СЕПТЕМВРИйските кореми вече проличават, стягайте се мами, лятото наближава!

• 25 590
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Хе хе хе Milena_87  стискаме ти палци  fingerscrossed

# 481
Пък за кученцата -аз си имам моята Рут,няма порода горкото ,но има такъв невероятен чар и ми е толкова добричка и сладичка.Ми няма да я дам много ясно.Ние ще се местим през август на квартира,ако бащата откаже да я гледа ще прелитам до нас да си я разхождам или ще я вземем с нас.Не я давам ,отгледах я от мъничко бебенце ,намерих я зад блок...Тя заслужава да е щастлива.Имам си и един прекрасен котаран.Вчера го къпах и се държа като бебе.Поне поле за изява в тренировките си имам хахах

# 482
Това пък за спането от ляво сега го чувам. Rolling Eyes Аз по принцип спя само по корем. В много редки случаи настрани или по гръб и то, защото дискомфорт ми създават гърдите, а не корема.
Кученцата са големи сладури. Моя братовчедка има женски мопс, който август-септември смятат да осеменяват. Та дочакаме ли поколение, веднага грабваме едно за вкъщи. Laughing

# 483
и аз качвам кучо да го видите:) смятам,че хигиената е най-важна Embarassed
всеки месец вутрешно обезпаразитяване,и външно!!!
къпане възможно най-често:)
и миене всеки ден на дома:)
ама това и без да имая кученце си трябва Embarassed
и ние реално сме преносители Grinning ходим по кафета,молове,магазини,болници.....ама се мием,нали:) така и с малките косматковци си трябва Embarassed те не са виновни,че не могат сами Embarassed Embarassed Embarassed

# 484
  • където мечтите се сбъдват
Fate,много хубава икона си сложила на първа страница.Много спокойно ми стана като я видях.В тази връзка има една икона на Богородица,която помага при раждане.Мисля да си я потърся.
http://lidiko.com/ikona-sveta-bogorodica-pomoshtnica-rodah-p-630.html
Момичета,страхотни кученца си имате!
Касиопея,много ми стана любопитно как твоето куче е усетило бременността ти.Голяма работа са животинките.
Толинка,успех утре на амниоцентезата!

# 485
Това пък за спането от ляво сега го чувам. Rolling Eyes Аз по принцип спя само по корем. В много редки случаи настрани или по гръб и то, защото дискомфорт ми създават гърдите, а не корема.

Ами и аз не го знаех, но док. вчера беше много сериозен и каза да се старая да спинкам на ляво  Heart Eyes

Fate,много хубава икона си сложила на първа страница.Много спокойно ми стана като я видях.В тази връзка има една икона на Богородица,която помага при раждане.Мисля да си я потърся.
http://lidiko.com/ikona-sveta-bogorodica-pomoshtnica-rodah-p-630.html

Отдавна мислих да сложа, ма все не остава време. Ако наистина има такава икона ще сложа и нея - сега ще се поразтърся из нета  Heart Eyes

# 486
Мдааа .. намери доста интересна статия - кой светец, какво покровителства  Heart Eyes

Ако на някой му е инетерсно, може да прочете  Hug

http://bgartgallery.eu/index.php?m=1&ws_m=2143

# 487
Еха,страхотни кученца!!!

# 488
  • където мечтите се сбъдват
А,по отношение на спането-наистина бременните трябва да спят предимно наляво,защото в противен случай се притискат кръвоносни съдове и се нарушава кръвотока към плода.

# 489
Нашия ветеринар ни каза,че освен редовното обезпаразитяване външно и вътрешно,освен ваксини и т.н. се взима всеки месец проба от акото им и се правят някакви посявки.Мисля в началото на другия месец ,когато ходим да стискаме жлези и да дадем акинце Laughing

# 490
Здравейте момичета
Фейт честити ти сини гащички  Hug
Момичета за спането на ляво ми го казаха още преди две седмици,когато лежах в болницата,и наистина когато ме налегнат контракции,лягам на лявата страна и всичко се успокоява.Явно си има значение.Аз по принцип от началото на бременносста си спя на ляво,не мога по гръб,а на дясно като легна ми започват киселини,какво е това чудо незнам Grinning
Момичета довечера съм на ФМ,не съм ходила на ранната и затова много се вълнувам,надявам се да затвърдят сините гащета и при нас.Заради таткото най вече,аз нямам претенции. Grinning
Лек ден ви желая и само хубави емоции  Hug Hug Hug

# 491
Milena_87 ще чакаме хубавите новини Hug
tolinka стискам палци всичко да мине добре  Hug
За спането това не го знаех, а аз спя само на дясно, но така ми е най-удобно, и приятеля ми така си ме гушка, довечера ще сменим местата Simple Smile

# 492
Толинка, аз не влизам при Априлки 2009, защото и преди 3 години, както и сега повече четях, отколкото пишех. Просто писането в нета ме изнервя, предпочитам общуването на живо. Ако има среща на форумки в София с удоволствие бих отишла. Иначе чета често и съпреживявам всичко, което се случва на групичката ни, радвам се на всички мами тук и съм сигурна, че Септември всяка ще гушка сладкото си мъниче. Пожелавам ти успех утре, Толинка, всичко ще мине добре.

# 493
# 494
Момичета довечера съм на ФМ,не съм ходила на ранната и затова много се вълнувам,надявам се да затвърдят сините гащета и при нас.Заради таткото най вече,аз нямам претенции. Grinning

Чакамете тогава със "СИНЯ" щъркелова вест  Hug

Общи условия

Активация на акаунт