Слънчев и усмихнат е БУРГАС през май, бебчета ни радват знай ...

• 38 990
  • 757
  •   1
Отговори
# 645
  • у нас
Мчсто за празнуване на РД,ако може да е на открито,но да има детски  актрациони и аниматори,нещо като открит детски кът с заведение в непосредствена близост за родителите(нещо такова май си го представям.Или голям закрит детски кът.

на закрито - Щуромания, на открито - надуваемия детски кът до стария Свободен университет.

# 646
Благодаря ти много......Щуромания определено ми хареса

# 647
  • Бургас
За голям закрит кът този в Зорница е много хубав.

# 648
Здравейте момичета, благодаря ви за отговорите,които получих на лични за майстори на дограма и саниране!

Сега искам да ви попитам за майстори зидари , ВиК за оправяне на 1 тераса ,че тече а може и 2 тераси. Ще видим.
Бихте ли ми препоръчали? Да сте доволни от тях. Или фирма -телефони?
И за саниране не е лошо да чуя и други препоръки ако имате. Предварително ви благодаря!

Честито бебче на мадам тиква! Много , много да те радва!
Ах,не незнаех че имаш детенце. Поздравления! Колко е голямо?
Аз също  съм за Комнета с 2 ръце. И детски клуб мога да препоръчам на открито - Мечтания - в центъра на тройката, и Корабчето - също в Славейков - на закрито!

Последна редакция: сб, 07 юли 2012, 15:29 от sneji20

# 649
Къде забегнахте всички в тези жеги?

# 650
  • Бургас
Може да е малко късно за питането за детски кът,  но да кажа, че на мен ми хареса идеята за летен вариант на детски клуб "Кристал палас". Намира се на палжа, до последните капани, има и батут и бънджи. В съседство има заведения за родителите.

http://www.facebook.com/crystalpalacekids

# 651
Ехо! Simple Smile
Как преживяхте петък 13-ти? Wink

Изкарах цяла седмица на двора под черешата. Смятам така да преживявам до края на юли... Не се трае по улиците. И в морската не се трае. Никъде не се трае освен под моята череша.  Mr. Green
Иначе, да се похваля - влязох си в кожата! Simple Smile
Резервирани са ни бунгалата, резервирана ни е почивката в планината, резервирани са ни самолетните билети за рождения ден - мечта. Плановете за края на август също са направени...
Боже, обичам лятото!

На есен пак ще ви пиша!  Mr. Green

# 652
Здравейте! Жегите са наистина непоносими. Моля за помощ  - в къщи открихме сколопендри / скрипя/  - посъветвайте ме как да се справя с тях предвид това че съм с малки деца едното от които е бебе на 3м. Звънях във фирма за обезпаразитяване и ми казаха че няма проблем за бебето и след 2ч може да е в помещението ама.....все пак са препарати и ми е притеснено , пък и какво друго да ми кажат нали трябва да ми вземат парите. Ако пък купя препарат не знам колко ще са ефективни и евентуално да обработвам стая по стая .....ох не знам....Някоя от вас сблъсквала ли се е с тая гад? Какво да правя....?

# 653
  • Пловдив
Здравейте! Жегите са наистина непоносими. Моля за помощ  - в къщи открихме сколопендри / скрипя/  - посъветвайте ме как да се справя с тях предвид това че съм с малки деца едното от които е бебе на 3м. Звънях във фирма за обезпаразитяване и ми казаха че няма проблем за бебето и след 2ч може да е в помещението ама.....все пак са препарати и ми е притеснено , пък и какво друго да ми кажат нали трябва да ми вземат парите. Ако пък купя препарат не знам колко ще са ефективни и евентуално да обработвам стая по стая .....ох не знам....Някоя от вас сблъсквала ли се е с тая гад? Какво да правя....?

За препарати не мога да кажа нищо, но мога само да те посъветвам да изтърсваш много добре прането преди да го прибереш вътре, имат гадния навик да влизат с него, особено ако сте на по-нисък етаж.Аз го имах същия проблем в старото ми жилище на първия етаж.Успех!

# 654
Ох ами те са вече в къщи намираме по стаите - и малки и големи.....Побърквам се....ама трябва да вземем мерки че само вървя из къщи и се оглеждам не се спи пък и с тези малки деца....

# 655
Значи уишито си намали обиколката на бедрата и няма да отваряме тема за бургаските бедра.... То и аз вече съвсем се стопих след раждането, какво ще правим сега? Дайте да мърморим за нещо пък.

Аз почвам : тиквето още не съм ги видяла с Галето.  Crossing Arms

Ние бяхме семейно на заведение, малката се държа изненадващо прилично, цяла вечер стоя права върху масата и чете менюто.  Crazy

# 656
  • Burgas, Bulgaria
ми аз съм гладна и дебела НЕкърмачка ,та не смея да изляза  bowuu

# 657
  • Burgas
И ние бяхме на почивка на бунгало, беше много хубаво, чак не ми се прибираше ама няма как утре съм на работа, за сега други планове за лятото май нямаме, че не се знае другата част от отпуската дали ще мога да я ползвам до септември.

# 658
  • Burgas, Bulgaria
събирам идеи къде да отидем из БГ ....за 3-4-5дни с деца  Mr. Green- били сме в Родопите .... в Троян ....и забравих къде  Blush

# 659
събирам идеи къде да отидем из БГ ....за 3-4-5дни с деца  Mr. Green- били сме в Родопите .... в Троян ....и забравих къде  Blush
Днес изпратих малкия на почивка тук!
Прочетох само добри отзиви, но след няколко дни ще мога да ти кажа какви са впечатленията и на свекърва ми.
Също все се каним да идем тук, като също слушам само добри отзиви. Особено за семейства с малки деца. Може би наесен ще го посетим.

На някой да му се пие кафе?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт