СЕПТЕМВРИйските кореми вече проличават, стягайте се мами, лятото наближава!

• 25 667
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
ЕВа 82 Честитооо,много ме зарадва с тая новина,как хубаво започва тази седмица,дано утре и аз съм с розов щъркел:)))

# 256
  • София
ЕВа 82 Честитооо,много ме зарадва с тая новина,как хубаво започва тази седмица,дано утре и аз съм с розов щъркел:)))
И аз Heart Eyes

# 257
И аз  Wink

Очакваме голям щърковалеж утре  Laughing

Момичета, на някоя от вас да се подуват краката? Мойте бяха подути през почивните дни и се притесних. Страшен дискомфорт е. Много рано ми се струва в 5-ти месец, а дори не е горещо.

Ева, честито! От поста ти личи колко си щастлива! Все така хубави новини да ни носиш  Laughing
Анхела, замислям се за този абонамент, но не ми стана ясно ще има ли още книжки в следващите броеве и те включени ли са в абонамента? Тук пише, че цената е 4 лв за брой, а с книжката беше 7.  newsm78

Да ви се оплача, че цяла нощ не спах от болки в кръста. Днес пък ми е ниско кръвното и ми е едно такова гадно.   Rolling Eyes
Хайде стига съм ви мрънкала  Simple Smile днес ще се оплаквам обаче си запазвам правото утре да хваля  Party

# 258
А бе и то на мен нещо май ми се подуват крачката.Усетих го по чорапките.Започнаха да се поотбелязват нещо.
Сега говорих с маминка и тя ми каза,че е нормално да ме боли кръста.Май ще сме така мили,бременелки Hug

# 259
millenitta, подуват се от повече сол и кисело. И при мен е така, но аз преди ядях почти безсолно, а сега все не ми е солено и доста кисело ям.

# 260
Да, аз съм от два дни на безсолна диета и отока спадна. Притеснявам се, защото подутите крака са симптом на доста плашещи усложнения, но се успокоявам с това, че нямам никой от другите симптоми. За всеки случай днес дадох урина за изследване, за да съм спокойна. Иначе миналата седмица ми пуснаха кръв и урина и нямаше проблеми.
Днес си поръчах гел за уморени крака на Мама донна. Чакам го след няколко дни и ще споделя има ли ефект от него.

Даная, направо се влюбих в това сладурско смърфиетско боди  Laughing От къде го взе? Искам и аз такова  Simple Smile

# 261
Ева_82 ,страхотни новини  Hug

# 262
.

Даная, направо се влюбих в това сладурско смърфиетско боди  Laughing От къде го взе? Искам и аз такова  Simple Smile

Искаш ама нямаааа  smile3534.В интерес на истината го взех от един квартален магазин близо до нас.Имаше и розовичко със Смърфиета.Но нали не сме на 100 % сигурно ,че ще сме девойки и за това взех жълтичко.А и като ценички там нещата не бяха кой знае колко скъпички.Май ще излезе МОЯ магазин  Laughing

# 263
eva_82 , честит розов щъркел! Много емоционален момент, чак на мен ми стана мило Hug
За краката моите още не се подуват, но наистина обикновено е от задържане на вода, така че с по-малко консумация сол трябва всичко да е ОК.
 Hug

# 264
Честито на Ева_82 много се радвам за теб Simple Smile На чакащите утре ще стискаме палци  Simple Smile

# 265
Честито,Eva!
Много мило ми стана от поста ти:)

# 266
Фейтче слагай ми синия щъркел  stork-boy ...днеска ходих профилактично да видим какво прави бебо и доктора каза момче, тоя път даже и аз му видях атрибутите Simple Smile Сега трябва само да му измислим име ама нещо мъжките имена не ми се отдават Simple Smile

# 267
ro6li4ka,  честито момче!!!   bouquet

# 268
Фейтче слагай ми синия щъркел  stork-boy ...днеска ходих профилактично да видим какво прави бебо и доктора каза момче, тоя път даже и аз му видях атрибутите Simple Smile Сега трябва само да му измислим име ама нещо мъжките имена не ми се отдават Simple Smile
Ха такаааа  Crazy, честито тогава ... таткото сигурно е мооого щастлив  Hug

Вече не знам какво да очаквам за утре на моя преглед ... най-много да се скрие и да не видим нищо  hahaha hahaha hahaha

# 269
ro6li4ka и на теб честито момченце Simple Smile  smile3525
На мен нещо не ми е добре след тези празници а и от пътя може би а трябва да отида за кръв и урина тази седмица на гладно и жадно и си мисля за края на седмицата.В събота понеже е работен ден и трябвало да работят всички лаборатории нали ???

Общи условия

Активация на акаунт