Слънчев и усмихнат е БУРГАС през май, бебчета ни радват знай ...

• 39 013
  • 757
  •   1
Отговори
# 585
  bouquetЧестито на мама и тати и бати.Да е жива и здрава малката тиквичка!Много да радва всички около нея!

# 586
Иха , страхотна новина!
Да е жива и здрава малката принцеса, много радости, усмивки и незабравими мигове на цялото семейство!
Бързо възстановяване и скорошни разходки  Hug 

# 587
За разходките най-вече.  Flutter Ако видите нещо да блести неотразимо по улиците, да знаете, че сме ние четирите на разходка.  Joy

# 588
Дааа, аз ще ви чакам на МАДО-то да пием по едно чайче и да близнем по една дондурма Simple Smile
Вчера го отвориха най-накрая, а до края на дена смятам да го посетя Simple Smile Желаещи има ли ?

# 589
Здр. момичета!Имам няколко въпроса към вас и ще се радвам ако ми помогнете и пишете вашето мнение.Налагани се за 1 месец да се изместим и да живеем в Бургас.Имам 2 дечица каката на 8г. ще е втори клас, а малкият на 3год. в градина.Във връзка с това, ако може да ми препоръчате квартал за живеене, училище и детска градина.Също така ако знаете клуб за спортни танци и пеене?Предварително ви благодаря и се надявам скоро да се включа във вашата темичка Hug

# 590
  • Бургас
Честито бебче на съфорумката! Да са живи и здрави цялото семейство и много здрави нерви за мама.   bouquet
Пепита, малко е трудно така да ти се препоръча квартал за живеене, все пак си зависи и от финансите /ще купувате жилище или на квартира/? Всеки квартал според мен си има своите предимиства, а и според квартала ще прецените наблизо градина и училище за децата. В момента живея в централната част на града и предимствата са близостта на центъра и морската /всичко ми е на 5-10 мин./, от както живея тук продадох колата. Малко проблемно е с местата за градина, но ние като живеещи по район ни приеха без проблеми. Неудобство ще е  синята зона за паркирането може би  newsm78. И другото е, че до двата мола и големите магазини /Лидл, Карфур, Метро, Била.../ се налага да се ползва транспорт.
Клубовете за танци и за пеене за каката ли те интересуват? Има една тема "Къде в бургас?" в "На пазар" - там мисля, че по-добре ще те насочат.
И аз мернах, че са отворили "Мадо"-то, но с посещението ще изчакам, че съм на диета   Rolling Eyes
Ще чакам да споделите впечатления.

# 591
  • Burgas
Пепита според мен най-хубавия квартал за живеене е Славейков( това е според мен и нашите нужди) децата са ми долу-горе на възрастта на твоите и всичко което си изброила ми е на 2-3 минути път, даже каката ходи сама до училище, също така в района има спортен център където се организират занимания има и танци. В повечето градини и училища има свободни места, а в близост има мол,карфур,кауфланд,била,лидл за всички тези магазини може да се отиде пеша, а места за паркиране има пред всеки блок.

# 592
Благодаря ви момичета за отговорите, нямаме проблеми с парите само искам да е близо на децата и най вече търся училище със занималня.Не знам в Бургас как стои въпроса със занималнята и до кой клас е?По принцип за приема в училище и градина също ми обещаха, че няма да има проблем където искам ще ми се съдейства, но не познавам Бургас и не знам на какво точно да се спра.Др. седмица ще пътувам и на място ще се опитам да разгледам и да по-обиколя някой места.

# 593
  • тъгата в мен
Добре дошла на малката тиквичка  bouquet

Събирам предложения за домашен интернет.Свършва ми договора с Виваком и се чудя накъде да я подкарам(т.е. мога да го подновя или нещо друго...)

# 594
Да кажа и аз Добре дошла на малката тиквичка!!! Да радва цялото семейство.

ПепитаGrinning  и за мен Славейков е най-добрият квартал. Имаме си всичко, освен плажа, но и той е наблизо.

сврачето, аз съм на Ситинет и съм доволна. Единственият недостатък е че нямат онлайн разплащане и трябва да ходя на каса. Ако си забравиш датата за плашане, или се падне в почивни дни, можеш да ползваш още 5дни нет.

# 595
  • Burgas, Bulgaria
благодаря Ви момичета   Hug Hug Hug

# 596
  • Burgas
Ние сме на кабелна и интернет на RN много съм доволна, но все пак зависи къде живееш. Пиши на лични ако се интересуваш, ще ти съдействам.

# 597
  • у дома
Бре, не подрани ли малко туй тикве... Поздравления и от мен - здраве!!!
Свраче, ние сме на Унакс - доволна съм, реагират адекватно и в събота са идвали, 15 лв. на месец, а ако предплатиш една вноска по-малко...

# 598
  • Бургас
само унакс не. събота и неделя и в делнични дни след 19:00 редовно нямах нет, защото "тогава трафикът бил голям"?!?  #Cussing out случваше се често и няколко дни да нямам, въпреки, че по принцип идваха бързо. ама все пак човек си има и друга работа, освен да се разправя постоянно с тях.

# 599
  • Пловдив
От мен глас за БургасНет, 20 кинта на месец, има и онлайн телевизия, имат опция за плащане по електронен път.

Общи условия

Активация на акаунт