Слънчев и усмихнат е БУРГАС през май, бебчета ни радват знай ...

• 38 985
  • 757
  •   1
Отговори
# 660
  • Burgas

На някой да му се пие кафе?  Mr. Green
[/quote]

На мен ама съм на работа и ще трябва да си го пия в офиса.

Лек ден и успешна седмица на всички!

# 661
На мен, но смятам да си пусна второ за деня след малко. Не излизам в жегите и за ужас на много майки, гледам си детето на климатик.  Crazy

# 662
Ах, не и нас ни спасява климатика... Гледам да е хладничко в къщи, че преди операцията да не направим някое фиаско. Излизаме сутрин в 7:30 и на хладинка в парка си пием кафето Simple Smile

# 663
  • Burgas
Ах, не и нас ни спасява климатика... Гледам да е хладничко в къщи, че преди операцията да не направим някое фиаско. Излизаме сутрин в 7:30 и на хладинка в парка си пием кафето Simple Smile
Каква операция?

У нас не е чак толкова горещо, нямаме климатик, но за сега няма и нужда, аз обичам да ми е топличко  Mr. Green но в офиса не се диша и климатика си работи.

А за климатика всеки сам си преценя, според мен ако е в другата стая и вратите са отворени няма проблем за бебето, то зависи и на колко градуса е де.

# 664
Малкия е с пъпна херния и трябва в петък да влизаме. Още е едва на 2 месеца, но не може да отлагаме Sad  Всичко ще е наред. Само да мине веднъж.

# 665
  • Burgas
Малкия е с пъпна херния и трябва в петък да влизаме. Още е едва на 2 месеца, но не може да отлагаме Sad  Всичко ще е наред. Само да мине веднъж.

Да се оправяте бързо  Praynig

# 666
Според мен зависи от детето, моето ако не е на климатик и то в нейната си стая , се опъпчва от жега. Спирам го само вечер след баня като е слагам да спи, но явно не трябва, понеже сутрин е почервеняла около вратлето и бузките....

# 667
На мен, но смятам да си пусна второ за деня след малко. Не излизам в жегите и за ужас на много майки, гледам си детето на климатик.  Crazy
Лоша майка, такава...  Mr. Green
(моите и двете са гледани на климатик)[/color]

Аз се прибирам от много успешен шопинг. Simple Smile
2 панталона, две ризи и тениска и всичките са толкова суперски, че няма на къде повече. И за капак, точно такова червило каквото най-много исках!

Предложението за кафе/разхорка важи и за по-хладни часове на деня, аХ'-и!  Heart Eyes Flutter

# 668
  • Burgas, Bulgaria
олеееееееееееее Уиш-о залепнах за тоз ''Яев'' , кога ще ходите , че и ние се гласим и май май там ще сме - ела в Банско на кафе да ти да да гушкаш Галето ,белкем си оправя малко къщата .....

# 669
Остави къщата на мира, ми си гушкай девойката! И внимавай как ме каниш, че колко му е.. Ей, го къде е. Да няма после "аман от тебе"? Wink
За "Яев" се каним втора година. Ама на есен. Да не е върло лято, защото няма гора.
А за Боженци - моя пътник-пантелей е пристигнал преди малко и е споделил на баща си, че "тука има къщичка, много ще играя и е много хубаво!" Simple Smile

# 670
Ей тук също е приятно, ако става въпрос за почивка с деца на чист въздух.
http://www.rodopihouses.com/gallery.htm
Аз пък не мога да измисля за почивка навън някъде, с дете.

wish, шопингът, колкото и да го отричаш, си е като балсам за измъчената и нервна женска душица. И аз се лекувах днес с едни обувки Simple Smile

# 671
  • Пловдив

И на майка, и на баби, и на махленските клюкарки за ужас! Mr. Green На климатик го гледам вече трета година.
п.с.Свеки си замина, сега мога да ида на санаториум да си лекувам нервите.

# 672
  • Burgas
Дали дойде топлата вода  newsm78?

# 673
Бих ви препоръчала Bratscool на скоро се интересувах от Лятното училище и получих много добри отзиви,приложни изкуства занимания почти всеки ден интересни събития и доколкото разбрах цените им са паднали и са доста достъпни Simple Smile http://www.facebook.com/bratscool

# 674
Здравейте,момичета!!Сигурна съм ,че тук във вашата темичка ще намеря отговор на това,което ме вълнува.Аз самата съм от Бургас,макар че от години живея в Пловдив.Тъй като с мъжа ми пътуваме доста често в командировки до Бургас търся вариант за детска градина,детски клуб,занималня-целодневно за малкия(на 4 год.)за сезона.Става въпрос за 2 седмици от юли и целия август.Моите родители си живеят в Бургас,но работят и не могат да го гледат през деня,а и на мен ми се иска той да си играе с други деца-много активен,комуникативен е и само с баба му и дядо му ще му е скучно.Миналата година го бяхме записали в братскул за около месец и бях доволна но тази година ми направиха оферта с много висока цена,затова търся др.варианти.Моля кажете ми нещо повече за палавници,смарти парти,къща монтесори или друг вариант ако ви дойде на ум.Всичко ще ми е полезно.В Пловдив през лятото е ужасно горещо ,а и препоръката на УНГ(извадихме трета сливица преди време и има риносинуит)е хубаво да е на морски климат.Чакам да се включите:))И благодаря за мненията ви предварително:)

Вижте тук чувала съм само хубави отзиви, а и цените им са достъпни http://www.facebook.com/bratscool

Общи условия

Активация на акаунт