Слънчев и усмихнат е БУРГАС през май, бебчета ни радват знай ...

• 39 000
  • 757
  •   1
Отговори
# 615
  • Burgas
На всички дават такъв списък Peace

# 616
  • у нас
Всяка госпожа има различни изисквания за това, което трябва да се вземе за първолаците. На нас не са ни дали още такъв списък, но ни казаха да не избързваме да купуваме. През септември ще ни кажат какво точно трябва.

# 617
  • Burgas
И при нас списъка май го дадоха септември, даже госпожата по рисуване имаше специални изисквания какви да са боичките, моливите, даже беше разучила къде ги има на най добри цени.
Иначе основното се знае предполагам от всички:раница,несесер, тетрадки,моливи,химикали.

# 618
  • у дома
Ами, именно, за да не се юрна септември месец исках да се подготвя от сега... Ама, ако всяка госпожа има различни изисквания  Rolling Eyes

# 619
  • край голямата локва
Няма какво да се притесняваш. Раница, цвички, анцуг, шорти  и две бели тениски май така и така са за всички. Най- важно е да си избереш раницата, гледай да е удобна и да не е тежка. Останалите неща можеш да ги купиш за половин час от всяка книжарница. По- добре изчакай списъка.

# 620
  • Burgas
При нас бели тениски не искат(имат специално екипче за физкултура) и според мен изчакай септември, сега се огледай за раница, че като наближи септември много ги увеличават.

# 621
Момичета, чували ли сте нещо за Нептун? Тази година дали ще идва пак на 01,07. Миналата година ходихме да го чакаме и той взе, че дойде  Mr. Green беше интересно за децата и си мисля дали да не отидем пак да го чакаме ...

А за среща някой да има желаещ  Mr. Green

# 622
Къде, в колко ще идва Нептун? Какво прави?
За среща с теб съм насреща! Wink

# 623
http://www.novatv.bg/news/view/2011/07/30/19229/%D0%92%D0%BB%D0% … 0%B3%D0%B0%D1%81/

изглежда ще е другия месец като гледам стария репортаж ... то е било юли, не юни... Зс това явно не намирам инфо още

# 624
Здр. момичета спряла съм се на 2 училища, ако има някой от вас, които имат впечатления от тях, моля да сподели.Става въпрос за базовото "Михаил Лъкатник" и "Княз Борис".Търся мами но които децата са за 2ри клас както да ми препоръчате и класен ръководител.Повече клоня към базовото до 4ри клас, защото дъщеря ми в 1ви клас беше също в такова базово училище и мисля, че ще е най добре за нея като атмосфера и обстановка.Но все пак мисля да се срещна и с 2те директорки и на място да реша къде ще е най -добре за нея...Ще се радвам ако някой се включи и изкаже мнение...

# 625
  • Burgas
Ние сме в Базовото, но за 3ти клас.
Иначе деца на приятелки са 1 за 2 и от там имам впечатления,ще ти пиша на лични ако се интересуваш от учителките и като база как стоят нещата.

# 626
Сина ми приключи 4 клас в Базовото, жалко че не е до 12 клас Wink

# 627
  • Burgas, Bulgaria
и аз към Базовото съм се насочила за Нико ,но има време за нас....

# 628
Ние сме в Базовото, но за 3ти клас.
Иначе деца на приятелки са 1 за 2 и от там имам впечатления,ще ти пиша на лични ако се интересуваш от учителките и като база как стоят нещата.

anik79 - благодаря ти, ще чакам да ми пишеш на лични за повече инфо и най вече за 2ри клас госпожите, и каква е обстановката в училището.

# 629
Преди малко минах през немския магазин на Богориди
Има много хубави чанти за първокласници. С анатомичен, твърд гръб са и представляват комплект с несесер, шише, портмоненце и отделна раничка за физическо например. Леки са, много ги харесах, но ми е рано ... та ако някой се интересува да кажа
Имало около 10-15 тина бройки. Момичето каза, че много ги купували руснаци и др туристи, че обръщали в долари цената и много изгодни били 50-57лв зависи от комплекта

Общи условия

Активация на акаунт