Седем часа разлика сезон 2: Какво ли има още да се случи...? - тема 11

• 44 933
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
И на мен епизодите снощи ми бяха скучни. Очаквам с нетърпение следващите, за които разбирам, че ще компенсират скучния дотук втори сезон. Е, какво да се прави? Ако бяха оставили на нас, щяхме да наредим сезона по друг начин, ама.. нейсе Laughing

Сега чакаме Таня да се върне в София. Аз лично не се притеснявам много за нея. Във всеки случай тя няма да се върне неподготвена за ситуацията. Гончев я държи в течение. Направи ми впечатление колко нетърпеливо преглеждаше писмото му. Може би очакваше да прочете още нещо. За Иванов например. В писмото нямаше и дума за него, а на нея сто на сто й се иска да знае какви ги мисли и върши той. Разбрахме, че редовно се чуват с Неделчев, но дали той й казва всичко, а и тя едва ли смее да го пита директно за това, което я интересува...

Не мисля, че Иванов е заплаха за Таня

И аз така мисля.
Сигурна съм, че гневът на Иванов ще мине като лятна буря, когато  разбере колко се е заблуждавал по отношение на събитията и на участието на Таня в тях. Тогава нещата ще се обърнат на 180 градуса. Нищо чудно втори сезон да завърши точно по този начин - да видим Иванов разколебан в първоначалното си мнение... Дори си мисля, че двамата може изобщо да не ги срещнат до края на сезона. Това не е чак толкова важно - достатъчно е само нещата в главата на Иван да се променят. Това ще е гаранция за интересен трети сезон!

Спомних си, че преди началото на този сезон беше изтекла информация за някаква бъдеща среща между Таня и Милото във Виена, след изписването му от болницата. Дали тя няма да реши да се изяснят с Михаил на неутрална територия, преди да се върне в София? Ако тази среща наистина се състои, то наистина връщането й в София доста ще се отложи във времето... почти до края на сезона. Laughing Каква я мислехме - каква стана!

Последна редакция: пн, 07 май 2012, 22:22 от simpatikonia

# 601
  • Разпиляна във въображението
Не разбирам в какво точно Таня не е замесена. Тя си е напълно виновна по отношение на Роки.

# 602
Направи ми впечатление колко нетърпеливо преглеждаше писмото му. Може би очакваше да прочете още нещо. За Иванов например. В писмото нямаше и дума за него, а на нея сто на сто й се иска да знае какви ги мисли и върши той. Разбрахме, че редовно се чуват с Неделчев, но дали той й казва всичко, а и тя едва ли смее да го пита директно за това, което я интересува...
Ех, simpatikonia, пак успя да намериш повод да търсим романтичната нишка, колкото и добре да е скрита Simple Smile Много ми се иска да вярвам, че си права Simple Smile

Спомних си, че преди началото на този сезон беше изтекла информация за някаква бъдеща среща между Таня и Милото във Виена, след изписването му от болницата. Дали тя няма да реши да се изяснят с Михаил на неутрална територия, преди да се върне в София?
Според мен това бяха глупости - пишеше, че щели да му правят животоспасяваща операция във Виена или нещо такова, а той видимо от доста време се прави на по-болен, отколкото е  Grinning Според мен Таня ще се прибере в София преди края на сезона. Дори ми се струва, че ще се разбързат и ще натрупат събития в последните серии, както се мотаха цял сезон. С Иванов също мисля, че ще се срещне скоро - въпросът обаче наистина е какво ще пречупи неговата ярост спрямо нея.

Ами може би така като натопи Роки с пистолета на Таня, могат да обвинят нея за оръжието и тренера да отмъсти по някакъв начин на Милото чрез сина му? Не знам.. това е само мое предположение  Wink
Скрит текст:
А защо след като Милото знае къде са Гончев и Слав, той нищо не прави, за да ги хване? И как така само обяснява, че ще го убие , като го хване, а знае какво прави, къде ходи и дори, че се вижда с Роки..Това не разбрах от новите епизоди!  Thinking
Нямаме причини засега да смятаме, че има да отмъщава за нещо на Милото newsm78 Да му пречи, да се опитва да го отстрани от някъде - да, но да му отмъщава? Единствено може да ми се върже нещо, ако Миро е играел двойна игра...
Скрит текст:
За Гончев, доколкото аз разбрах, изчаква да види какво всъщност е положението. Иванов му пося доста сериозни съмнения относно това кой е истинския виновник. Нали самият той каза, че иска да сравни това, което казва Таня и това, което казва Гончев. А за това, че се вижда с Роки - по-скоро охраната му следи Роки, отколкото самия Гончев, но вероятно и именно от тази среща са му хванали дирите.

Не разбирам в какво точно Таня не е замесена. Тя си е напълно виновна по отношение на Роки.
В убийството не е замесена. Иванов сам й каза, че може да възприеме желанието й за отмъщение по някакъв начин спрямо Роки, вярвайки че е виновен за изнасилването, но не приема убийството. В яда си й приписа и убийството на Къртев и стрелбата по Милото. За него тя в момента хладнокръвен поне двоен убиец. А за самите убийства тя вина няма.

# 603
  • Разпиляна във въображението
Таня косвено е виновна.Не е сляпа за това какво чувства асистента й към нея. Тя самата беше тръгнала да стреля Милото, но Гончев я изпревари, а другият я прибра в колата.

# 604
Никой не казва, че Таня е напълно невинна за Роки! Напротив, виновна е и за много други неща...
И все пак не е чудовището, което иска да я изкара Иванов. Тук той малко преиграва и много ще съжалява в бъдеще - повече от сигурно е  Laughing В това отношение сценарият е доста прозрачен и предвидим. Можеше да се мине и без тази безумна мелодрама, но щом така са решили, къде ще идем, че няма да се съгласим. Щото хич не ми се гледат сцени от типа - "безумията на един прокурор"...  Мисля, че Распутин ни е пределно достатъчен за 4 сезона, а то какво ли още няма - Чушки, частушки, а още не сме видели и чалга-вечерите в Избата  ooooh!...
Чудя се какво ли още сме в състояние да понесем?

# 605
Никой не казва, че Таня е напълно невинна за Роки! Напротив, виновна е и за много други неща...
И все пак не е чудовището, което иска да я изкара Иванов. Тук той малко преиграва и много ще съжалява в бъдеще - повече от сигурно е  Laughing

Така е,Иванов много се е настроил срещу нея и се опитва да я изкара виновна за какво ли не. А за кои други неща е виновна Thinking

Според мен Таня ще се измъкне от цялата тази история невредима и Гончев би могъл да обърне нещата, така че той да излезе виновният.

# 606
А, чалга вечерите някои ги видяхме вече Simple Smile (Сори, не можах да се стърпя, надявам се че не издавам някаква кой знае каква тайна).

Таня е много далеч от безгрешна. В крайна сметка, сама си забърка кашите, в които се намира и никой не й е виновен. Но все пак, първо не знаем със сигурност дали наистина беше тръгнала да убива Милото, а дори и да е тръгнала - не го е направила, и не се знае дали щеше да го направи. Също не мисля, че можем да я държим отговорна точно за това, че Гончев от любов по нея е прострелял Милото и убил Къртев - това беше доста неочакван ход от негова страна. Другите й прегрешения - с лопата да ги ринеш. Но по отношение на Иванов най-голямото й прегрешение е, че не му се довери.

Гончев вече се опитва да се жертва изцяло заради нея и да поеме пълната вина. Беше станало въпрос кой е най-преданият на Таня мъж, но аз не споделям, че това е Милото, който лелее за няколко минутки с нея. Орлин определено води класацията тук.

А за това дали Таня ще се измъкне невредима - не съм много сигурна. Може и втори сезон да завърши с нейното прострелване...

# 607

Таня е много далеч от безгрешна. В крайна сметка, сама си забърка кашите, в които се намира и никой не й е виновен. Но все пак, първо не знаем със сигурност дали наистина беше тръгнала да убива Милото, а дори и да е тръгнала - не го е направила, и не се знае дали щеше да го направи.

Ами тя си призна пред Коцев, че беше тръгнала да надупчи корема на Милото... Това го чухме от нея още в първи епизод на сезона... Таня е голяма манипулаторка. Умее така да нагласи нещата, че мръсната работа да я свърши някой друг. Беше повдигната завесата на доста нейни отрицателни качества тоя сезон, пък и в първи ... Не можем да я съдим обаче, а има и за какво да я харесваме. Смела е и има прям характер. А с годините се е научила да избягва директните конфликти и челните удари. Случката в детството трябва да й е послужила за урок, да не говорим, че е оказала решаващо значение за целия й живот. Таня би трябвало да знае от опит колко скъпо може да струва на човек един гневен изблик. "Едно е да искаш, друго - да можеш, трето и четвърто да го направиш". А пето - да понесеш последствията.

Но по отношение на Иванов най-голямото й прегрешение е, че не му се довери.

Според мен Иванов няма никакво основание да й се сърди... Дори за това, че тя не му се довери. Тя беше много последователна в опитите си да го отблъсне. И ако той не беше такъв инат, сигурно щеше да успее да го държи настрана. След това сигурно е съобразила, че може да го използва за свои цели, но и да го е правила, не е било така, както постъпва с всички останали мъже. Защото и тя хлътна по него в един момент. Иванов беше наясно с какво се захваща, пък и Милото му го каза съвсем ясно - той е един глухар, по-скоро самовлюбен, отколкото влюбен. Поведението му сега показва точно това! Ако беше влюбен, щеше да страда за нея, а виждаме, че единственото, за което мисли, е да му излезе вярна теорията и да я накаже.
Моля, който има слабо сърце да не чете следващия текст hahaha:

Скрит текст:
"Бедни, бедни Иванов, защо не завърши във ваната на Чавдар?" - Малко в стил Вазов, но подобен въпрос напира и в мен в края на този сезон

А за това дали Таня ще се измъкне невредима - не съм много сигурна. Може и втори сезон да завърши с нейното прострелване...

Lulu25, трябваше да го сложиш в скрит текст. И това не е за хора със слаби сърца... Laughing   Ако се окажеш права за финала, направо мога да ви разкажа трети сезон поне до половината и то с няколко изречения  Joy Joy Joy

# 608
  • Манчестър
Запис за да следя темата, чак сега я открих. Grinning

# 609
Цитат
Цитат на: Lulu25 в Пон., 07 Май 2012, 23:04

Но по отношение на Иванов най-голямото й прегрешение е, че не му се довери.

Според мен Иванов няма никакво основание да й се сърди... Дори за това, че тя не му се довери. Тя беше много последователна в опитите си да го отблъсне. И ако той не беше такъв инат, сигурно щеше да успее да го държи настрана. След това сигурно е съобразила, че може да го използва за свои цели, но и да го е правила, не е било така, както постъпва с всички останали мъже. Защото и тя хлътна по него в един момент. Иванов беше наясно с какво се захваща, пък и Милото му го каза съвсем ясно - той е един глухар, по-скоро самовлюбен, отколкото влюбен. Поведението му сега показва точно това! Ако беше влюбен, щеше да страда за нея, а виждаме, че единственото, за което мисли, е да му излезе вярна теорията и да я накаже.
Моля, който има слабо сърце да не чете следващия текст :

Скрит текст :

Тук съм почти съгласна със Simpatikonia, и аз не смятам, че има кой знае какво основание да и се сърди, защото тя може и да не е била напълно искрена с него, ама той ми се струва, че има повечко тайни и от нея. Тя на няколко пъти доста сподели с него за живота и миналото си, докато той обърна нещата към нея когато тя му каза да и разкаже нещо за себе си. Изключение прави само разказа за жена му, за който не сме сигурни дали е цялата истина.(склонна съм да вярвам, че е истина)
И все пак Simpatikonia мъка ми е като чета какво пишеш за любимия ни прокурор. Да си призная и мен не ме кефи особено напоследък, но да не забравяме, че ние знаем доста повече за случващото се, отколкото той. Много огорчен и злобен, чак започна да ме дразни - адмирации за Лютаков за добрата игра:).

Цитат
Цитат на: Lulu25 в Пон., 07 Май 2012, 23:04

Ако това стане, много ще се повторят, не вярвам. По - скоро ще завърши с някоя друга драма, още ми е трудно да прогнозирам каква.

# 610
Съгласна съм, че и Иванов не й се довери (не случайно докато се търкаляха по леглата само за доверието си говореха!), но това не я оневинява нея. Още си спомням, когато Милото й донесе пистолета, как тя се обърна към Гончев и се довери на него, а не на Иванов, с когото връзката им уж беше навлязла в такъв етап, че да не само да може, а и да трябва да сподели с него...

А за това дали ще се повторят... по-скоро им е стил да се повтарят, а не да избягват повторенията, така че аз лично никак няма да се учудя, ако втори сезон завърши с прострелването на Таня; или поне отвличането й от маниак психопат, който да иска да я топи във вана с химически разтвори Simple Smile

# 611
Дано не й се случи на Танчето нещо лошо. Все пак се връща с Мая. Няма да е
честно, да й се случи нещо неприятно още веднага на летището. Или Роки,
или Гончев ще намерят начин да я предупредят. Дори може Неделчев да го
стори.
Според мен Таня Стоева е настоявала пред Пол, Мая да не живее заедно с Пол
и Натали. Таня Стоева се бори с нокти и зъби да предпази Мая от Натали. А от
Пол се очаква да уважи желанието на Таня. Досега тя сама се е грижила за Мая.
От друга страна аз смятам, че Пол има още любовни чувства към Таня Стоева. Така,
че каквито и да са мотивите, той ще се съобрази с желанието на Стоева. Тя се боре-
ше, Натали изобщо да не се меси в триъгълника Пол- Таня- Мая. Това може да стане
единствено, ако Мая живее в самостоятелно жилище и контактува само с баща си.

# 612
Аз си мисля, че образ като Иванов, чиято честност и почтеност беше ясно подчертана още с появата му, няма как да не е покрусен от това, което Таня искаше да направи на Роки. Дори и да разбере, че тя няма общо с убийството на Миро, само планът с изнасилването стига, за да му промени мнението. Разбирам защо сега е толкова огорчен и горчивината му избива в озлобление. А нямам никакви особени симпатии нито към героя, нито към актьора.
Иначе поне хвърлиха мъъъничко светлина по повод случилото се с хотела, като казаха за добре облечения мъж, взел записите. Все е нещо.  Laughing

# 613
Иванов в началото си представяше как застрелва Таня Стоева. После се
доближи до нея в труден момент и започна да преследва Милото. Това му
е "голямата игра". Сега обаче е обсебен да спасява Роки. Той винаги има
някакви мании. Това не е никак полезно. В разговор с Таня в един парк, на-
падна някакъв мъж, който се оказа дядото на момиченцето. Стоева го помоли
да сподели и да говорят, когато той е готов. Според мен той с тези свои прибър-
зани реакции, няма да стигне далеч. Определено хладнокръвието и последовател-
ността на Стоева ще му трябват. Той трябва да се сближи отново снея, но първо нека
поработят заедно, а после удоволствията  Sunglasses.

# 614
Голямо развитие има в семейството на Стефанакова. Светлана ми харесва много
напоследък. Дали няма да се посъветва с Аги как да запази семейството си?
Според мен след случката с Аги Светлана май ще остави Милото на спокойствие.
Или ще погледне на неговата идея от друг ъгъл. Според мен Коцев е по- опасен от
Милото.

Общи условия

Активация на акаунт