Всеки би
реагирал по този начин. Ваня Цветкова предаде чудесно чувствата на героинята си.
Типична е реакцията, ако си на висок пост и постоянно ти се налага да вадиш 'от кереча' милото си братче

# 592
Има ли някъде вече качени новите епизоди? Изключвам voyo.

# 593
  • Разпиляна във въображението
Изпуснала съм нещо. Може ли да ме осветлите Blush

Мъжът застрелва Миро и взима камерата и си тръгва. Роки продължава да си спи, събужда се, вижда какво е станало и си тръгва сблъсквайки се с камериерката. Камерата вече не е в апартамента. Става въпрос за записите от камерите в хотела ли, или за камерата в стаята newsm78

# 594
Изпуснала съм нещо. Може ли да ме осветлите Blush

Мъжът застрелва Миро и взима камерата и си тръгва. Роки продължава да си спи, събужда се, вижда какво е станало и си тръгва сблъсквайки се с камериерката. Камерата вече не е в апартамента. Става въпрос за записите от камерите в хотела ли, или за камерата в стаята newsm78
Камериерката говореше за записите от хотела.
Въпросната камера е още в неизвестност.

При добро желание, може добрият чичко Коцев да е чул какво е станало и за да спаси Танчето да е грабнал записите от хотела. Но не ми се вярва.

# 595
  • Разпиляна във въображението
Благодаря  bouquet

# 596
Намирам решението му да осигури отделно жилище на Мая за
Според мен пък дойде не на място, подкрепям daniela.qknova, че с това показаха известно дистанциране. Малко преди това Натали покани Мая да живее у тях. Предложението на Пол звучеше дистанцирано - Мая няма нужда някой да й плаща наема - вярвам, че майка й може да й ги осигури тези пари, ако това е проблемът. Пол като цяло на мен ми е слабоволев и аз лично не го виждам като толкова добре познаващ Таня и толкова обичащ я, щом е потеглил и дори не е направил опит да я вземе със себе си.
Да, и аз се ядосвам на Пол, че така твърдо е приел раздялата със Стоева. И аз се надявах той да каже
нещо от сорта, че се е борил за Таня, но поне беше честен да признае, че изобщо не е направил опит да
я потърси. Изчезнал е както се казва без следа. Но от друга стран си мисля, че един човек на 18 години
трябва отнякъде да започне сам да се грижи за себе си. Мая има подкрепата на майка си и на баща си.
Пол се ангажира с жилище и университет. Таня ще помогне на дъщеря си да завърши, а може би и с фи-
нанси по- нататък. Такъв старт в живота никой не би трябвало да откаже.
Досега, колкото и да ми е тъжно да призная, единствения мъж, който се е борил за Таня е Михаил Михайлов.
Такава е тъжната действителност. Михаил като си помисля, използва и най- малката възможност да е с нея.

# 597
Михаил Михайлов да не би в миналото си да е работил лъскане на обувки?
Тази история с обувките и съня ме навежда на подобна мисъл. Една от целите
му е била Таня Стоева, а другата цел да забогатее и да бъде винаги богат. Това
са негоявите фикс- идеи. Да, той е богат, но Таня Стоева му бяга. Винаги му е бя-
гала и то при първа възможност. Тази своя цел той не може да достигне . Това го
мотивира да предприема какви ли не действия само и само да е заедно с Таня- час, ми-
нута или колкото време може. Дори си спомням, че Милото подари на Мая пръстен, точно
това беше поадръкът на Стоева към Мая преди да замине в НЙ. Милото и Стоева
подхождат към проблемите по сходен начин. Просто Стоева е образована, докато Милото
не е. А и възпитателните му методи и подходите му към хората, не са най- доброто, което
виждаме. Спомнете си как дърпаше Таня за косата. Определено такъв човек, за да го имаш
като приятел, трябва да го държиш изкъсо. Това прави и Таня. Тя непрекъснато лавира и
подхожда дипломатично, за да оцелее. В крайна сметка тя не посегна на Роки. Значи
съдбата я обича и я предпазва. Това е моето излияние за днес. Simple Smile

# 598
НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА РАЗКАЖЕ МАЛКО ПО - ПОДРОБНО ЗА 20 И 21 ЕПИЗОД? АКО МОЖЕ НА ЛИЧНО..,АКО ЛИ НЕ - ТУК!

# 599
Не мога да намеря никакъв мотив на Коцев да убива Миро - че хем и с пистолета на Таня, пък да натопява Роки...  newsm78

Ами може би така като натопи Роки с пистолета на Таня, могат да обвинят нея за оръжието и тренера да отмъсти по някакъв начин на Милото чрез сина му? Не знам.. това е само мое предположение  Wink

Скрит текст:
А защо след като Милото знае къде са Гончев и Слав, той нищо не прави, за да ги хване? И как така само обяснява, че ще го убие , като го хване, а знае какво прави, къде ходи и дори, че се вижда с Роки..Това не разбрах от новите епизоди!  Thinking

А иначе много ми харесва образът на Роки! И Тони Минасян е страхотен  Kissing Heart  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт