СЕПТЕМВРИйските кореми вече проличават, стягайте се мами, лятото наближава!

• 25 654
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
  • където мечтите се сбъдват
Tolinka,честито розово щъркелче  Hug Да ти е живо и здраво детенцето и леко раждане!

# 286
Момичета,пиша и плача едновременно...
Ще си имам МОМИЧЕНЦЕ!Нямам думи,за да ви опиша как се чувствам в момента....Преди 3 години изгубих дъщеричката си и оттогава не съм спирала да се моля и да вярвам,че някой ден,поне една мъничка частица от нея ще се върне при мен!Остава ни още много дълъг път,докато я взема в ръцете си,да мине и амниото в петък,но в момента така се радвам!
Честито на всички,узнали цвета на щъркелчетата си! Hug
Браво! Heart Eyes И аз загубих дъщеричка преди година и също тайно се надявах една част от душичката и да се върне при мен  Heart Eyes
Разбирам колко си щастлива и аз се чуствам по същия начин  Hug Аз заченах това момиченце  в деня в който точно  преди година загубих предишното си.  Heart Eyes

# 287
Момичета,пиша и плача едновременно...
Ще си имам МОМИЧЕНЦЕ!Нямам думи,за да ви опиша как се чувствам в момента....Преди 3 години изгубих дъщеричката си и оттогава не съм спирала да се моля и да вярвам,че някой ден,поне една мъничка частица от нея ще се върне при мен!

Аз загубих две миналата година ... сега пак уж ще е момиченце и предполагам как се чувстваш ...
Много се радвам за теб миличка ... така се надяваше да е розовко и мисля, че някой те е чул  Praynig Hug

Преди малко прочетох, че бананите носели щастие, тъй че Фейт хапвай банани за борба с нервните настроения  Simple Smile

Това и аз не го знаех  Crazy иначе банани си хапвам почти всеки ден  Blush

# 288
Tolinka,Честито и на теб!Момичета за списанията,аз си купувах от раждането до миналта година около 3 години общо "Моето бебе" много полезна информация,удобен формат беше около 4лв,излизаше един път в края на месеца,а през месец имаше разни книжки за:захранването,за рецепти,за доста неща,също и подаръчета,мострички и т.н.Сега незнам дали излиза, но мисля евентуално пак да почна да си го купувам.

# 289
  • Бургас
Честито на всички момичета, видели пола на децата си.Имам чувството,че само аз не знам какво ще е бебето Simple Smile

# 290
Браво, Толи, честито момиченце  Heart Eyes желанията се сбъдват  Hug

Миленита, ще споделя като отговорят  Hug

Аз от днес ще си слагам свещички в дупето  Crazy направо имам страх, но явно док е фен на хомеопатията http://apteka.framar.bg/30000822/%D0%B2%D0%B8%D0%B1%D1%83%D1%80% … 80%D0%B8%D0%B8-12

# 291
Браво, Толинка  Heart Eyes Много се радвам за теб  Hug Само хубави неща да чуват всички мамита   bouquet  Hug
Аз да ви се похваля, качих снимки с "големия тумбак", както го нарича таткото. Та и той ме снима и ми правеше страхотни физиономии и с това мога да обясня олигофренския си вид  Crazy Хахаах както се казва " Маймуна застанала, маймуна излезнала "  Laughing

# 292
Аз да ви се похваля, качих снимки с "големия тумбак", както го нарича таткото. Та и той ме снима и ми правеше страхотни физиономии и с това мога да обясня олигофренския си вид  Crazy Хахаах както се казва " Маймуна застанала, маймуна излезнала "  Laughing

Много добре си излязла ... а тумбачето е страхотно  Hug

миленка 87 ...виждам, че коремчето ти е малко остро - да не е син щъркела  Crazy

# 293
Ей, момичета, развълнувахте ме истински. Толкова много трагедия и толкова много щастие на едно място, как да не се трогне човек. Ева_82, Рошличка и Толинка честито момичета за хубавите новини.  Hug Нека всичко да върви по мед и масло и септември всички да сме щастливи майки на здрави бебета.  newsm63 И аз вече губя търпение да разбера цвета на моите гащи, но няма начин, търпение му е майката.
Фейт и аз съм адски нервна напоследък. Искам само мир и тишина около мен, но с тези момчетии вкъщи трудно ми се получава, та си го отнасят горките. Дано е временно, по принцип съм спокойна натура.

# 294
silvi_7878,
 Дуфастона го пих до към 3-ти месец, 3-ти и половина. Вероятно трябва да ти го спре лекарят, който ти го е предписал. Аз ходя на ЖК в поликлиниката и на прегледи в една частна клиника. Лекарят от ЖК нито ми предписва, нито ми спира лекарствата - каквото ми кажат в частната клиника -това е.

# 295
future-maman - много хубава сватбена рокля, бързо напредваш с коремчето  Hug Стаси също бързо расте  Heart Eyes
а на Миленка и на мен ми прилича на мъжко  Party

Последна редакция: вт, 17 апр 2012, 22:22 от anghella

# 296
Здравейте момичета, искам да питам мамите от Пловдив - в дилема съм при кого да ида на ФМ. Има 3 възможности - Даскалов, Малинова и Троянчев ? Събирам мнения, ако имате пишете.  Thinking newsm78

# 297
Здравейте момичета, искам да питам мамите от Пловдив - в дилема съм при кого да ида на ФМ. Има 3 възможности - Даскалов, Малинова и Троянчев ? Събирам мнения, ако имате пишете.  Thinking newsm78

Ходила съм само при Троянчев. Прегледа беше 70 лв, трая около 30 минути и ми даде диск  Heart Eyes
Нямах забележки никакви, обяснаваше много добре ...

# 298
Аз ще гласувам за Даскалов просто при другите не съм ходила, но от него съм много доволна...работи заедно със съпругата си и двамата са много мили и на моя преглед присътстваха и двамата и обесняваха подробно...Имам и диск и много снимки на хартия...ако си бях в Пловдив пак при него бих отишла Simple Smile
Честито на всички разбрали пола не бебчетата...аз благородно завиждам на мамите с момиченца, защото и аз загубих момиченце и много се надявах на момиче не за друго ами бях свикнала с идеята, но сега свикнах и с това че ще си имаме момченце, важно е само да ми е живо и здравичко, пък както казва един приятел то като стане на 16 ще си реши какво иска да бъде  Laughing

# 299
Толинка много се радвам за теб  Hug

Общи условия

Активация на акаунт