Истанбул 9

• 62 509
  • 731
  •   1
Отговори
# 495
  • Там, където ме обичат
foxysilver в моите снимки я има сладкарницата, но още не съм ги качила всичките. Довечера ще пусна пак линк.
Благодаря ти   bouquet, ще очаквам.

# 496
И аз ще пътувам с Караджъ, но още никой не се е обадил.  Thinking Ние се записахме преди сигурно месец ако не и повече, пък те в последния момент звънят, от вчера съм в очакване.  Laughing
stefi2, а казаха ли ви в кой автобус ще сте? Аз само знам, че ще са три. Вие в 3 звезден хотел ли ще сте?  Simple Smile

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 11:40 от melanholly

# 497
  • Там, където ме обичат
И аз ще пътувам с Караджъ, но още никой не се е обадил.  Thinking Ние се записахме преди сигурно месец ако не и повече, пък те в последния момент звънят, от вчера съм в очакване.  Laughing
foxysilver , а казаха ли ви в кой автобус ще сте? Аз само знам, че ще са три. Вие в 3звезден хотел ли ще сте?  Simple Smile
Дано не съм те подвела, пътуването ми е след около месец.

# 498
А как седи въпроса с аудио гидовете? За кои забележителности трябва да се вземе и на какви пари е? И след това къде се връща? Simple Smile

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 11:45 от melanholly

# 499
  • Там, където ме обичат
След месец и толкова рано са ти казали хотела и водача?!?!  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Лелел, а аз утре заминавам и още никой не е благоволил да звънне и да даде инфо.  Laughing
Скъпа, ще ме умориш  Joy
Какъв хотел, какъв водач! Писах само, че ми предстои пътуване до Истанбул и поисках снимки на споменатата сладкарница. Нищо повече.  Peace

# 500
Ай ай ай  Joy Joy Joy объркала съм имената в поста, много съжалявам. Сега ще ги оправя! Просто уж чета ама недоглеждам нещата.  Hug  bouquet

# 501
  • Казанлък of all places
Ето фасадата на Инджи :

(ужас, гледам си старите снимки и ми иде да си изтрия албумите! Embarassed) Tired

# 502
Здравейте, ако някой има информация кой хотел е по-добър, най-вече по-близо до забележителности, моля нека сподели: Hotel Buyuk Paris и Buyuk Keban.
Благодаря.

# 503
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Ех, тоя Сапфир  той новия Ортакьой направо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Я кажете летоска към август какво има из Емиргян и Йълдъз  newsm78 Или тогава май е по-подходящо за Саръйер, а  Crazy

Бибони, според мен са на еднакво отдалечено разстояние с разлика от - 3-4 минути  Peace Буюк Кебан е много хубав и храната е много вкусна  Peace В други хотели ми се е случвало всичко да има еднакво горчив вкус, тука не беше така.

# 504
  • Казанлък of all places
Ще има джаз фестивал баш посред юли, познай кой ще бъде там . Mr. Green

# 505
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Ти  Laughing Laughing Laughing

'жаза не ми е слабост, виж оперен фестивал да имаше пеша отивам!!!

Мисля нещо за отпуските и ми се ще да не е море, а да е нещо за гледане и изживяване, та...

# 506
Някой отсядал ли е в хотел Ейфел(Eyfel)? Май се очертава да сме там. Някой бил ли е там и какви са му впечатленията? Simple Smile

# 507
  • Казанлък of all places
Ти  Laughing Laughing Laughing

'жаза не ми е слабост, виж оперен фестивал да имаше пеша отивам!!!

Мисля нещо за отпуските и ми се ще да не е море, а да е нещо за гледане и изживяване, та...
Aм тъй кажи де! Simple Smile Simple Smile
http://www.istanbuloperafestival.gov.tr/eng/program.html

# 508
Стига бе, Шебек, ще издържиш цяла опера  Laughing

Аз си признавам, че не мога. Обожавам инструменталната музика, но за да слушам вокална, трябва да са изключителни професионалисти, иначе не се жертвам. А за цяла опера  Tired - хич.

Навремето имах един преподавател по хармония в академията, който казваше, че съвършеното в музиката се предава без думи, намесят ли се думите-разбирай вокал, изкуството става несъвършено  Wink /естествено, че не винаги е така  Peace/

Освен това една опера трае около 2-3 часа: има 2-3 неща известни от нея, а другото е пълнеж-представи си вътрешността на вафлата  Crazy

Аз бих предпочела джаз  Mr. Green

# 509
  • в страната на чудесата
stefi2, а казаха ли ви в кой автобус ще сте? Аз само знам, че ще са три. Вие в 3 звезден хотел ли ще сте?  Simple Smile

Казаха ни в автобус №1 с водач Гергана!По договор хотела ни трябва да е 3 звезди, но гледам че BUYUK SAHINLER го дават 4 звезден!Ти получи ли информация вече?

Общи условия

Активация на акаунт