Слънчев и усмихнат е БУРГАС през май, бебчета ни радват знай ...

• 39 006
  • 757
  •   1
Отговори
# 600
  • у нас
От мен глас за БургасНет, 20 кинта на месец, има и онлайн телевизия, имат опция за плащане по електронен път.

подкрепям  Peace

# 601
  • Burgas, Bulgaria
 Mr. Green

# 602
От мен глас за БургасНет, 20 кинта на месец, има и онлайн телевизия, имат опция за плащане по електронен път.

подкрепям  Peace

И аз  Peace
 И за Унакс подкрепям мнението по-горе. В почивни дни и вечер след 18ч нет няма, кога има не е много ясно. На мен лично не ми реагираха адекватно и не идваха. С Бургаснет, за 4 години без интернет останах веднъж, защото някой ми сряза кабела  Mr. Green

Тикве, да е жива и здрава Галето, да слуша и да ви усмихва   bouquet

# 603
  • тъгата в мен
Благодаря ви,пилета.Ще се ослушвам още някой и друг ден и ще предприема нещо. Hug

# 604
  • Бургас
Сврачко, Комнет  Peace Връзката е подземна, оптична и бъра бъра. Не ми се е случвала да остана без нет вече трета година. Събота неделя, вечер... когато кажа и идват и все проблема е в моя рутер който най-накрая изгоря, за мое щастие  Joy ПРеди това бях на Диджи ком, ееее ми то само докато задуха и вече нямам нет, а като завали и по една седмица им се молех да дойдат  Confused

Честито, малко тиквенце, да расте здрава и прекрасна.  Hug

# 605
Още един глас за Комнет. Нет без забележка и телевизия без забележка!  Peace

# 606
 В кабинета  от скоро съм с Комнет  , доволна съм  нета не спира  бърз е , отзивчиви са . Момчетата за 15 минути  прекараха  кабелите в удобно за мен време . Единия  месец плащам 14 лв.  следващия 5 лв , така се редуват .

Честито  бебе на  Маdam Тиква  , да й  е живо и здраво момиченцето    bouquet

На  следващата среща   ще се радвам и  аз  да дойда , чета ви от години  Mr. Green

Последна редакция: пт, 22 юни 2012, 00:11 от Bluevelvet

# 607
Здравейте момичета, аз не съм от пишещите но имам въпрос към вас и ако може някой да ми помогне ще съм много благодарна. Искам да направя РД на баткото на басейн, до този на Флората ще мога да отида чак в събота, ако някой има телефонът им моля да ми го даде, и също така знаете ли къде другаде организират детски РД на басейн ,освен в х-лБългария ? Сега ще се върна да изчета тази темичка колкото мога назад, извинявам се предварително ако е скоро коментирано, убих се да ровя с гугълчо но ми излезе само друга и то стара тема за бургас и пак нямаше тел..

# 608
  • Burgas
Бар Басейн „Синьо" ( така се казва бара на басейна на Флората) телефон: 0877610165 поне миналото лято на този звънях, там празнувах ме РД на каката, много им хареса на децата и не е скъпо.
За друг басейн като разпитвах ме бяха насочили към Сарафофо, Крайморие ама аз исках нещо по на близо и на някакъв друг хотел ми бяха казали, но забравих името.

# 609
anik79   bouquet  bouquet  bouquet много,много благодаря  Heart Eyes

# 610
  • Бургас
Честита рожба на мадам тиква! 
Да ви е жива, здрава и много щастлива дъщеричката!
Hug

# 611
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Благодаря ви момичета за отговорите, нямаме проблеми с парите само искам да е близо на децата и най вече търся училище със занималня.Не знам в Бургас как стои въпроса със занималнята и до кой клас е?По принцип за приема в училище и градина също ми обещаха, че няма да има проблем където искам ще ми се съдейства, но не познавам Бургас и не знам на какво точно да се спра.Др. седмица ще пътувам и на място ще се опитам да разгледам и да по-обиколя някой места.

Още един глас за Славейков  Peace

За летни занимания можеш да провериш ОДК-Бургас. Имам само бегли, но добри впечатления  Peace

# 612
  • Край морето
Здравейте момичета,

Може би ще се повторя, но никъде не намерих в темите някой да препоръчва индивидуален треньор по плуване в Бургас. При дечко( на 6 г. е) е наложително по медицински причини. Водих го на Флората, но съм ужасена. Харесах си един от трите клуба представени там. Говорих с треньорката. Резултата - сложиха му обезопасителна жилетка(не знам това което се слага на кръста на малчовците, за да не потъват) и го пуснаха. Никой не му показа как да си движи краката или нещо друго  - да се оправя сам. И на 5 минута - той спря да има интерес, да се движи и започна да иска да излиза.

Ако може някой да помогне с име и телефон - Не искам да го правя плувец но трябва да развие дробовете си:-(

# 613
 GrinningПривет  Grinning,
Пак имам питанки,надявам се да не ви досаждам много с тях:)Можете ли да ми кажете къде има магазин за техника с транспортни дефекти,тоест те да са нови ,не втора употреба,интересувам се от перални ,за да бъдда по точна.Вече проверих в Техномаркет и Технополис,за мен не е важна марката,важното е да вършат работа и да са здрави,а за екстри кой знае какви не са ми нужни.Също така ме интересува магазин за насипно кафе,тук в кв. зорница намерих едно,но се отказах да пазарувам ,след като видях жената да бърка с ръце в кафето Confused За сега това са ми въпросите,сигурно и още ще има,но в момента не се сещам.Хубав ден   bouquet

# 614
  • у дома
Аз не мога да намеря темата за първолаците и ще си пльосна въпроса тук - на една моя позната, че на нейна позната, която е била на родителска среща и са и дали списък - 2 стр. с необходимите неща за първи клас... Някой има ли такъв списък?! 

Общи условия

Активация на акаунт