Слънчев и усмихнат е БУРГАС през май, бебчета ни радват знай ...

• 39 015
  • 757
  •   1
Отговори
# 570
  • у дома
аз от почесване съм така ..... мерси все пак  Mr. Green
Joy

# 571
  • Бургас

имам страхотен сърбеж по цялото тяло и чак мозъка ми ме изнервя - моля споделете лекарство ,че се страхувам за околните  Twisted Evil
Koгато аз бях в такова състояние се мажех постоянно със спирт,само това помагаше,ина4е ве4ер не можех да спя.

# 572
Здрасти :>

Абе да попитам кога превеждат детските горе долу, че не мога да им хвана спатиите?????

# 573
  • Burgas
Ми май между 18-22 някъде.

# 574
Здравейте,момичета!!Сигурна съм ,че тук във вашата темичка ще намеря отговор на това,което ме вълнува.Аз самата съм от Бургас,макар че от години живея в Пловдив.Тъй като с мъжа ми пътуваме доста често в командировки до Бургас търся вариант за детска градина,детски клуб,занималня-целодневно за малкия(на 4 год.)за сезона.Става въпрос за 2 седмици от юли и целия август.Моите родители си живеят в Бургас,но работят и не могат да го гледат през деня,а и на мен ми се иска той да си играе с други деца-много активен,комуникативен е и само с баба му и дядо му ще му е скучно.Миналата година го бяхме записали в братскул за около месец и бях доволна но тази година ми направиха оферта с много висока цена,затова търся др.варианти.Моля кажете ми нещо повече за палавници,смарти парти,къща монтесори или друг вариант ако ви дойде на ум.Всичко ще ми е полезно.В Пловдив през лятото е ужасно горещо ,а и препоръката на УНГ(извадихме трета сливица преди време и има риносинуит)е хубаво да е на морски климат.Чакам да се включите:))И благодаря за мненията ви предварително:)

# 575
# 576
Момичета, мадам тиква е родила днес своята дъщеричка - 3240кг 52см ! Да им бъде жива и здрава, много усмихната и само поводи за гордост да им носи !!!

# 577
  • Burgas
Ех, че хубава новина!

Да им е жива, здрава и щастлива Hug да радва мама,татко,батко и всички около нея  Hug

# 578
Да им е жива и здрава, и много радост да носи на мама и татко   bouquet  bouquet

# 579
Супер новина ! Да е жива и здрава девойката !

# 580
  • Бургас
мадам тиква,да ти е жива и здрава дъщеричката,а на теб бързо възстановяване  Peace !

# 581
ЕЕеехееее, каква чудесна новина Grinning
Да е жива, здрава и късметлива малката тиквичка Grinning

# 582
  • Бургас
Иха, браво на Мимето! Да им е жива и здрава госпожичката, да расте здраво и щастливо детенце!   bouquet

# 583
Хехе... мама Тиква се отиквила! Simple Smile
Чудесна новина. Да е жива и здрава малката дама, да радва мама и да е повод за гордост на тати  и бати! Simple Smile  Hug

# 584
И от нас поздравления. Да види сега лесно ли се гледа девойка Simple Smile Много да и е здрава и да се гордеят много с нея. Честито, тикве Simple Smile
п.с. Спря ли да те сърби вече? Wink

Общи условия

Активация на акаунт