СЕПТЕМВРИйските кореми вече проличават, стягайте се мами, лятото наближава!

• 25 682
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Скайче,нашето нарушение беше в началото на март месец и в края на месеца ни дойде  Laughing.Дано не ви ужилят с много,че и 100 лв да са боли .

# 226
Добро утро, момичета:)
След празниците се чувствам супер заредена с положителна енергия, срещнах се с много приятели, семейство и т.н. Падна голямо готвене на козунаци, боядисване яйца, едни разходки по слънцето, голям кеф...
Стори ми се, че една вечер за пръв път усетих бебетата, беше нещо като леко тупкане, потрепване..Ама не съм сигурна, защото пък след това не съм ги усещала вече...
Иначе всичко при мен е наред, нямам много какво да се похваля или оплача, ааа вече имам по-голямо коремче, което нищо чудно да е резултат от преяждането с козунаци:) Ще се снимам тези дни и ще покажа в албумчето...
Другия понеделник съм пак на преглед и дано вече имаме късмет да видим най-накрая сини гащи ли ще обуваме или розови кордели ще връзваме Peace

# 227
Христос Воскресе! Момичета, пожелавам Ви само добри неща да ви се случват, само добри хора да ви се срещат и всичко, което сте си намислили да ви се сбъдне!
 Аз от няколко дни не влизах...и сега не мога да ви изчета! Simple Smile
 Анхелка,радвам се, че толкова бързо се оправи и свали температурата! Simple Smile
 Стефанел, мила, по-малко слушай, какво говорят различни хора... Важното ти как се чувстваш! Че бебока всичко усеща, и ако на теб ти е лошо и на него му е лошо!
 Ева_82, оправяй се по-бързо! Каква е тази настинка, гони я!
 Разглеждах албумите, страхотни снимки сте направили и качили!  Много ми вдигнаха настроението!
А аз в неделя ми падна много кръвното: 80-40... Със сладко и кафе го вдигнахме. Вчера бяхме на разходка в зоологическата градина, много добре си изкарахме. Днес съм на работа...ама сутринта щях да припадна в метрото, и много се ядосах, защото никой не се сети да стане, хем видяха, че съм бременна и че ми е лошо, едвам издържах до станцията си. После пих 3 в 1 и сега съм малко по-добре, ама пак ми едно замаяно.

# 228
Mince  и аз вчера бях на зоологическата, ама то толкова народ имаше ... Peace Hug

# 229
smiley_girl, о да, голяма лудница беше, ама то и времето си беше супер и всички като мухички излезнаха на слънцето да се постоплят!!!  Simple Smile

# 230
Добро утрооооо  Hug  Първо да честитя празниците на всички с пожелание за много здраве  Hug
Аз се завърнах вече ... голямо хайманосване му направихме де  Mr. Green
Леллееее ... голямо четене настана, но успях да прочета всичко, видях и хубавите яйчица - страхотни са  Hug А какви хубави козунаци видях  Crazy
Едно голямо гуш и за манекените на снимките  Mr. Green  Hug Страхотни дечица си имате  Hug

Ах, какви хубави тумбаци имате, браво Heart Eyes

Барборанче ...ами айде тогава честити розови гащенца  Crazy Hug

Смайли .. аз също мисля, че трябва да го намалиш този аспирин. С близначките като бях бременна, изобщо не съм го пила, а и не трябва ли да е доказано по какво причина то пиеш? Консултирай се с док, поне да го намалят  Heart Eyes
Иначе придърпванията според мен са от матката, нормално е особено с две деца  Heart Eyes
Тъмната линия ми се появи към 6-ти месец, но нямаше време да изчезне напълно и сега си я нося отначалото  Heart Eyes

Кристиана - какво коремче ... аз не видях нищо  Crazy
Ще чакаме снимки от сватбата  Hug

Ева 82 - бързо оздравяване ти желая и успех на прегледа днес Praynig Hug
Толинка ... чакаме новини и от теб - дано е розов този щъркел Praynig Hug

Честито на всички, които вече знаят цвета на щъркелчетата си  Hug
Моето се надявам да го видим утре - в 15.00 часа на ФМ  Praynig Heart Eyes

Сигурно съм забравила някой и нещо, но ще ме извините  Blush
Тези дни ще вляза в час  Mr. Green Hug

# 231
  • София
И аз както май писах се надявам утре да стане категорично ясен щъркела и да го слагаме на първа страница:)

# 232
И аз звъннах снощи малко преди 10 на моя доктор,при който си правих първата ФМ,с надеждата като види кога му звъня да ми звапише час за днеска ,ноо уви:).В четвъртък в 19 часа и дано най-сетне имаме  някаква сигурност за пола.Simple Smile Добре дошли отново на всички момичета,които пътувахте.Чакам още от днес да се заоплакваме ,че не можем да изчетем темата:)) Hug

# 233
Христос Воскресе!
Не съм ви чела през почивните дни,защото бях на едно село без Интернет. Като гледам колко сте изписали,надявам се,че до края на деня ще мога да ви изчета:)
Хубав ден на всички

# 234
Честит Великден! Много любов,здраве,късмет и щастливи моменти с любимите хора:)
От днес пак на работа Close
Аз от събота имам странното усещане за побутване от вътре, но е много плахо и леко и не мога да разбера дали са червата или бебчо, че стоя Магнерот ми се разстрои стомаха.
Имам чувството, че с часове ми расте тумбачето, чак ме е страх да се кача на кантара.
Хубав и усмихнат ден момичета  bouquet

# 235
Я да продължа с моите оплаквания.Много ме боли кръста,не точно кръста а в областта на ханша.Не знам дали правилно се изразих Embarassed.Особено като съм легнала не мога да стана.Болката е вече и като съм седнала.От друга страна често ходя и до WC-то,много бързо се изморявам.Примерно като ходя 40 мин и вече съм парцал.Не е ли много рано да се проявят тези симптоми  Thinking

# 236
Христос Воскресе!
Завърнах се и даже успях да ви изчета.

Много ме боли кръста.Особено като съм легнала не мога да стана.Болката е вече и като съм седнала.От друга страна често ходя и до WC-то,много бързо се изморявам.Примерно като ходя 40 мин и вече съм парцал.Не е ли много рано да се проявят тези симптоми  Thinking

Абсолютно по същия начин се чувствам и аз, явно е нормално. А с разходките ми е много трудно, адски се изморявам, но го отдавам на това, че цяла зима си лежах вкъщи.

# 237
danaya80, и аз съм с такива болки, ама си имам проблем с кръста от преди и затова ми са тези болки от самото начало, понякога са направо непоносими. И затова, когато много ме боли или имах много за ходене, вечерта си слагам свещи Папаверин, и следващия ден вече съм по-добре!

# 238
Даная и аз имам силни болки в кръста, моито май са наистина в кръста. Дори по гръб не мога да спя или лежа. Болката си е режеща. Но съм така отначалото на бременността. Нормално е според мен да ни болят разни части от тялото, все пак малките човечета растат вътре в нас и ни променят по някакъв начин  тялото  Heart Eyes Но за всеки случай можеш да кажеш на АГ-то ти  Hug Аз на моето като казах, ми заяви, че трябва да се пазя, само да не ме боли без видима причина, т.е. когато не съм легнала  Simple Smile

# 239
Fate много се радвам да те видя пак тук, беше започнала да ни липсваш вече Hug Чакаме утре новини за цвета на щъркелчето Peace
За аспирина  на следващата консултация задължително ще питам, аз бях писала и по-горе, че ми беше предписан като превантивна мярка с цел да се осигури по-доброто хранене на двете бебенца...
Иначе придърпванията ги усещам от време на време, но гледам да внимавам, като ставам да не е рязко, да не се разтягам прекалено и т.н. И за това ще питам на следващата консултация...
Утре има училище за бременни в мола на Цариградско, София, има ли някой мераклия да ходим да видим за какво иде реч и после на кафенце евентуално? Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт