Истанбул 9

• 62 459
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
blue_dream, аз четох някъде по инфото на агенциите, че в момента Желязната църква е в ремонт... Но и аз чакам да видя какво ще ти отговорят, защото пряко ме касае!
Да, в ремонт е. Затова снощи бяхме в църквата на екзархията.  Вчера 4-5 часа валя пороен дъжд и ми осуети търсенето на къщата на Фатмагюл. Днес - с нов късмет.

# 91
Ееееееееее...значи и аз няма да успея за четвъртък...Егати късмета!!!!!!!!
Успех днес с къщата...Ще чакам инфо...))))
Има ли лалета в града?!..и мога ли да си купя лукувички от някъде...за спомен Wink

# 92
Лошо Sad по напред в темата някъде четох, че я отварят на 13ти...

# 93
Лошо Sad по напред в темата някъде четох, че я отварят на 13ти...

Споко де! Тя ще си бъде там и след 13,и след месец,и след година...Винаги!
Тъкмо ще имате повод за още едно ходене до Истанбул! Peace

# 94
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Heart Eyes Христос Возкресе! Здраве,светлина и мир за всички ви! easter easter easter easter easter

Асамарис HugБлагодаря за снимките! Успех днес, с теб сме,като знам как се вълнувах като видях къщите и местата от любимия Бинбиргедже! Ехх,сори за дъжда,вчера във Варна няколко капки само но в други обасти дъжд,че и градушка, викам ще се размине на Истанбул,ама.. Sad

Артмилена, ми всичко сме написали душее,  Mr. Green Wink,чети и постовете и на първа страница направленията от точка до точка. В кой хотел ще бъдеш и кои места искаш да посетиш?

# 95
Христос Воскресе! Simple Smile
Пожелавам ви много здраве, щастие, успехи и надеждата винаги да е с вас!  Hug  bouquet

# 96
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Христос Воскресе, мили дружки  Hug Hug Hug Hug Hug
Мир, любов, разбирателство и просперитет на вас и семействата ви!  Hug

artmilena
Трамвая е Т1 - супер модерен и стига до местата, които искаш ти  Peace
В първия пост има камери за живо гледане  и можеш да видиш лаленцата  Mr. Green
В първите постове и на предишните теми има още по-подробна и синтезирана информация  Hug

# 97
Благодарско, Шебек!

# 98
  • Добруджа
Христос Воскресе!
Нека никога да не забравяме, че Господ ни е създал човеци и винаги да носим човещината в себе си.

Много е красиво в Емиргян момичета! Всички лалета вече са нацъфтяли...приказка е... само дъжда е неприятен.

# 99
  • България, София
ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ!
Мили момичета, много здраве, любов, топлина, надежда и щастливи дни за вас и всичките ви билзки Simple Smile

# 100
  • София
Христос Воскресе! Да сте живи и здрави

Имам въпрос относно френската улица. Всичко което знам за нея е това, но не знам най- важното- как е името й. Някой знае ли го?

ФРЕНЧ СОКАК- (CEZAYIR SOKAĞI- ДЖЕЗАЙИР СОКАДЖЪ- АЛЖИРСКАТА УЛИЦА)
След като сте вървели от Таксим по Истиклял към Тунела, подминали сте католическата църква (останала ви е вляво), сте стигнали до едно забележително кръстовище. Забележително е, защото лесно се забелязва, има в левия му ъгъл една авангардна статия, а също така този ляв ъгъл се бележи от портата на Галатасарай Личеси (Galatasaray Lisesi). Завивате покрай тази порта надолу, т.е. наляво и виждате тази улица и този транспарант с трийсетте вида чорби.
Тръгвате надолу, покрай Гьоте Институт (goethe-institut –address:Yeni Çarşı Caddesi No. 52), надолу и така бавно и полека стигате до входа на Френската улица.

# 101

Чок зор, но ето я - къщата на Фатмагюл.  Много е бавен нета. като се върна, ще кача още снимки и клип.

# 102
  • Казанлък of all places

Имам въпрос относно френската улица. Всичко което знам за нея е това, но не знам най- важното- как е името й. Някой знае ли го?

ФРЕНЧ СОКАК- (CEZAYIR SOKAĞI- ДЖЕЗАЙИР СОКАДЖЪ- АЛЖИРСКАТА УЛИЦА

Франсъз Сокайъ ( Fransız Sokağı) - извинявайте, вади ми очите това Френч сокак, щото на никакъв език не е!  , известна още като Джезайир Сокайъ. От долната и страна има табела, с надпис CEZAYIR SOKAĞI, а ако се идва по начина, описан от мен , няма никакъв надпис, просто улицата сама ти подсказва,че е тя.

# 103
  • Там, където ме обичат
Има ли лалета в града?!..и мога ли да си купя лукувички от някъде...за спомен Wink
Дали има??? Целият град е в лалета. Като сваля снимките, ще се опитам да намеря някоя с много лалета - много и все красиви. И всички свежи - как едно не видях увяхнало newsm78
До края на месеца в Истанбул се води, че се провежда фестивалът на лалетата, но какво означава това и дали има някакви мероприятия не знам.

# 104
Добре дошли на завърналите се от Истанбул! Hug
ASSAMARIS , браво виждам, че си намерила къщата! Simple Smile На адреса на Goksu ли беше? До някой от другите адреси успя ли да отидеш? Като влезеш разкажи по-подробно, моля те!  Hug
Искам да ви попитам някоя от вас купувала ли си е онлайн билет за Света София или Топкапъ? Нали ако вземем онлайн няма да киснем пак по опашки?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт