Слънчев и усмихнат е БУРГАС през май, бебчета ни радват знай ...

• 39 052
  • 757
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Шефката на кожното работи със здравна каса. Сега не се сещам как се казваше, но работи във Кожната клиника зад Трета поликлиника. Приема след 15 часа. Препоръчвам я!
Аз да попитам ще се случва ли нещо интересно в Бургас за деня на детето? Гледах в сайта на общината, но няма нищо обявено.

Ще има празненство на детския кът, който е от дясно на Гъбката.Организатор е МБАЛ Дева Мария.
Започва в 11 на 03.06, понеже прогнозата за първи била дъждовна  Crazy

# 466
Някой знае ли кога отваря сладкарница "MADO" на улица Богориди?Благодаря предварително! newsm53
Вчера питах момичето, което чистеше. Каза, че не знае точно кога. Каза ми: "скоро, тия дни"
Изглежда изчакват нещо, макар, че изглежда готово, само незаредено
и днес чистиха от рано рано,преди 9 ч

# 467
  • Бургас
Здравейте,може ли някой да ми препоръча кожен лекар,работещ по здравната каса, в Бургас
д-р Йотова, мисля че е точно завеждащ кожното отделение. Преглеждала е детето ми като бебе няколко пъти и останах доволна от прегледа и вниманието.
Препоръчвала съм я на двама приятели с различен проблем и двамата останаха доволни.  Peace

# 468
  • Burgas
В Славейков от 5 часа ще има нещо по случай 1 юни в парка  Peace

# 469
  • Бургас
MuMka,да ходиш понякога на детската площадка между 15 и 16 блок в Славейков?Вече два пъти ми се иска да ти викна,че се в гръб те виждам(ако си ти разбира се  Laughing ),но като не ти знам името  Embarassed

Ходя да понякога,по често в парка или на прощадката на 10 блок.Името ми е Мария  Mr. Green
Hug

# 470
Честит празник момичета на всички,които са запазили детското в себе си и на вашите дечица!Бъдете живи и здрави,много щастливи и усмихнати!Весел празник

# 471
В края на деня, но все пак ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички деца- малки и големи

# 472
  • Бургас
Здравейте, мами! Честит 2-ри юни ! Търся едно мамче от Бургас, което има дъщеричка на име Християна( 2 за 3-ти клас). Ако чете тук, нека ми пише на съобщение.
Belle Fleur, как си, мила?! При мен има хубави новини- бременна съм и чакам за 6.12. бебенце:). Обади се на съобщения. Hug
Желая на всички ви хубав ден!

# 473
Как сте, моля ?  Heart Eyes
Скоро чакаме едно бебе да се роди  Whistling една красива кукла...

Как изкарахте деня на детето? Ние като всяко безобразно лигава фамилия, празнувахме през уикенда първата месечинка на малката.  Crazy

И само да кажа на един човек : ВИЖДАМ ТЕ ! Нагло и тъпо е да ме следиш из темите .

# 474
  • Бургас
Скоро чакаме едно бебе да се роди  Whistling една красива кукла...

Чакаме, чакаме я куклата...  Hug

# 475
  • Burgas, Bulgaria
 newsm78 кой ще ражда ....

# 476
  Не я познаваш  Mr. Green
  Бързо и леко ти желая  Hug

# 477
  • Burgas, Bulgaria
пак изтървах клюките  Wink

# 478
  • Burgas